ارادت
با این شرایط که شما میفرمائین، من نظرم اینه این تصویر برای تاپیک اسنپ شات مناسب تره.
انشالله که من اشتباه میکنم ولی من همچین پیامی از این عکس نگرفتم.قصد من حالتی کاملا بی آرایش و بی تغییر برای رساندن پیام سادگی زیباست.
ضمن ارادت دوباره، بحث یک تار مو یا چند تار مو فقط در یک قسمت عکس نیست.تار مویی از روی صورت به بیرون امتداد پیدا کرده درسته که برای برجسته سازی حذف بشه؟
بازم متاسفانه بر خلاف نظر شما، به نظر من حداقل روتوش ( دقت کنین نمیگم روتوش زیاد ) برای این عکس لازم بوده و هست.روتوش زیاد یا استفاده از نور اتلیه ای اون هم در فضای آزاد موضوع این عکس نیست،
ارادت

81987تشکر
LinkBack URL
About LinkBacks
روتوش زیاد یا استفاده از نور اتلیه ای اون هم در فضای آزاد موضوع این عکس نیست، این عکس در واقع ثبت یک لحظه کاملا طبیعی است که ازچهره ای بدون آرایش گرفته شده و فقط کمی روی دندان ها کار شده،(سوژه چندان متوجه عکاسی نبود) قصد من از این عکس دقیقاَ مخالف چیزی هست که شما می فرمایید یعنی حالتی کاملا بی آرایش و بی تغییر برای رساندن پیام سادگی زیباست. از نظر حقیر پرتره علیرغم سادگی کار بری رساندن مفهومی فرای ظاهر کار سختی هست، و فقط مباحث تکنیکی مطرح نیست. در مورد کادربندی تصور می کنم حق با شماست و اگر کمی از فضای زاید بالای سر رو حذف می کردم بهتر بود. باز هم ممنون که نظر دادید.