پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
سلام.آقا آرش ممنون که توضیح دادید....
نقل قول:
آیا تبلیغ امرسان یا چه میدونم فیلکو یا هر مارک و مدل ایرانی ؟ تفاوتی با دوو داره؟
آقا آرش من منظورم رو یه مدل خاص نبود...من تاکیدم رو فاصله ی طبقاتی(فاصله که چه عرض کنم)شدید موجود بود که داره تو تبلیغات هم بشدت نمود پیدا میکنه(البته به نظر من)
خوب شد گفتید امرسان...حتما اون تبلیغ امرسان رو که خانومه میگه یخچال واسه دخترت چی گرفتی رو دیدید...یه نگاه به آشپزخونه بندازید...خونه ای که آشپزخونش اونه خودش چی میتونه باشه....به نظر شما آقا آرش چند درصد از زوجهای جوان در ابتدای زندگی میتونن همچون خونه ای داشته باشن؟؟؟؟این درصد از انگشتای دودست بیشتره فکر
میکنید؟؟؟
نقل قول:
حالا اگر ما در منزلمان یخچال فریزر دوو داشته باشیم ؟ پول ملت رو خوردیم؟ دزدی کردیم؟
اصلا متوجه نمیشم چرا اینجوری برداشت کردید...من هرگز همچین منظوری نداشتم...
نقل قول:
در تبلیغات تلاش بر این هست که محصول رو زیباتر و جذاب تر نشان دهیم...
به نظر شما بهتر نیست بجای بیش از حد خوشگل نشون دادن یک چیز یه نمه هم روی کیفیت اون تمرکز کنیم؟؟؟؟چرا مردم رو گول بزنیم با خوشگلی و جذابی و زرق و برق و احتمالا کوسه ی آماده ی طبخ؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه اینکه امرسان رو در حلبی آباد نشان دهیم و تبلیغ کنیم....
بیچاره حلبی آبادی ها.............................................. ..............................
نقل قول:
خودتان به حرف من اشاره کردین! شما با تبلیغات مشکل دارین.... یه دید سنتی که مثلا کسی که در تبلیغات ظاهر شده! حقوق بگیر و مزد بگیر یک خرده بورژوای (کشتم خودمو با این کلمه!) مال مردم خور شده! و همه اعتبارش رو برای چندرغاز! صرف کرده!
با توضیحی که بالا دادم و قبلا هم گفتم باید متوجه شده باشید که مشکل من بخاطر دید سنتی نیست(بابا من بدبخت 20 سال بیشتر ندارم)
مشکل من همونطور که اشاره کردم محدود شدن تبلیغات به یک قشر خاصه..
من نمیدونم چرا شما فکر میکنید که من فکر میکنم همه مال مردم خورن....نه..من فقط با دیدن هنر مند مورد علاقم روی بیلبورد احساس بدی بهم دست داد ..همین و بس...باور کنید دست خودم نبود اون احساس....با اون عکس می خواستم احساسم رو نشون بدم....همین!
نقل قول:
به چیزی مهم تر و بزرگتر دست پیدا میکنن! که خودشون رو تبلیغ میکنن...! نه اینکه نیاز به اون پول داشته باشن و گشنه مانده باشن! خیر! به خرج کمپانی خودشون رو تبلیغ میکنن و به رخ میکشن!
به نظر من یه هنر مند باید با هنرش خودش رو بشناسونه نه با چایی یا کولر گازی یا هر چیز دیگه...(البته منظورم این نیست که آقای مدیری یا هر کس دیگه ای همچین منظوری داشتند..من بعید میدونم ایشون قصدشون بیشتر شناسوندن خودشون بوده باشه...چون دیگه هر کسی اسمشون رو ندونه شیر فرهاد رو که میشناسه!)
نقل قول:
در ضمن! در مورد عکسها نظری ندادم! بلکه در مورد شرح شما نظر دادم!
آقا آرش اگه بیام یکی بزنی تو گوشم خیالت راحت میشه؟؟(شوخی)..ضمنن خیلی دوست دارم بدونم بورژوا یعنی چی.
بازم ازتون ممنونم که وقت گذاشتید.
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
نقل قول:
چقدر خوب میشد که بر روی یک عکس همیشه اینطوری بحث بشه!
فکر ميکنم، استقبال اعضا ميتونه جهت دهنده بحث ها به اون سمت باشه
حقيقتش من خودم حس کردم چون موضوعات دقيقا در تصاوير نبوده، بحث هاي جانبي شايد با انتقاد جمع روبرو بشه و نظر خودمو به آقاي غروي pm زدم
البته جدا از شوخی اون حکمی که گفتند الان به این صورت نیست.
آقا یه صلوات بفرستین ، دهنتون رو خوشبو کنید.
خیلی بحث ادامه پیدا کرده ، که فکر کنم لازم نباشه اینقدر همدیگرو بتکونیم.
مثل اينکه بعضي ها عنوان اين تاپيک رو فراموش کردند! پيشنهاد مي کنم اعضاي محترمي که با عقايد هم مشکل دارند شماره تلفن و ايميل هم رو بگيرند و از اون طريق باهم بحث کنند و اينجا رو تبديل به تالار جنگ بين عقايد نکنند!
[IMG]http://i2.*******.com/ouwoip.jpg[/IMG]
به نظر من نه جنگی بوده و نه تکوندنی!یه بحث آروم و جذاب بود همین.نه بیشتر و نه کمتر.لذا خواهش میکنم اینقدر حساسیت نشون ندهند دوستان.
کوچیک همتونم.
فکر می کنم کسی قصد تکوندن یا این جور چیز ها رو نداشته فقط یک بحث بوده .کسی هم مشکلی با عقاید متفاوت نداره نه من نه خانم نافذ فقط داشتیم صحبت می کردیم.این طور نیست؟ اما با توجه به پیشنهادات و تذکرات و حسب الامر بچه ها در صورت نیاز به خون و خونریزی به تالار جنگ مراجعه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamira
مثل اينکه بعضي ها عنوان اين تاپيک رو فراموش کردند! پيشنهاد مي کنم اعضاي محترمي که با عقايد هم مشکل دارند شماره تلفن و ايميل هم رو بگيرند و از اون طريق باهم بحث کنند و اينجا رو تبديل به تالار جنگ بين عقايد نکنند
ما هم داشتیم در مورد مفاهیم و نمادهای مذهبی یک عکس بحث می کردیم! شما مشکلی با بحث ما دارید؟!؟؟؟
آقا یه سوال....الان عکسی اینجا نیست که نظر بدیم...منم 5 تا نظر بدهکارم..میخوام عکس بذارم چی کار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
آقا یه سوال....الان عکسی اینجا نیست که نظر بدیم...منم 5 تا نظر بدهکارم..میخوام عکس بذارم چی کار کنم؟
تونینو جان! می تونی روی این عکس 5 تا نظر بدی! ( جدای شوخی فکر کنم فقط خودم بفهمم منظورم چی بوده!)
http://www.sanaznafez.com/html/galle...e/124355-1.jpg