پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
خانم نافذ عکستون بسیار عالی و پرمحتوا بود
بازم از این کارا بکنید
موفق و پیروز باشید
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
نقل قول:
که در بعضی نکات مشابهت ران و در بعضی نکات اساسی نه. ولی برداشت مراحل مرگ هم برداشت جالبی بود، به فکر خودم نرسیده بود.
منظورتون رو متوجه نشدم..میشه بیشتر توضیح بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
منظورتون رو متوجه نشدم..میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام ...
فکر میکنم یه مشکل کلمه "دارن" بود که من "ران" تایپ کرده بودم! ولی اگه منظورتون اینه که توضیحم مفهوم نبود، خواستم با سه تا عکس از خودم در سه حالت مختلف (سه حالتی که تقریبا تو یه زاویه قرار دارن ولی حالت چهره کاملا متفاوته و احساسهای متفاوتی رو القا می کنه) نشون بدم که یه آدم در زمانهای مختلف میتونه شخصیتهای مختلفی داشته باشه، و Overlap سه تا عکس هم پیوستگی این شخصیتها (که همه در نهایت یکی و متعلق به یه واحد هستن) رو نشون میده. یعنی میخواستم اینطوری نوشن بده حالا نمیدونم چقدر موفق بوده!
ممنون از توضیحتون ولی راستش من اصلا این برداشت رو از عکس نداشتم..برداشتم همونی بود که گفتم!
موفق باشید.
راستی یه چیزی اون موقع یادم رفت بنویسم در مورد عکس آراز:
ببینید شما منظورتون نمایش حالات های "مختلف" از یک شخص بوده...اما به نظر خودتون چقدر اختلاف تو حالات چهره ی سوژه هست؟؟؟معمولا انسانها دارای ابعاد مختلفی هستند..مثل غم..شادی..خستگی..و یا در یک لحظه ی خاص هیچ احساس خاصی رو القا نمیکنن..(البته امکان داره عکاس بخواد با این عکس بگه که سوژه بیشتر دارای یک حالت هستش یابه اصطلاح تک بعدیه که اگه اینطور باشه برداشت یک انسان، بدون احساسی خاص رو از عکس دارم)..
اما همونطور که خودتون گفتید حالات مختلفند پس شاید بهتر می بود اختلاف بین حالات بیشتر می بود یا اینکه اغراق بیشتری در حالات وجود می داشت تا میتونست احساس رو سریعتر منتقل کنه..
اینها چیزایی بود که به ذهنم رسید...موفق باشید.
من نظراتی رو که بدهی داشتم صاف کردم..اما چون عکسی نیست بازم باید بزنم تو کار نسیه(پس سه تا بدهکارم..یادتون باشه!!!)
[IMG]http://i2.*******.com/qzn2fs.jpg[/IMG]
سلام ...
منظور من بیان "حالات" مختلف یه شخص نبود، بلکه جنبه های مختلف شخصیتش، یا به بیان دیگه شخصیتهای مختلف یه شخص بود. برای همین حالتهای چهره تفاوت زیادی تو نگاه اول ندارن، ولی احساس نسبتا گنگی که تو هر کدوم از حالتها وجود داره با حالت قبلی فرق داره. به نظر خودم البته، یکی از حالتها کمی احساس خشم و انتقام جوئی داره، یکی به نظر یه آدم درونگرا هست و یکی هم بین این دو تا گمه (عکس وسط).
آقای محمد من منظور عکستون رو زیاد متوجه نشدم.
و به نظرم هم فضای خالی سمت راست کادرتون خیلی زیاده.
راستش خودم هم نميفهمم!
جمله ي قصا ري بود از يک بيل بورد...من هم اينجوري کادر بندي کردم...گفتم بگذارم اينجا شايد دوستان بتونن من رو راهنمايي کنند که چرا اين کادر بندي به ذهنم رسيده!(جدي ميگم ها)
من كه چشمم به جاي خالي عكس ميره و همش دنبال چيز ديگري ميگرده. انگار عكس يك چيزي كم داره