پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
سلام ...
جناب غروي دو تا عكس جنجال بر انگيز من گذاشته بودم تو چند صفحه قبل كه به اندازه 12 تا عكس ميتونين ازشون ايراد بگيرين! اگه خواستين در مورد اونها هم نظر بدين هر چند عكسهاي قوي نيستن و مفهومشون يكم گنگه (جز براي خودم!)
ضمنا خانم نافذ ميشه بگين اون چيزي كه داره ميچرخه چيه؟!
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
حتي قبل از اينکه به اين تصوير فکر کنم، به من حسي از روح القا کرد
توام با فراق و حتي ...
این عکس خانم نافذ اولین حسی که برای من برا انگیخت بوی گل بود. انگار که عکس بوی گل را گرفته باشند.
ببخشيد خانم نافذ
اون چيزي كه به نظر مي آيد كه دارد ميچرخد به نظر من يك دست ميباشد كه دارد يك ليوان حاوي مقداري آب را برميدارد يا ميگذارد
درست ميگويم؟
شاید هم دستی که داره گل رو از شاخه در میاره!
سلام ...
عکس مال دو سال پیشه (با یه دوربین 1 مگا پیکسلی!)
http://www.yekansite.com/araz/araz (6).jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a.vahid
ببخشيد خانم نافذ
اون چيزي كه به نظر مي آيد كه دارد ميچرخد به نظر من يك دست ميباشد كه دارد يك ليوان حاوي مقداري آب را برميدارد يا ميگذارد
درست ميگويم؟
درسته لیوان قهوه است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanaz
درسته لیوان قهوه است!
لیوان قهوه است بله. اما من اون هاله رو، بخاری که از لیوان خارج می شه می بینم. و پیش خودم چون قهوه ی داغ و یا چایی که بخار ازش بلند می شه خیلی دوست دارم و لطیف می دونم و گل هم معرف لطافت هست. پس کاملا این دو عنصر عکس رابطه با هم بر قرار کردن.
آقای آراز
قطره ی آب کاملا منجمد نشده و کمی دچار کشیدگی است و گمان می کنم حلقه هایی هم که از افتادن قطرات آب ایجاد شده، کمی نا واضح باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hali
آقای آراز
قطره ی آب کاملا منجمد نشده و کمی دچار کشیدگی است و گمان می کنم حلقه هایی هم که از افتادن قطرات آب ایجاد شده، کمی نا واضح باشد.
سلام ...
متاسفانه همونطور که گفتم این عکس رو دو سال پیش با یه ORITE VC-2110 یک مگاپیکسلی گرفتم که تنها تنظیم دستی که داشت این بود که فلاش بزنه یا نه! و هیچ کنترلی روی سرعت و دیافراگم و ISO و ... نداشت.