پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
این عکس لبو ها با اون چاقو که اونجوری وسطشون الم شده آدمو یاد فیلمای داشت مشتی با 3 4 تا آدم با سیبیل های چخماقی از بنا گوش در رفته می اندازه .( عکس خوبی هست)
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
راستش با اینکه اصلا ربطی نداره ولی این عکس لبو و چاقو و دو تا چراغ زنبوری و بخار و ... بدجوری منو تو یک حس سوررئال فرو میبره!
راستش من اولی که اون لبو ها و اون چاقو رو دیدم یه لحظه حس کردم بجای لبو قلب آدما اونجا هستش و اون چاقو هم یه جور عنصر تهدید کننده.
خانم چینی کار
عکس زیباییست، اگر پیش زمینه مناسبی داشت می توانست عکسی عالی بشود.
چون خودم هم معمولا اینطور عکسهایی می گیرم (البته نه به این زیبایی!) به خودم اجازه می دهم سوالی را که برایم مطرح شده بپرسم. اینجا نقش عکاس چیست؟
جناب سركارفرشی
عکسی تفکر برانگیز. به نظر من سایه ها در پشت بطری ها ماهیتی دوگانه را نشان می داد، اما متوجه نشدم این گل سرخ چه نقشی داشت؟
جناب کمیرا
به نظر شخصی من رنگ زنگ زدگی توری ها می توانست کمی به واقع نزدیک تر باشد. یعنی از قرمز بیشتر به نارنجی متمایل شود. "حصار و زندان می پوسد"
1 فایل پیوست
بالاخره 3 تا نظر رو دادم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lordpezhman
جناب سركارفرشی
عکسی تفکر برانگیز. به نظر من سایه ها در پشت بطری ها ماهیتی دوگانه را نشان می داد، اما متوجه نشدم این گل سرخ چه نقشی داشت؟
سلام ...
در واقع خواستم ارتباطی رو نشون بدم بین گل خشک شده و بطریهای بسته، گل خشکی که کنار آب قرار داره ولی نمی تونه بهش برسه.
سلام دوستان
نمی دونم هنوز اون قانون قدیمی 3 نظر، یه عکس رعایت می شه یا نه؟
به نظر من عکس جالبیه، ولی یه کم ساده است. اگه منظور تضاد بین درختهای بریده و سبزی درختان زنده است، به نظر شخصی من زیاد قدرتمند بیان نشده، علاوه بر اون این عکس دارای عمق و بعد به نظر من نرسید و کمی دو بعدی بود.
موفق باشید.