پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
نقل قول:
و جناب آشتیانی: عکس خیلی زیبا و در عین حال گویایی هست. احساس تکرار و سرخوردگی و زندانی بودن شخص توی این وضعیت و یه جور مجبور بودن به ادامه وضعیت کاملا دیده میشه.
آقاي سركار فرشي ممنون از نظرتون .
اما عكسي كه گذاشتيد...
نمي دونم چرا نمي تونم باهاش ارتباط برقرار كنم، يعني به نظرم نسبت به كاراي قبليتون يخورده ...
نمي دونم شايدم من مفهومشو درك نمي كنم.
ميشه توضيح بديد، چون نظري نديدم در باره عكستون.
آقاي هاشمي عكسي كه گذاشتين خيلي قشنگه ولي با اين نظرم موافقم كه
نقل قول:
فقط اگه پایین کادر ( اجسام شناور روی آب ) خلوت تر بود خیلی بهتر می شد
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
خانم جهانگير ميشه لطفا بگين اين عكس كجاست؟
خانم جهانگیری به نظر من این عکس چیز زیادی نمی رسونه !
اگر هم خواستین با ابرهای بالای سر مجسمه بازی کنید و شاید مفهوم تقدس رو برسونید زیاد موفق نبودین .
ولی اگه عکس کادر و ترکیب بهتری داشت، مفهوم آرامش و سکون رو بخوبی می رسوند . ( کما اینکه در همین کادر هم آرامش وجود داره )
سلام ...
جناب آشتیانی ممنون از نظرتون. این عکس برای خود من این تصور رو ایجاد می کنه که بچهه تو زندگیش کاملا مستقل و محکمه و یه جوری مثل آدمهایی که دارن میرن اداره داره راه میره! و مفهوم روی پای خود ایستادن رو تو ذهنم تداعی می کنه. حالا نمی دونم چقدر تو رسوندنش به مخاطب موفق بودم.
فکر کنم منم تو این مدت 3 تا نظر دادم ...
http://www.ghaab.com/no.jpg
مشهد - حرم امام رضا (ع)
خيلي وقته مي خوام اينجا يه پست بذارم اما...
آقاي سركارفرشي ممنون بخاطر توجه و توضيحتون، اما من هنوز سر حرفم هستم،
اينو مي گم بخاطر اينكه اينجا همش به به چه چه نباشه!
آقاي اكبري عكس خيلي جالب و گويايي هست.
مخصوصا اون رنگ قرمز كه محشره توي اون همه رنگ سرد و بي روح.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paya
سلام
پیام جان به نظرم اگر مکان رو نمینوشتی زیر عکس بهتر بود چون اولین مفهومی که به ذهن میرسه زیارت هست
2- جناب آشتیانی مفهوم عکس شما به نظرم زحمت
3-خانم جهانگیر عکس شم به نظرم آزادی مشروط
خب این هم سه تا نظر...
سلام...
کامیار جان حالا هی ما رو غصه بده.سر فرصت تلافی میکنم.من که شما رو میبینم حالا هی عکس بزار.خودت که میدونی من چجوریم.ببینمت .................................................
ببین به کجا رسیدیم که باید درخت های مصنوعی جای درخت های طبیعی رو بگیره.این بشر به کجا داره میره.
هرچند که هیچ کدوم با 1000 تا چراغ هم جای یه دونه برگ رو نمیگیرن
تلفیق زیبایی از تکنولوژی و طبیعت
کامیار جان برداشت بسیار زیبایی داشتی و ذهن خلاقی داری عزیز این رو گفتم بازم میگم عکاسی بسیار خوبی هستی با ذهن بسیار فعال.