پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
تشنه!
هرچي فكر مي كنم نمي فهمم تشنه در اين عكس چه مفهومي رو مي رسونه
:confused:
تشنه؟؟!!! تشنهء چي؟ نكنه حقيقت؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashtiani_ali
هرچي فكر مي كنم نمي فهمم تشنه در اين عكس چه مفهومي رو مي رسونه
:confused:
بين نگاه و تشنه مردد بودم بيشتر ميخوام بدونم شما با ديدن اين عكس و عنوانش چي به ذهنتون ميرسه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhs2
تشنه؟؟!!! تشنهء چي؟ نكنه حقيقت؟!!
نميدونم هر كسي به اندازه خودش!
سلام
من فكر ميكنم و اگه درست برداشت كرده باشم ، تشنه يا چيزي مثل تشنه آب زلال به نظرم ميرسه
آبراه كثيفي در حسرت آب زلال ، عكس جالبيه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
بين نگاه و تشنه مردد بودم
حالا كه دقيقتر نگاه مي كنم...
به نظرم نگاه بهتره. اما تشنه هم جالبه. هنوزم وقتي نگاه مي كنم دقيقا نمي تونم حسمو توضيح بدم .
قرار گرفتن مظهر آلودگي و نجاست در كنار آب زلال و پاك و نگاه اين دو به هم...
يا تشنه پاكيزگي.
اين برداشت منه.
عكس جالبي بود يا بهتره بگم عنوان جالبي داشت!
خانم وفايي و جناب آشتياني نقطه نظر هايي بسيار نزديك به اون چيزي كه در ذهن من بود ، داريد ..
اين مدل عكسها به نحوي جاي بحث دارند ،چه روي عكس و چه روي اسم ، فكر ميكنم اگر بخوام جمع بندي كنم تشنه زلاليت بهتره ، ممكنه چيزي يا حتي كسي مدتها گذرگاه المان آلوده اي باشه كه شايد هميشه در حسرت ناب همان المان بوده يا فكر ميكرده كه نابش رو داره ولي وقتي به اصل ميرسه اين اختلاف حس ميشه.
متشكرم
سعيد خان چيزي که در عکس شما ميبينم حيا است : )
که متاسفانه نميتوانيم ببينيم :(
حيفم آمد تلاشهاي برجسته اي که در حفاظت طبيعت و گسترش گردشگري صورت ميگيرد انعکاس ندهم ...
چشمه!
http://www.filehigh.com/serve/14967/285198.jpg
جناب فخار عکس راهي به سوي آسمان خیلی زیباست. هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...
بابک جان این عکس من را یاد تبلیغاتی میندازه که تو راه اصفهان به سمیرم همیشه میدیدم. چای شهرزاد :) یا تبلیغ فلان هتل..