1 فایل پیوست
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
به کدامین گناه!
من درد مشترکم مرا فریاد کن..
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
ورقا جان اين جنايت کار sleepy hollow است يا يکي از اين ابناي آدم فلان فلان شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bf
سعيد خان چيزي که در عکس شما ميبينم حيا است : )
که متاسفانه نميتوانيم ببينيم :(
ميشه يكم واضح تر حرف بزنيد؟!امروز اين پست رو ديدم
کنايه به خالق اين منظره که شما به خوبي تصوير کرديد :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bf
کنايه به خالق اين منظره که شما به خوبي تصوير کرديد :)
قرار دادن اين همه زشتي در كنار اين همه پاكي و زيبايي خلقت شاقه اي بوده واقعا!
نقل قول:
قرار دادن اين همه زشتي در كنار اين همه پاكي و زيبايي خلقت شاقه اي بوده واقعا!
يا خودموني بگيم ... واقعا رو ميخواسته! که ميشه همون حيايي که من نبودنش رو ديدم! :)
پرواز را به خاطر بسپار
معبد باز در نطنز
[IMG]http://i16.*******.com/46y288g.jpg[/IMG]
در سفری که به همراه دوستان به نطنز داشیم( برای صرف همون کباب معروف ) این عکس رو گرفتم
سلام
به نظر من عکس بسیار جالبی است، ولی نمی دونم چرا بیشتر از پرواز من برداشت "دیدار" و یا "حسرت " رو دارم.
" حسرت" به نظر من خيلي مناسبه
حسرت پرنده ( باز ) براي پروازي دوباره
ممنونم دوست عزيز به اسم بسيار جالبي اشاره كرديد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ardvisoor
سلام
به نظر من عکس بسیار جالبی است، ولی نمی دونم چرا بیشتر از پرواز من برداشت "دیدار" و یا "حسرت " رو دارم.
در مورد اين عكس محمد كمي توضيح در مورد واژه" باز" لازمه تا كمي تفسير راحت تر باشه ، اين قلعه كه در نوك كوه قرار گرفته قلعه باز نام داره ، جايي كه شاه عباس صفوي براي باز شكاريش كه به دست خودش سرش را كنده است آرامگاهي به نشانه احترام ساخته( توضيح مفصل تري دارد )و اين پرنده در اين مكان مدفون شده ، پس حالا رابطه اين جت و قلعه ملموس تر خواهد بود
محمد جان ديد بسيار زيبايي در اين عكس داشتي ، آفرين خوب لحظه اي رو شكار كردي اما كادرت خوب نيست ، مركزيت سوژه كادر رو خنگ كرده، شايد بهتر ميبود كراپش ميكردي