-
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
-
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
-
جناب طاهری به نظر من عکستون حس غوطه ور بودن رو انتقال می ده (البته شاید منطقی نباشه) ولی پاها هم مثل فکر کردن در غوطه وری می مونه که ادم پاین و نگاه می کنه ...
الشن من حس همون وادار به فراد کردن عکس رو برداشت کردم ... شاید درست نیست
جناب سر کار فرشی من گم شدن و جلوگیری از اون با یه طناب رو درک کردم طوری که نمی شه از اون طناب جدا شد .... البته یه مرز بندی هم به نظرم رسید که آزار می ده
-
سلام...
kamira: به نظر من هم بیشتر اهمیت دادن به چیزهای سطحی و گذرا( با بخار شدن آب دیگه انعکاسی هم نخواهد بود)
آراز : این عکس شدیدآ منو یاد رمان کوری میندازه... که وقتی افراد کور در قرنطینه بودند، مسیر رفتن از اتاقی که در اونجا بودند تا دم در ساختمان را با یک طناب علامت گذاری کرده بودند تا وقتی برایشان دم در غذا می گذاشتند بتونن برای رفتن از اتاق به دم در و برداشتن غذا از طناب بگیرن تا از مسیرشون منحرف نشوند...!
مهسا : از اونجایی که هر دو کنکوری هستیم ،کاملا درک می کنم...
در مورد عکسی که گذاشته بودم... سازدهنی برای نواختن هست. تو این عکس انعکاس یک Headphone روی دیواره ی ساز هم هست که وسیله ای برای شنیدن . اما نه نفسی برای نواختن و فریاد هست و نه گوشی برای شنیدن...
منظورم از این ترکیب این بود که ساز در انتظار نفسی هست که سکوت رو بشکنه و گوشی که به فریاد گوش بده.
-
خانم جهانگير: تصوير چيدمان قشنگي داره، کدهاي پوياي زيادي مي بينم که به نظرم قشنگ ترين تعبير براي اونها ميتونه "زمان" باشه
-
-
مهسا خانوم با این عکستون خون تو جیگرم کردین آخه منم به نوعی کنکوری ام البته کنکور با اعمال شاقه! اگه وقت کردم حتما یه عکس می گذارم ببینید کنکورا چقدر فرق دارن!
موفق و پیروز باشید
-
-
جناب ساسانیان کنکور شما که شیرین هستش...
ولی این یکی کنکور...
متاسفانه سرنوشت آدمها با همین کنکور رقم زده می شه!!!
دقیقا زمانی که می خواییم زندگی رو بفهمیم، می گن بماند بعد از کنکور زندگی می کنین! اعمال شاقه ی این کنکور اینه که به آ دم تحمیل می کنند زندگی فعلا تعطیل! و مجبوریم برای داشتن آینده ای که دلمون می خواد داشته باشیم دروسی رو که بعضی هاشون بیشتر از یک سال به دردمون نمی خوره بخونیم...
در هر صورت ممکنه در نظر هر کسی کنکورش مشکل تر از بقیه ی کنکور ها باشه.
امیدوارم در کنکورتون موفق باشید...
-
-
arax30th : عالیه جدا! از نظر انتقال مفهوم . جزو معدود عکس هایی که واقعا جاش در همین تاپیک هست. تفسیر نیاز نداره و کاملا گویاست. اون یکی با شدت و فشار و کمی غرور مشغول فوران و این یکی که انگار سرش رو هم خم کرده تا بهتر ببینه ( بسیار زیباست همین یه ذره کج بودنش ) ولی انرژی و توانی براش نمونده.. یه جورایی نگاه یک پیرمرد به جوانی شاداب.
لذت بردم. یه ذره اگر شیر آب دومی واضح تر بود بنظرم بهتر میشد. ( یه کم فقط! )
-
سلام ...
امیر خان ممنون، در مورد واضح تر بودن شیر دوم موافقم. بعد از این چند تا عکس با دیاف بسته تر گرفتم ولی تو هیچ کدوم قطره آبی که از شیر اول می چکه این شکلی نشد! و خوشحالم چون از معدود عکسهاییه که دقیقا همون چیزی که تو ذهنم بود برداشت شده!
-
اگه عکساتون از همین زاویه هست میشه عکسها رو روی هم انداخت و به حالت دلخواه رسید.
-
افشين: طرح و تجسم و خلاقيت و تست و ... دنياي قبل از كنكور، اونم كنكور هنر! ايشالا رشته اي كه دوست داري قبلو بشي.
آراز: تشنه ام شد! منظورت عكس كاملا گوياست. نورهاي تندي در عكس ديده مي شه. در كل كار خوبيه. آفرين.
اين هم عكس من.
[IMG]http://i4.*******.com/10oqu79.jpg[/IMG]
-
جناب ساسانيان فكر مي كنم كنكور شما خيلي لذت بخشه .... همون غرق شدنه ...
جناب طاهري اين عكس يه جسد كم نداره؟ ...
جناب سر كار فرشي اون عكس و قطره ... من نميدونم چرا دو دستي چسبيدن به زندگي از مغزم بيرون نمي ره
-
-
ضمن تشکر از دوستانی که اظهار نظر کردند باید عرض کنم که طعم کنکور تو ایران یه چیزی تو مایه های زهرِِِ مار می مونه!!! (البته منو بخاطر بکار بردن این لغت ببخشید) و انسانی و ریاضی و تجربی و هنر و معماری و از ین جور چیزا رو هم نمی شناسه فقط یه طعم داره و اونم طعم تلخ استرس هست که تا مدتها بعد از کنکور هم اثراتش می مونه!
در شیرینی کارهای هنری (و از جمله معماری) شکی نیست اما وقتی قرار باشه شما سر جلسه کنکور بخواین از این شیرین کاری ها دربیارید (با توجه به کنکور غیر استاندارد ایران) اونوقته که می فهمید این شیرینی ها یه جایی غیر از فضای آموزشی ایران معنی پیدا می کنه
کارهای هنری استاندارد خاصی ندارند و برعکس سایر رشته ها یه سوال یه جواب درست نداره می تونه هزاران جواب درست داشته باشه، در نتیجه (در قضاوت) پای اعمال نظرهای شخصی باز میشه و استرس از نتیجه کار اینجا معنی پیدا میکنه چراکه شما نمی دونید استادی که داره کارتونو قضاوت می کنه الان حالش خوبه یا با زنش دعواش شده و عصبانیتشو داره رو کار شما خالی میکنه!!!
سرتونو درد نیارم کنکور فقط یه معنی داره: استرس در حد بینهایت! اینو هم بهش اضافه کنید که اگه قبول نشین تشریف می برید سربازی :((
شاد و سرافراز باشید
-
آراز جان عکس خیلی قشنگ و گویائیست به قول امیر احتیاجی به تفسیر نیست موفق باشی
-
سلام ...
افشین جان ممنون از لطفت و لطف سایر دوستان.
مهسا: جنگ هنر و ...! (این سه نقطه چیزیه که دیگه کاملا برداشت شخصیه و بستگی به نظر عکاس داره). عکس گویای این نیست که چی داره به جنگ هنر میره، ولی به شخصه عکست رو خیلی دوست دارم. دید خیلی خوبی تو عکاسی داری، منتظر کارهای بعدیت هستیم.
-
-
به نام خدا
دستتان درد نکند آقای طاهری، لذت بردم! سپیا بودن عکس هم تاثیر مثبتی در فضای جالب آن دارد.
چشم مسیر مناسب واضحی برای حرکت دارد. شخصا از حالت مه آلود کوههای دور هم لذت بردم. موفق باشید.
-
-
مهسا : نواختن نت زندگی که نیاز به هیچ سازی نداره و فقط کافیه اونو دید.
-
سلام به همه:)
1- خانم جهانگیر: عکس مداد رنگیها- قدرت هنر بیشتر از هر چیزیه که بخواد به جنگش بره؟ تعداد زیاد مداد رنگیها به نظرم غالب بودن هنر و زیبایی رو نشون میده
2- خانم جهانگیر: دنیای خالی از نت؟ خالی از موسیقی؟
3- خانم سرکارفرشی: برای بهتر دیدن دنیا داشتن عینک کافی نیست بلکه باید اون رو برعکس به چشم بزنیم!
4- آقای طاهری: مرگ و نیستی و نابودی طبیعت و انسان رو به خوبی نشون میده
5- آقای سرکارفرشی: (عکس دریا و ساحل و ریسمان).. شدیدا احساس اضطراب به من منتقل کرد. نمیدونم چرا شاید به خاطر اینکه اون ریسمان دو محیط و دو فضا رو زورکی به هم متصل کرده و در عین محکم بودن احساس میکنم امکان پاره شدنش هست
خوشحال میشم نظر دوستان رو راجع به این بدونم
http://sohastar.persiangig.com/image...6_filtered.jpg
-
مهسا 1: ايده خوبيه، مدادرنگي هايي كه صف كشيدند و طرز چيدمانشون هم حركت رو القا مي كنه، و تانك اسباب بازي... اما به نظر من نور عكس كمي مشكل داره. در واقع نور عكس مربوط نور غالبي هست كه در اتاق يا محيط وجود داشته. معمولا من در اينجور مواقع يا پرده هاي اتاق رو باز مي كنم يا مي رم سراغ چراغ اضطراري و از جهت ديگه هم به سوژه نور مي دم. در سوژه شما: از سمت راست بالا به صورت مايل.
الشن: با عينك خوش بيني دنيا رو نگاه كردن!
مهسا 2: عكس جالبي شده، از اين لحاظ كه خطوط موازي سايه ها خوب به تصوير كشيده شدند. و شخصي كه فقط سايه اش در عكس هست.
سها: عكس خوبي شده. تركيب بندي خوبه اما اگه خط افق كمي جابجا مي شد بهتر مي بود. مردي كه بدون توجه به دنياي اطرافش، غرق در كارش و خودش شده. اونقدر راحت نشسته كه انگار سالهاست به اين بيابون مياد و مي ره...
-
سلام
آقاي سها تفرشي عكس بسيار جاليست و من تفسيرم رو بصورت كلمات زير بيان ميكنم
كوير، درياچه نمك، گرما، ترس، تشنگي، مرگ
كوير، درياچه نمك، سفيدي نمك،سكوت، آرامش، آسمان پر ستاره
-
-
آقاي عبدالهي: به نظر من خود عكس با نوشته هاي روي ديوار تناسبي ندارد و چيزي را بيان نمي كند. منظورم اين است كه مثلا اگر چنين چيزي را روي كاغذ هم مي نوشتند و عكس مي گرفتند فرقي نداشت، چون اجزاء تصويري عكس حاضر به مفهوم كمكي نمي كند.
خانم تفرشي: من حيراني و مشقت را از عكس شما برداشت مي كنم.
خانم جهانگير: اگر چه صفحه نت ما خالي است ولي دنياي پيرامون ما خود دريايي از نتهاي بي انتها و زيباست!
خانم الشن: جور ديگر بايد ديد.
-
ممنون از همه دوستانی که نظرشون رو راجع به عکس من گفتند. برداشتها تقریبا با منظور خودم همسو بود. هرچند که منظور من بیشتر رسوندن یه جور حس نیاز بود. نیاز کویر و اون انسان به هم. نظر آقای طاهری هم خیلی برام جالب بود اینطوری نگاه نکرده بودم :)
6- آقای عبدالهی: جملات رو دیوار خیلی جالب هستند. کاش میشد از عکس بفهمیم که این دیوار دیوار کجاست.
اینجا خیلی ساکت و آروم شده یه کم آرامشش رو بهم بزنم :)
http://sohapix.persiangig.com/image/...ther/dream.jpg
-
ممنون از نظر همتون در مورد عکس های من و ...
در مورد تانک و مدادرنگی ها:
جناب سرکار فرشی جنگ و هنر .. شاید اصلا چیزی به جنگ هنر نمیره .. جنگ و هنر شاید متن زندگی باشن
جناب طاهری ممنون از راهنماییتون در مورد نور عکس ... خودم متوجه حرکت نشده بودم
جناب تفرشی غالب بودن هنر چیزی نیست که واقعا وجود داشته باشه
هدف من مبارزه با جنگ بود و شاید نادیده گرفتنش در مقابل هنر .... ولی این عکس رو گذاشتم اینجا تا واقعا بفهمم هدفم چی بود
در مورد پا یه ی نت:
جناب تفرشی دنیای خالی از نت و موسیقی ... هرگز
الشن دقیقا چیزی که تو ذهنم بود
جناب شهبازی با نظرتون کاملا موافقم
در واقع می خوا ستم بگم همه چیز ... انسان و متن زندگیه اون یعنی موسیقی در هم حل شدن ... در طبیعت زنده
-
سلام ...
جناب شهبازی عزیز ممنون از توجهتون .
ولی به نظر من دیوار نوشه ها خیلی موضوع جذابیه و با نوشتن بر کاغذ متفاوت هست.چه بسا در بسیاری از انقلاب ها و اعتراضها به عنوان رسانیدن خبر و خط مشی حرکت موجود استفاده میشده.
حتی به عنوان موضوعات مسابقه های متعدد استفاده میشه.
اینجا یک بیمارستان است .
و هدف من توجه به شعار ضد و نقیض و تا حدی نامربوط روی دیوار بود.که با روح دیوار نوشته ها متضاد هست.
-
آقاي عبدالهي: با توجه به اينكه رنگ در اينجا نقشي ندارد اگر سياه و سفيد كار مي كرديد بهتر بود. من ياد نوشته هاي روي ديوارها افتادم كه هر جايي مي توان ديد.
سها: منظور كاملا گوياست. زندگي، تولد دوباره، اميد، آرزو... تركيب بندي خوب است. اما با توجه به حالت درخت هاي پس زمينه به نظر مي آيد كادر كمي كج باشد.
-
جناب تفرشی ... این بیابان سیاه و سفید ... من دوست دارم خودم و گول بزنم و فکر کنم اینجا دریاست و اون ها موج ...
جناب عبدالهی ... نوشته های روی دیوار همیشه به اندازه ی حرفهای توی تاکسی ها مهم هستند ...
جناب تفرشی ... کاش همیشه می شد از یک جوانه و از اول زندگی شروع کرد ...
-
نقل قول:
جناب عبدالهی ... نوشته های روی دیوار همیشه به اندازه ی حرفهای توی تاکسی ها مهم هستند ...
دقیقا همینطوره ، ولی من نمیدونم شما دقیقا از چه زاویه ای به موضوع نگاه میکنید مثبت یا منفی؟
-
-
ببخشيد آراز خان
عكس شما يا مفهومي نداره يا تو انتقال مفهوم بسيار ضعيف عمل كرده يا من ......
-
سلام ...
مفهوم که داره! حالا ممکنه تو انتقالش قوی نباشه.
-
من که خیلی به این عکس نگاه کردم.
من هم به غیر از نگاه خیره اون پسر بچه که با حالات بقیه متفاوته چیز دیگری نمیبینم.
البته واکنش اون دختر کوچولو نسبت به بقیه هم قابل توجه هست.
اما مفهوم خاصی درک نمیکنم.
-
اینکه اون دختر داره دست میزنه و بقیه خیلی عجیب نگاش میکنن احتمالا نشون میده که صحنه خیلی هم دست زدن نداره ! ولی خیلی باید دقت کرد تا اینو فهمید ، تازه اگه درست فهمیده باشم .
-
-
خوب مثل اينكه تنها كسي كه تابستون نرفته مسافرت و دست از سر اين تالار برنمي داره منم!
http://img.photoamp.com/i/6fkWTJp8Ep.jpg
-
نکته برجسته عکس آراز تفاوت نگاهها و تناسب اين تفاوت با قد و قواره است
در عکس آقاي طاهري يک پارکينگ آبي ميبينم
--------
http://serv4.imagehigh.com/imgs//16908_kh1.jpg
-
تصمیم گرفته بودم یه مدت بیننده باشم ولی نمیشه اینجارو ول کرد
جناب عبد الهی ... من مثبت یا منفی رو نمی بینم چون هیچوقت جای خودشون نیستن
جناب طاهری ... سقف ... برای زندگی ... نفس ... آب ... زندگی ... زیبایی و لذت ... اصلا دوست ندارم یه پارکینگ ببینم
-
نقل قول:
جناب عبد الهی ... من مثبت یا منفی رو نمی بینم چون هیچوقت جای خودشون نیستن
و همین الان دارید منفی نگاه میکنید اینطور نیست؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roovigital
و همین الان دارید منفی نگاه میکنید اینطور نیست؟!
نمی دونم چرا اینجوری فکر می کنید ... من عادت ندارم موضع گیری کنم ... این که گفتم جای خودشون نیستن منظورم این بود که اتفاق هارو دقیق پیشبینی نمی کنند ... گاهی مستقیم و گاهی بر عکس .... ولی اون قدر مهم هستن که خطر ناک هم باشن ... حالا خوب یا بد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lvlahsa jf
نمی دونم چرا اینجوری فکر می کنید ... من عادت ندارم موضع گیری کنم ... این که گفتم جای خودشون نیستن منظورم این بود که اتفاق هارو دقیق پیشبینی نمی کنند ... گاهی مستقیم و گاهی بر عکس .... ولی اون قدر مهم هستن که خطر ناک هم باشن ... حالا خوب یا بد
زیاد جدی نگیرید و فکر میکنم این بحث داره به یه بحث دوطرفه محدود میشه و از محتوای تاپیک دوره بهتره از خیرش بگذریم.
-
دوست دارم نگاهي دوباره به عکس آقاي طاهري داشته باشم
قبلش يک نکته که تا حدودي فقدان رنگ و سايه روشن شديد جزيياتي رو از بيننده پنهان ميکنه که احتمالا تعمدي هم بوده اما يکيم شديده ...
عنوان جديد باشه" آخرين آشيانه"
در افق تعدادي تير برق يا تلفن و کمي دورتر همنوع آنها يا چيزي که شبيه حصار به نظر مي رسد ... باشه حصاري از تکنولوژي!
در ساحل مرداب، تالاب، برکه يا درياچه، يک سايبان که محل نگهداري يک قايق است و ميشه اون رو به همون "پارکينگ آبي" يا زيباتر براي اين قصه يک "آشيانه" صدا کرد
زيباييش اينه که در تضاد با اون حصار محکم، اين سايبان خيلي ناپايدار به نظر مياد و ممکنه با يک باد شديد يا طوفان سبک فرو بريزه، پس بهتره مواظبش باشيم!
و قايق نماد آخرين وسيله اي که ميتونه آدم خسته از حصار زندگي مدرن را به جايي ديگر منتقل کنه
فقط بايد مواظب باشيم زيبايي رويا طوري مارو فريب نده که حقايق رو نبينيم، چون ممکنه سقف شيريني رو برامون با يک آوار عوض کنه... يا در پس رهايي ما رو به کام آب يا به مهماني غربت ببره ... يا اينکه به هدفمون برسيم و مهمان "آقاي ويلسون" بشيم!
البته يک پايان بهتر هم براي اين قصه وجود داره،
سوار قايق مي شيم، يک چرخي رو برکه زيبا ميزنيم، يکم نفسي ميکشيم و برميگرديم شايد بتونيم دوباره آن حصار رو سيم ساده اي تحمل کنيم که روشنايي رو به شبهاي ما مياره! : )
-
-
-
دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود فکر کنم 2 3 ماهی میشه که اینجا سرنزدم! بگذریم
1-جناب طاهری قبل از هر چیزی بگم که فضای عکستون به دلم نشست سیاه و سفید کردن این عکس جذبه خاصی به اون داده .... و اما مفهوم: .... والا حسی که من از این عکس دارم حس چیزی مثل بازنشستگی یا تاریخ انقضا ست یعنی اینکه شما دیگه تعطیل هستید و خوش اومدین!!! دلم به حال اون قایق سوخت!
2-بابک خان متاسفانه نتونستم ازعکس شما چیزی برداشت کنم اینو هم به حساب ضعف من بگذارید
3-آراز جان در مورد عکس 329 داستان قدیمی شاه و گدا تو ذهنم تداعی شد و یه تضاد مفهوم ذهنی هم تو عکست بچشم می خوره افراد معمولا عادت دارند که منبع نور قوی (استعاره از خورسید) رو بالاس سر و سایه ناشی از اون رو پایینتر بینند که تو این عکس کاملا برعکسه و ایجاد تنش میکنه یعنی آدم فکر می کنه که تعادل عکس بهم خورده ....
-
-
جناب بابک خان این از اون عکسهای توپه ...... تو این عکس حسرت با تمام قدرت خودنمایی می کنه دستتون درد نکنه عکس قشنگیه
موفق و پیروز باشید
-
1 فایل پیوست
-
سلام ...
http://www.yekansite.com/araz/araz (135).jpg
من یه چند تا نظر هم بدهکارم که در اولین فرصت پرداخت می کنم!
-
تناقض پو یایی وسکون(خنده نماد پویایی وسنگ نماد سکون)
-
-
-
سلام
دوستان عزيز
تفسير مفهومي عكس مطمئنا بسيارمفد خواهد بود
البته قصد ازتفسير بايد يافتن نقات ضعف وقوت اثرباشد
وهمچنين اصلاح
موفق باشيد
-
با سلام
به نظر اين حقير:
عكس ((الشن سرکارفرشی 337 )) ايده بسيار خوبي است البته انتخاب ايشان بهترهم ميتونست باشه!!!
عكس ((مهسا جهانگیر 336 )) مفهوم عميقي داره وعلاقه ايشانرا نسبت به سرنوشت انسانهاي دوروبرش مخصوصا كودكان رابه مانشان ميدهد البته ميتوانست بهترهم باشه.(مثلاجوان بهتربود ازپوتين استفاده مي كرد)(ضمنا ايشان نسبت به سايه هاي درون عكس كم توجه بوده اندوازنور مي توانستند بهتر استفاده كنند)
عكس ((آراز سركارفرشی 334 )) ايشان ازنورخيلي خوباستفاده كرده البته احتمالاكادر مناسبتري ميشدانتخاب كردونيزاز رنگ بهتربوداستفاده نكنند
عكس ((kamyar 334 ))احساس ميكنم ايشان يه كمي باعجله عكاسي كرده اند
عكس ((Babak f/? 331 )) احساس ميكنم براي اين عكس كادرافقي مناسبترباشه همچنين حذف رنگ كمك بيشتري به انتقال مفهوم ميكند (حتي رنگ كم دريا باز هم چشم وبالتبع
ذهن مارا ازاصل قضيه دور ومنحرف ميكنه )
دوستان عزيز موفق باشيد منم اگه وقت كنم حتما از عكسهام مي زارم
-
نقل قول:
عكس ((Babak f/? 331 )) احساس ميكنم براي اين عكس كادرافقي مناسبترباشه همچنين حذف رنگ كمك بيشتري به انتقال مفهوم ميكند (حتي رنگ كم دريا باز هم چشم وبالتبع ذهن مارا ازاصل قضيه دور ومنحرف ميكنه )
آقاي عهد بوق از توجهتون تشکر ميکنم،
خيلي علاقه مندم که بدونم از نظر شما، "اصل قضيه" چيه که حذف رنگ به انتقال بهتر اون کمک ميکنه ؟
چون هدف از اين عنوان ارايه عکس براي تمرين انتقال مفهوم هست، يعني برداشت مخاطب آزموني است براي موفقيت خلق کننده
البته نقد و راهنمايي فني هم ارزش خاص خود را دارد که منکر آن نيستيم ; )
آقاي ساسانيان از لطف و نظر شما هم تشکر ميکنم
-
منم يه نظر در باره #331 بدم
به نظر شما اگه فقط اون آقا كه رو چرخ نشسته رنگش مي پريد ...
wow چي مي شد
-
اين نظرات پيرامون رنگ واقعا براي من جالبه و ازتون تشکر ميکنم،
اما بازهم اگر به تناظري که استفاده از اين امکان با مفهومي که نگاه شما به اين عکس خواهد يافت اشاره کنيد بحث را لااقل براي من بسيار جالبتر ميکند
-
نقل قول:
آقاي عهد بوق از توجهتون تشکر ميکنم،
خيلي علاقه مندم که بدونم از نظر شما، "اصل قضيه" چيه که حذف رنگ به انتقال بهتر اون کمک ميکنه ؟
چون هدف از اين عنوان ارايه عکس براي تمرين انتقال مفهوم هست، يعني برداشت مخاطب آزموني است براي موفقيت خلق کننده
البته نقد و راهنمايي فني هم ارزش خاص خود را دارد که منکر آن نيستيم ; )
ببخشير شما اينجا هم گفته بوديد اما...
منظورم همون چيزي بود كه آقاي ساسانيان گفتن
حسرت
به نظر من اگه فقط آقاي روي ويلچير سياه سفيد بود اين مفهوم بهتر القا ميشد.
البته اگه نظر خودتونم همين بوده باشه.
-
پاسخ: اصل قضيه
باسلام
دوست عزيز جناب bf
اگربه اصل قضيه اشاره نكردم دليلش اينه
كه اصل قضيه براي من وشمابرابرنيست ،اصل قضيه
همان نيروئيه كه شماروبه عكاسي واداركرده ودردرون
خودآگاه و ناخودآگاه شمابوده اصل قضيه همونه كه
شمابايد بدنبالش بگرديد
یادهایت را در خود تجربه كن.شهيدآويني
نيز درنوشتارتون آورده بوديدكه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bf
برداشت مخاطب آزموني است براي موفقيت خلق کننده
بنده بااين حرف شما موافق نيستم اگراصل قضيه رو بدونيم ازامتحان
عبوركرديم ونيازي به آزمون نيست!
منتظرعكسهاي شماوهمه عزيزان هستم
اميدوارم موفق باشيد
-
-
دوستان سلام
عذر میخوام که قدرت نظر درباره عکس عزیزان رو ندارم
اما اگر راجع به این عکس نظر بدید ممنون میشم
(موضوع عکس بسیار تکراری است اما هنوز این بنا برام جالب و جذابه)
http://i1.*******.com/35b8dwh.jpg
اینم یه عکس واقعا غیر حرفه ای (عکس فکوس نسیت به دلیل ... (اما راجع به این تیپ عکاسی صحبت بشه خوبه)
http://i6.*******.com/2a7sq3n.jpg
-
آقاي aap:
نظر خودمو راجع به عكساتون ميگم.
نقل قول:
(موضوع عکس بسیار تکراری است اما هنوز این بنا برام جالب و جذابه)
منم فقط همينا رو دارم بگم!
اما در مورد عكس دوم
جداي از مسئله فوكوس مي تونست عكس خوبي باشه اگه يه چيزه ديگه هم كنارش بود.
خود شمع به تنهايي فكر نكنم بتونه مفهوم خاصي رو برسونه.
به قول آقاي شهبازي عكس خوبيه فقط آدم كم داره!
-
چرا .............. ؟؟؟؟
[IMG]http://i10.*******.com/43g37l1.jpg[/IMG]
:x :confused: :(
-
نقل قول:
چرا .............. ؟؟؟؟
ميشه بگيد چي چرا...؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashtiani_ali
ميشه بگيد چي چرا...؟؟؟
چرا درختها قطع ميشن تا به جاش پياده رو درست بشه؟؟