-
تفسیر مفهومی عکس
به نظر شما این عکس چه احساسی رو می تونه به بیننده منتقل کنه، از هر کی پرسیدم یه چی گفت : اسارت - سکوت - تضاد - همزیستی - ...
به نظر من یه جور احساس سکوت همراه با ظلم ، یه جور فشار ... !
نظر شما چیه ؟
(به پیشنهاد دوستان عکس رو از یه تاپیک دیگه به اینجا انتقال دادم)
[IMG]http://*******.info/files/mbc3my84ojty0p0zu8vi.jpg[/IMG]
SONY ALPHA 100
70 mm
F/5.6
1/125 sec
ISO-250
Center Weighted Average
-
1 فایل پیوست
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
این رو هم بگذارید كنار اون عكس...
از دیدن جراحت یك انسان چقدر ناراحت می شویم؟:(
به نظر من ظلم هست...
-
1 فایل پیوست
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
این هم یک فاجعه..... !!
نظر شما راجعه به سوختگی چیه ؟ ولی آن قدر قدرت داره که هنوز سبز سبزه ..... با اینکه دلش سوخته...
-
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shafy
به نظر شما این عکس چه احساسی رو می تونه به بیننده منتقل کنه، از هر کی پرسیدم یه چی گفت : اسارت - سکوت - تضاد - همزیستی - ...
به نظر من یه جور احساس سکوت همراه با ظلم ، یه جور فشار ... !
نظر شما چیه ؟
.
سلام: انسان ها معمولا از محیط پیرامونشان استفاده ابزاری مینمایند جهت مفاهیمی دیگر. تاریخ و فرهنگ ها خود گواهی است بر این مدعا. درخت اكثر موارد بخاطر شرایط زیستی محیطی اكثر موارد سمبل استقامت بوده. حال در این عكس المانی دیگر میتواند برداشت را كامل تر كند كه خوب عكاس با تكنیك عكاسی یا ویرایش میتواند به رساندن پیام كمك كند. ترجیحا خود عكاس توضیحی بر عكس مترتب نمی نماید تا دیگران بتوانند برداشت های بیشتری را دریافت نمایند. حال با كادر انتخابی شما اولین چیزی كه به دید می آید شكافی روی درخت است كه همچون دهانی خود را نشان داده...بر روی تنه درخت. سكوت! همین
.
مبنای این سكوت در این عكس الزاما ظلم نیست( از دیده من كه صد البته هر برداشتی از هر فردی مجاز و درست است.) سیم خاردار نمیتواند بیانگر ظلم باشد. چرا؟؟ چون سیم خاردار همیشه جهت ایزوله كردن محیط ها استفاده میشود از زندان گوآنتانامو تا میدان مین و حتی بیمارستان! حالا با این دید وقتی منه نوعی میبینم همین سیم خاردار دور میدان مینی كشیده میشود كه جان انسان ها را حفظ كند... در این عكس شما واسه من تا حدودی تداعی كننده حریم است! یعنی برداشت كامل تری از عكستان اینگونه میشود " سكوتی كه الزاما جهت حریم دیگران واجب است!"
.
.
میبینید برداشت ها چقدر میتواند متغیر باشد؟! همه برداشت ها از عكستان درست است ! این موضوع كه برداشت های متفاوت از بعضی عكسها میتواند اینقدر متغیر باشد..... بر میگردد به محیط پیرامون درك ...شناخت... بیننده عكستان وووووووووو تا جاییكه از ذهن دور نخواهد بود اگر كسی عكستان را دید و به شما بگوید " حیوونیییییییییییییی حیف شد درخت بریده شد"
.
.
سخن كوتاه آنكه ... آیا هر فردی برداشتی از عكس داشت همان برداشت بطور مطلق درست است(( حتی سخنان من)) مجالی دیگر و حوصله دیگر میطلبد
.
ارادتمند
-
این عكس رو ببینید...
انگار كه كسی اون رو اتش زده...
اما وقتی بیشتر دقت كردم ، فهمیدم كه یه صاعقه هم میتونه همچین كاری با درخت بكنه...
این قانون طبیعته...
[IMG]http://www.upload2world.com/pic81/up...orld_46a2d.jpg[/IMG]
-
یاد باد ...
[IMG]http://*******.info/files/2pn55dabvmf2hzc430l7.jpg[/IMG]
-
سلام: یك نكته ای رو در مورد این تاپیك بد نیست یادآوری كنم من این تاپیك را از اول تا آخر خوانده ام هر كسی اگر عكسی قرار میداده قبل از آن میبایست 3 تا نظر رو عكس دیگران بده. پیشنهاد میدم اگر مایل باشید این تاپیك رو ادامه بدیم قبل از گذاشتن عكس نظری هم رو عكس دیگران بدیم ما هم بانظرات دوستان آشنا میشیم. ترجیحا اگر كسی عكسی گذاشت و دوستان نظری دادند خود عكاس دفاعی از عكسش نكنه برداشت رو بزاریم به عهده بینندگان عكس. حالا یك مورد پیش میاد ممكنه با 3عكس قبل ارتباطی برقرار نكنید من از خودم بگم...... چند پست پیش عكسی گذاشتم ممكنه با اون ارتباطی برقرار نكنید مشكلی نیست دوستان در پست های قبل تر از عكس من عكسهایی قرار دادند اونها رو نقد كنید بدین منوال همیشه میتوانید عكس بزارید و نقدی هم رو عكسهای پیشین دوستان داشته باشید. و كسانی هم كه بعداز شما عكس میزارند همین منوال رو ادامه بدیم............ البته این یك پیشنهاد بود هرجوری دوستان ادامه بدهند من هم تو همان مسیر با شما خواهم بود
.
ارادتمند
-
[IMG]http://i31.*******.com/15naxee.jpg[/IMG]
-
سلام اقای وطن دوست دوربین جدید مبارک
ای کاش ""قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران میدادید""
با نظرات و تفسیر های شما در مورد عکس دوستان آشنا میشدیم
ارادتمند
-
اختیار دارید قربان
خیلی ممنونم
البته همونطور که مستحضرید بنده معمار هستم،و در عکاسی کاملا بی ادعا ... و کارهای ناقص و پر از ایرادم را میگذارم اینجا تا اساتید بزرگواری مانند جنابعالی گوشه چشمی هم به ما فقرای هنر بیاندازند و دست ما را نیز با نقادی هنرمندانه خویش بگیرند. بنابراین نشسته ایم و می نگریم نظرات هنرمندانه ، فنی و بجای جنابعالی و دیگر اساتید محترم را و می آموزیم و به فرمایش حضرت علی (ع) بنده می شویم.
بسیار از لطف جنابعالی سپاسگذارم و همچنان بابت مسئله پیش /امده در سال گذشته عذر خواهی می کنم. و صمیمانه تقاضا دارم که بنده را عفو بفرمایید.
ارادتمند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M.vatandoost
اختیار دارید قربان
خیلی ممنونم
البته همونطور که مستحضرید بنده معمار هستم،و در عکاسی کاملا بی ادعا ... و کارهای ناقص و پر از ایرادم را میگذارم اینجا تا اساتید بزرگواری مانند جنابعالی گوشه چشمی هم به ما فقرای هنر بیاندازند و دست ما را نیز با نقادی هنرمندانه خویش بگیرند... بنابراین نشسته ایم و می نگریم نظرات هنرمندانه ، فنی و بجای جنابعالی و دیگر اساتید محترم را و می آموزیم و به فرمایش حضرت علی (ع) بنده می شویم.
بسیار از لطف جنابعالی سپاسگذارم و همچنان بابت مسئله پیش /امده در سال گذشته عذر خواهی می کنم. و صمیمانه تقاضا دارم که بنده را عفو بفرمایید.
ارادتمند.
:eek:
من معنی این متن رو نفهمیدم اما حدس میزنم از پست من برداشت ناصحیح شده باشه خوشبختانه در پست قبل از عکس شما بنده یک پیشنهاد کلی رو خدمت دوستان دادم البته هر جوری دوستان ادامه بدهند من هم همانگونه خواهم بود................ آقای وطن دوست روند کلی این تاپیک(توافقی) اینجوری بوده که یک نفر اگر عکسی میگذاشته قبلش نظری رو مفهوم عکس دوستان قبل از خودش هم میداده آنهم 3نظر به اسم تاپیک دقت بفرمایید
خوب این روند تاپیک بوده هیچ کسی هم فردی رو استاد خطاب نمیکرده !!! محیط دوستانه بوده نظرات گوناگونی شنیده میشده بحث هایی میشه و از این قبیل.......... پیشنهاد من اینه بتونیم همون روند رو ادامه بدیم با نظرات هم آشنا بشیم و دیدگاهها رو بهتر بفهمیم. وگرنه اگر این تاپیک بخواد با چند تا عکس بدون نظر دادن رو عکس دوستان ادامه پیدا کنه و صرفا چند تا تنکس بخوره زیر عکس...... خوب این عکسها رو میشه تو تاپیک لطفا نظر دهید هم گذاشت. همه این عرایض بنده یک پیشنهاد بود چون اعتقاد من اینه که این میتونه تاپیک پرباری باشه ما عکسهای همدیگر رو نقد میکنیم قرار نیست .....باز هم میگویم که نظرات من صرفا یک پیشنهاد است. هر گونه دوستان ادامه دهند بنده نیز با شما خواهم بود.
ارادتمند شما دوست خوب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
MODERN MUSQE
[IMG]http://i26.*******.com/lzj2w.jpg[/IMG]
در مورد عکس پست 487
ایده جالبیه
اگه صد نفر تو اون موقیت باشن ممکن نیست عکسی مثل این بگیرند.
یه جور تضاد تو عکس هست ابتدا احساس نگرانی از تخریب و بعد پشیمانی و خجالت از اینکه خود ما باعثش هستیم
ضمن اینکه اشاره خیلی خوبی به جایگزینی منار ( المان راهنما و شاخص شهر ) با دکل های بی قواره امروزی داره
به نظر من اگر عکس رو در هوا و نور مناسب تر با دقت بیشر تکرار کنید و در مسابقات عکاسی معماری شرکت کنید حتما برنده می شوید
-
جناب رضا دستتون درد نکنه،
این عکس دو ساله که در ذهنم بود ولی گیر نمی اومد که عکسش بگیرم تا اینکه دو ماه پیش در نزدیکی تبریز پیداش کردم و با لنز 85 و در هوای نه چندان مساعد تونستم عکسش کنم.
برداشت ها گوناگون خواهد بود و برداشت خود من این بود که در دوران مدرن مسجدی موفق خواهد بود که در کنار ابزار های ارتباطی کهن (مناره) از ابزار های مدرن (دکل) هم برای ارسال پیامش بهره ببرد.تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yasin-m
]
برداشت ها گوناگون خواهد بود و برداشت خود من این بود که در دوران مدرن مسجدی موفق خواهد بود که در کنار ابزار های ارتباطی کهن (مناره) از ابزار های مدرن (دکل) هم برای ارسال پیامش بهره ببرد.تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.
در معماری ایران از یک دوره خاص به بعد بنا به دلایل فنی مساجد با دو مناره ساخته شدند و این مساله بعد شکل نمادین و مفهومی پیدا کرد. به صورتی که گاهی چشم با دیدن یک منار مسجد به دنبال دومی می گرده. و شما این منار دوم رو با دکل جایگزین کردید
البته نظر شما هم جالب بود.
ضمنا ریختگی کاشی ها هم تو مفهوم عکس اثر گذاره در مورد محل هم نمیدونم چرا حس می کردم تبریز باشه
البته باید رو کادر عکستون هم کار کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faravahar
دوستان لطف كنید نظرتون رو حتماً بفرمایید
با سپاس
در مورد پست 484 ( صندوق صدقات و کیوسک)
برداشت های مختلفی میشه کرد به نظر من کار خیر هم رقابتی شده در صورتی که فرقی نمیکنه
حالا این عکس وقتی جالب میشد که در پس زمینه یک فرد نیازمند یا یک نفر در حال گدایی وجود داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mreza1001
در معماری ایران از یک دوره خاص به بعد بنا به دلایل فنی مساجد با دو مناره ساخته شدند و این مساله بعد شکل نمادین و مفهومی پیدا کرد. به صورتی که گاهی چشم با دیدن یک منار مسجد به دنبال دومی می گرده. و شما این منار دوم رو با دکل جایگزین کردید
البته نظر شما هم جالب بود.
ضمنا ریختگی کاشی ها هم تو مفهوم عکس اثر گذاره در مورد محل هم نمیدونم چرا حس می کردم تبریز باشه
البته باید رو کادر عکستون هم کار کنید.
سلام دوست من
جناب mreza1001
کاملا با نظر جنابعالی مخالفم
در معماری مساجد ایران مسائل فنی در برابر مسائل عرفانی نقش بسیار کمی دارند. بنده برای احداث مسجد جامعی در سمنان که طراح آن را انجام می دادم. تجقیقات زیادی در مورد مساجد انجام دادم که دو مورد آن را برای نمونه که با موضوع بیربط هم نیست عرض می کنم.
1- چرا مسجد دو مناره و یک گنبد دارد ؟ -- علت آن است که اگر گنبد را سر یک انسان تصور نمایید، و مناره ها را دو دست او -- انسانی را در حال عبادت خواهید دید که دستانش را رو به آسمان بلند کرده است.
2- چرا پلان مسجد بصورت 4 ضلعی (مربع یا مستطیل) و گنبد به شکل دایره است ؟ -- منظور رسیدن از محدودیت (نماد چهارضلعی) به بی نهایت (نماد دایره منظور شکل گنبد است) است. انسان با ورود به مسجد و انجام فرایض دینی خود را از دنیا جدا و به بینهایت نزدیک می کند.
و مواردی از این دست که اگر مشتاق بودید کتابهایی را نیز در این زمینه به شما معرفی کنم.
ارادتمند
-
[IMG]http://i26.*******.com/1zd90dw.jpg[/IMG]
-
-
سلام
جالب بود بابك.
ياد عكسي افتادم كه دوستي گذاشته بود و رد عبور هواپيما رو بر فراز تخت جمشيد نشون داده بود و من اسمشو گذاشتم تقابل سنت و مدرنيته.
اسم اينم مي ذارم گذر زمان. البته به جاي CD مي شد يه راديوي ديجيتال از اين كف دستي ها گذاشت :::happy::: و يا به جاي راديو يه گرام تپاز !
اونجوري نوستالژيك تر مي شد :biggrin:
-
فرهاد جان هدف من تقابل آنالوگ با ذيجيتال بود
اتفاقا اونجا كه بودم يه 50 تايي گرام توپاز قرمز رنگ بود مي خوام يه گزارش ازش تو سايت بنويسم
طرف تنها بازمانده تعميركاران راديوهاي قديميه
من اونجا چيزايي ديدم كه تا حالا تو عمرم نديده بود مثلا يه دستگاههي بود كه امكان ضبط صدا رو سيم داشت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farhad44
سلام
جالب بود بابك.
ياد عكسي افتادم كه دوستي گذاشته بود و رد عبور هواپيما رو بر فراز تخت جمشيد نشون داده بود و من اسمشو گذاشتم تقابل سنت و مدرنيته.
:biggrin:
[IMG]http://www.*******.info/files/sz7si3s3iuxsxe2tfvp1.jpg[/IMG]
:cool:
-
-
عجب کار جالبی بسیار خوب ثبت شده ....تفسیرشم که روی خودشه
-
-
سلام. راجع به عکس آقا فرهاد: تا اینکه عکس را دیدم یاد ساختمانی مسکونی دقیقاً به همین سبک افتادم. گرچه بعضی مسافرخانه ها هم این شکلی اند. پر از ادم شارلاتان و چشم دریده. این گونه ساختمانها معمولاً قدیمی اند ( آنجا می گفتند آپارتمان فرانسوی ها) و جزو مال التجاره دولت بوده یا هستند که از طریق ارگانها در اختیار کار کنان قرار می گرفته اند. عموماً هم شلوغند و می شود یک فرهنگ رفتاری خاصی را بهشان نسبت داد. خانوارهایی پر جمعیت و البته حاوی زوجهایی جوان. یکی در عصر داغ تابستان تریاک می کشد، جوانکی دوچرخه اش را رها کرده تا به تماشای فینال یک بازی فوتبال بنشیند و عده ای هم خوابند. خیلی ها رعایت نمی کنند و خرده وسایلشان را می ریزند کنار در. ادم دلش می خواهد بداند آن تو چه اتفاقی دارد می افتد. خطوط در این عکس خیلی نمایشش بارز است. هر طبقه هم برای خودش کادری داخلی را تشکیل داده. نرده ها و حفاظ نردهای پایین هم نقطه جذب دید هستند. به علاوه دوچرخه، سطل قرمز رنگ که به واسطه رنگش بیشتر در مرکز رد زنی چشم است و در باز سمت راست پایین. چشم روشنایی لامپ بالا شروع می کند. به سطل می رسد، به خرده وسایل ته راهرو و اخر به در باز پایین و می رود که از کادر بیرون برود. کسالت یک روز پاییزی تابستانی متبلور می شود با پرده هایی کشیده و راه روهایی بی حال. رنگ امیزی دیوارها چیزی از کهنگی ساختمان نمی کاهد. پرده های محیط را جدا کرده ناد. آنگونه که سقف طبقات جدا کرده. البته این طبقات خیلی نباید تفاوتی از نظر فرهنگی داشته باشند.
-
سلام: آقای نعمت یار مفهوم زیبایی را از عکس بیرون کشیدید. بعد از خواند متن شما عکس فرهاد خان بگونه ای دیگر زیباتر شد. دست فرهاد خان هم درد نکند.
ارادتمندتان
-
ضمن تشكر از تفسير زيباي جناب نعمت يار بايد بگم كه به غير از سطل قرمز كه دوست داشتم از كادر درش بيارم ولي حوصله اش رو نداشتم، اولين چيزي كه با ديدن اين صحنه ياد من اومد و منو ترغيب به عكاسي كرد شاهكار ويتوريا دسيكا " دزد دوچرخه" بود.
به دنبال اون احساس نا امني اي كه باعث شده ساكنان طبقه ي اول خودشان را در پشت زندان خود ساخته قايم كنند و ساكنين طبقه ي دوم دوچرخه ي خود رو با زحمت با خودشان به طبقه ي دوم ساختماني كه ناگفته پيداست آسانسور هم ندارد ببرند من ناخودآگاه ياد دزد دوچرخه ي دسيكا افتادم.
جالب اينجاست كه اين ساختمان يك ساختمان مسكوني در منطقه ي مسكوني بالاي شهر آنكارا و جنب هتل چهار ستاره ي تازه سازي واقع شده.:confused:
-
-
سلام
بابك جان عكس بسيار زيباييست و اونرو در فوتوبلاگ شما ديده بودم.
به نظرم مي تونه مفهوم خيلي سياسي اي داشته باشه. روييدن و جوانه زدن از دل تحجر و به عبارتي اختناق و بند رو بر نتافتن ( مثالش مبارزات مردم فلسطين عليه اسرائيل يا مردم افريقاي جنوبي عليه آپارتايد مي تونه باشه :cool: )
-
مرسي فرهاد
و البته اين روييدن هزينه هايي هم دارد
البته براي مثالهات زياد لازم نبود به دوردستها برويد
-
با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید؟...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
با رویش ناگزیر جوانه چه میکنید؟...
نميدونم شايد اينکار رو بکنن
http://api.photoshop.com/home_701b49...24d6580f77f6f4
اما تحجر هر کاري کنه جلوي رويش رو نميتونه بگيره
-
باسلام. با تشکر از آقاي ديناروند به خاطر عکس قبل، نمي دانم چرا همه اش حس مي کنم عکس مث يه بادکنک داره مي ره بالا. اگه سايه ها نبود مي گفتم: واي! الانه که بهمن بياد!!!
-
[IMG]http://i25.*******.com/2akfkvn.jpg[/IMG]
نکات فنی عکس :
1- حاصل 25 عکس به روش HDR اغراق آمیز (HDRi Tone Mapping)
2- کاهش حجم بسیار زیاد عکس :
حجم عکس با ابعاد اصلی 459 مگابایت و با سایز 640 * 480 با حجم 46 مگابایت. که به 102 کیلوبایت تقلیل یافته پس کیفیت خیلی کمتر شده.
ببخشید گفتم شاید لازم باشه این نکات رو ذکر کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
عکس زیبایی است من لذت بردم کادربندی خوب و کار جالب است
-
sec 8
F2/7
ISO 80
Canon S5IS
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
نميدونم شايد اينکار رو بکنن
اما تحجر هر کاري کنه جلوي رويش رو نميتونه بگيره
ما نیز روییدن را خشک کردیم
[IMG]http://i28.*******.com/mh7s3q.jpg[/IMG]
شاید رویش نو جای آن را بگیرد
-
فکر میکنم ورودی عکس به این تاپیک داره زیاد میشه.
پیشنهاد میکنم اگر قبل از ارسال هر عکس، نمیتوانید به سه عکس نظر بدهید، لا اقل کمی فرصت برای تامل روی عکسهای دیگر را بدهید.
-
سلام:
[IMG]http://www.*******.info/files/atacwv5ifupfwjfx1xob.jpg[/IMG]
-
سلام
[IMG]http://www.*******.info/files/ys2s3b6f0gxl1gjhlq39.jpg[/IMG]
دوستان در این شب های عزیز
مارو هم بخاطر داشته باشید
التماس دعا
-
1 فایل پیوست
-
آقا امیر این کارتون بسیار جالب و خوب بود
فقط یه چند تا مورد اینکه به نظرم کاش صفحه اول قرآن نبود الان اون آدرس و اطلاعات کتاب اول تو چشم میزنه ... البته این مورد دومی کمتر وارده ولی توی بهبود عکس موثر اونم اینکه با اینکه دست حالت خوبی داره ولی نور اور شده ی روش زیاد خوب نیست
با تشکر
-
-
1 فایل پیوست
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس
-
1 فایل پیوست
من اسمشو گذاشتم Pray for love
یه خواهشی داشتم اگر دوستانی که در رایطه با این نوع عکاسی مقالهای میشناسند معرفی نمایند
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sama01
ظاهرا که از عکس قبلی مفهومی در نیومد.!:(
شاید این یکی یه چیزایی داشته باشه.
بی تو ...
[IMG]http://*******.info/files/rlvxst1geag8zvsfp8gu.jpg[/IMG]
سلام
این عکس خیلی به من حس اعتماد به نفس و بزرگی رو میده ممنون بابت این عکس زیبا
-
سلام
به دلیل اینکه عکس در پست قبلی برای بعضی از دوستان باز نمیشود و اینکه غیر قابل ویرایش می باشد مجددا پست میزنم .
[IMG]http://*******.info/files/vzfqlup8ugej7ddf7aqk.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
_ARiO_
سلام
به دلیل اینکه عکس در پست قبلی برای بعضی از دوستان باز نمیشود و اینکه غیر قابل ویرایش می باشد مجددا پست میزنم .
[IMG]http://*******.info/files/vzfqlup8ugej7ddf7aqk.jpg[/IMG]
عرض سلام
تو مرحله اول دید رنگ سفید گچی که لنگه سمت راست پنجره رو پوشانده به چشم مخاطب میاد که نوعی انسداد راه یا فکر رو میرسونه و میتونه القا کننده نوعی اسارت درونی باشه
بعد از این چشم مخاطب به سمت فضای خالی لنگه دوم پنجره میره که نا خود اگاه ذهن تصور ایجاد یک راه فرار در موقعیت رو پیدا میکنه اما ناگهان با دقت بیشتر فهمیده میشه که این فضای خالی عملا خالی نیست بلکه این فضا هم به وسیله تعدادی اجر به رنگ تیره مسدود شده و باز حس انسداد القا میشه
در کل از این تصویر میشه این مفهوم رو انتزاع کرد که تلاش برای رهایی امکان نداره و همه راه ها به بن بست ختم میشه
این درک ناقص بنده از این ثبت بود
شرمنده اگه بد و ناقص بود
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
عرض سلام
با اینکه یک کم دیر شده ولی به هر حال نظرم رو عرض میکنم
این کار با توجه به عنصر موجود در صحنه الق کننده مفهوم استقامت و تلاش به ذهنه
استفاده از ترکیب دو جسم با حلات متفاوت در صحنه تونسته خوب این مفهوم رو برسونه
یکی موزائیک ها که به نمای سختی سغنی و بی روحیه و دیگری اون گیاه در حال رشد که نمای نرمی لطافت و زندگیه
رویش گیاه و تلاش اون برای عبور از این مانع سفت یعنی بین دو موزائیک القا کننده تلاش برای رسیدن به اهداف والا و عبور از سد مشکلات هر چند سخت هست.
در کل این ثبت القا کننده مفوم زندگی تلاش و ایستادگی در مقابل سختیهاست
دلشاد باشید
یا علی
-
1 فایل پیوست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sama01
جناب آهنگرها سلام
به نظر من با توجه به موضوع عکس یا بهتر عرض کنم مفهوم کار این کادر کمی در رساندن مفهوم ناقصه کادر افقی بهتر میتونست گویای مفهوم باشه چرا که در بر دارنده تعداد بیشتری قبر خالی بود و فضای جدایی و به نوعی رجعت رو بهتر القا میکرد
فکر میکنم اگه مد رنگی کار رو تغییر نمیدادید هم میشد مفهوم ها رو خوب رسوند علی الخصوص حضور رنگ گرم خاک در صحنه میتونست ماندگاری بیشتر و عمیق تری به کارتون بده
برای خود بنده این عکس نمای جالبی از زندگی رو تداعی کرد
از وقتی این عکس رو گذاشتید بیش از 10 بار نگاهش کردم هر بار که نگاه میکنم و چشمم معطوف به قبر های خالی میشه انگار خودم دارم از داخل اون قبرها به جمعیت نگاه میکنم . که این تصور من به خاطر زاویه دید شماست. زاویه دید شما باعث شده مخاطب خودش رو جزئی از صحنه فرض کنه و مفهوم جدایی رو خوب درک کنه.
با این که مرگ حقه و نمیشه ازش گذشت براتون ارزوی عمری با برکت دارم
دلشاد باشید
یا علی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sama01
با سلام عکس زیبا و با مفهومی دارید
من ترجیح می دادم که نور ها رو شدیدتر و سایه ها رو غلیظ تر جلوه بدم ولی این مردگی عکس و نور خیلی جالبه
forground تصویر هم تا حدودی خالیه نسبت به پس زمینه چون چشم تصویر رو از پایین به بالا میخونه بهتر می شد نمای دورتری را نشان می دادید
در کل خیلی از عکست لذت بردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DorDanI
با سلام عکس زیبا و با مفهومی دارید
من ترجیح می دادم که نور ها رو شدیدتر و سایه ها رو غلیظ تر جلوه بدم ولی این مردگی عکس و نور خیلی جالبه
forground تصویر هم تا حدودی خالیه نسبت به پس زمینه چون چشم تصویر رو از پایین به بالا میخونه بهتر می شد نمای دورتری را نشان می دادید
در کل خیلی از عکست لذت بردم
سلام
آقای دردانی, این تاپیک همانطور که از اسمش پیداست, به "تفسیر مفهومی عکس" اختصاص دارد, نه نقد تکنیکی و فنی که بهتر بود فلان چیز فلان جور بود و ...
باید دوستان در پستهایی که در این تاپیک میگذارند دقت کنند هدف اظهار نظر در مورد معنی و مفهومی است که از دیدن عکسها برداشت میکنیم.
لطفا ً پست اول تاپیک را بخوانید.
ممنون :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
آقای دردانی, این تاپیک همانطور که از اسمش پیداست, به "تفسیر مفهومی عکس" اختصاص دارد, نه نقد تکنیکی و فنی که بهتر بود فلان چیز فلان جور بود و ...
باید دوستان در پستهایی که در این تاپیک میگذارند دقت کنند هدف اظهار نظر در مورد معنی و مفهومی است که از دیدن عکسها برداشت میکنیم.
لطفا ً پست اول تاپیک را بخوانید.
ممنون :::happy:::
ممنون از تذکرتون
خب من هم تا حدودی منظورم به این بوده که با تغییر این عوامل در عکس مفهوم بیانی خود را بهتر می رساند اما صحیح می فرمایید تفسیر تا حد زیادی هم به مسایل فنی تکیه داشته
با تشکر
-
سلام ...
http://www.piic.ir/beta/upload/IMG_45544534.jpg
پ.ن: تو شالیزارها بعد از جداسازی برنج از ساقه شون, ساقه ها یا به مصرف دام میرسه یا اینکه سوزونده میشه که خاکستر اون روی شالیزار پخش میشه ... بوی سوختن این ساقه ها بوی خیلی خاصی است که به نظر من خیلیم مشام نوازه. امروز به طور اتفاقی متوجه شدم کنار جاده برنج سوزوندن که اینارو دیدم.
یه عکس نباید این همه توضیح داشته باشه ولی دیدم دونستنش واستون خالی از لطف نیست.
---------------------------------
امیر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir1630
سلام ...
---------------------------------
امیر
در سرای نا امیدی و ظلمت , امیدی هست جوانه ای هست زندگی در شاخه ای سبز جاریست:::love2:::
واقعا عکس امید بخشی است مخصوصا اینکه این جوانه ها بسیارند
-
امیر جان عکس جوانه ها از تضاد رنگ و عمق میدان جالبی برخوردار است. تبریک
-
1 فایل پیوست
بنام خالق رنگها
امیر جان وجود رنگ سبز در کنار تن خاکستری در عکست یک احساس تنهائی ولی در عین حال زندگی رو میده و با وجود عمق کم عکست نگاهو جوری رو جونه نگه میداره که از نظر من به این حس کمک میکنه
البته آقای قدیری راد فکر کنم به این عکس حساس هستن
من به این دلیل این عکسو در چند تاپیک مرتبط گذاشتم چون دوست دارم از تمام جوانب نظرات دوستان در مورد هر یک از عکسهام بدونم
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1251344475
-
-
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amirhoseini
سلام.امیرحسینی هستم و این اولین پست من هستش.
View From Paradise
سلام
خوش آمدید
دوست عزیز میشه بفرمایید در عکستون چه نکته مثبتی (از هر نظر،مثل سوژه،کادر،فکوس و ....) هست که باعث شد اون رو ارسال کنید؟
انتظار دارید چه مفهومی رو برسونه عکستون؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amirhoseini
سلام.امیرحسینی هستم و این اولین پست من هستش.
ضمن خوش آمد گویی،
دوست عزیز عکسی که میخواهد مورد بررسی و تقسیر مفهومی قرار گیرد باید حداقل های تکنیکی را داشته باشد، مگر اینکه رعایت نکردن آنها چیزی به بار معنایی عکس اضافه کند. عدم ترکیب بندی مناسب، کادر بسیار شلوغ، مات بودن و flare زیاد، عدم دارا بودن رنگ و نور مناسب، فکوس نبودن و مشخص نبودن المانها و ... را در نگاه اول میتوان به عنوان بزرگترین ضعفهای تکنیکی عکس برشمرد. در تمامی بررسی های معنایی و مفهومی، چنین عکسی خیلی راحت بدون بحث کنار گذاشته میشود.
با عرض پوزش به علت اینکه رک صحبت کردم
شرمنده با مسعود جان خط رو خط شدم
-
حرکت دوربین، سرعت کم، Flare و ... بقیه مسائلی که در یک عکس می تواند جزو عیوب محسوب گردد، ابنجا شاید هدفمند بوده و در خدمت مفهوم عکس باشد.
"گاهی" باید از اصول گذر کرد. بشرطی که "گاه"ش را بشناسیم.
-
سلام
ضمن عرض ادب به تمام اسااتید و دوستان...اما این عکس حس غریب و نوستالژیکی را به من القا میکند.شاید گاهی وقتها نباید خیلی درگیر قوانین و بایدها شد...تنها رها کردن احساس شاید کافی باشد...
-
سلام
راستش منو یاد دوران انالوگ و عکسهائی که از هر 10 تاش 4 تاش به همین زردی و فلر و .... بودن اون هم مزه خودشو داشت.......
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1265915036با سلام خدمت تمامي دوستان هنرمند.
اين اولن پست من تو اين سايته، اميدوارم از نظرات خوبتون استفاده كافي ببرم.
اين عكس در يك روز آفتابي گرفتم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
livor
با سلام خدمت تمامي دوستان هنرمند.
اين اولن پست من تو اين سايته، اميدوارم از نظرات خوبتون استفاده كافي ببرم.
اين عكس در يك روز آفتابي گرفتم.
سلام بر شما دوست خوب:
به جمع دوستانتان خوش آمدید.
برای شروع کار در این فروم، یکی از سخت ترین تاپیک ها را انتخاب کردید.
ممکن است علاقه شما در این خصوص باعث ارسال عکس در این تاپیک شده باشد. پیشنهاد میدهم یک بار از اول این تاپیک را بخوانید، اگر علاقه به موضوع بحث این تاپیک دارید یکبار خواندن این تاپیک خالی از لطف نیست
این تاپیک فراز و نشیب های زیادی داشته، بحث های خوبی شده و گهگاهی هم ..
در کل از تاپیک هاییست که مدتهاست از روند اصلی خود دور بوده و شاید بنوعی فرض کنیم مسکوت مانده بهتر است.
پیشنهاد من به شما اینست پس از آنکه تاپیک را از اول مرور کردید، سعی کنید این تاپیک را احیا کنید ( در مسیر درست با ارسال عکسی مرتبط با این تاپیک و نظر روی عکسهای پیشین )
ارادتمندتان
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
سلام
عکس بسیار جالب و زیبائیه .
از جهات مختلف میشه دیدش و برداشت های مختلف داشت ؛ همیشه جمع نیست که مسیر درست و مشخص میکنه و در جمع بودن فقط کمی از میزان تلخیه حوادث تلخ کم میکنه در حالی که وقتی چشم باز میکنی خواهی دید که در بطن حادثه داری واسه رها شدن بیهوده تقلا میکنی و جمیعا اشتباه شد.....