-
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
نقل قول:
چرا درختها قطع ميشن تا به جاش پياده رو درست بشه؟؟
نه.
شايد شما مي خواستيد با اين عكس بعضيا رو به فكر فرو ببريد اما نمي دونم از نحوه ساختن اين جور سنگفرش ها اطلاع داريد يا نه.
اون تنه هاي درختي كه مي بينيد تكه هاي نه چندان ضخيمي از يك تنه درخت هستند كه به صورت حلقه اي بريده ميشن و به همراه سنگ و سيمان در ساختن سنگفرش مورد استفاده قرار ميگيرن.
-
پاسخ: تفسیر مفهومی عکس - لطفا قبل از نمایش هر 1 عکس، 3 نظر در مورد عکس دیگران بدهید.
این عکسو عید امسال از یکی از سواحل محمود آباد گرفتم...
خوشحال می شم نظرتونو در موردش بدونم.
[IMG]http://i10.*******.com/4i23dit.jpg[/IMG]
-
عكس بسيار زيبايي است براي من معني هجوم و يورش ميده كوه اي پشت بسيار زيبا هستند
-
بابا تاپیک رفت ته لیست - فعالیت کنید - تاپیک جالبیه ها !
-
علي آشتياني: عكس بسيار گويا است. تنه چوبي مجسمه از انسان و در پس زمينه محو، خود انسان هر دو به حالتي متفاوت وجود و هستي خود را به اثبات مي رسانند. طور ديگري نمي توانم بيان كنم!
app: عكس شعله شمع حرف خاصي براي گفتن نداشت و چند ضعف فني مثل عدم جود رنگ خوب هم داشت. اما عكس برج آزادي به مراتب بهتر است. خطوط را در دنياي سه بعدي خوب مي بينيد، و اين يك ثروت است در دنياي عكاسي.
جناب هاشمي: حس مي كنم كادر كمي كج است و با كمي رفتن به سمت راست مي توانستيد بهتر كادر را ببنديد. اما خوب معني محفوظ است، من اين را برداشت مي كنم: عمر.
Retex: به نظر من ديوار بلوكي اگر در كادر نبود بهتر مي شد. عنصر رنگ در اين عكس ضعيف است و نمي توان به آن تكيه كرد. با كمي تغيير در تركيب بندي مي شد نتيجه بهتري گرفت. از اين عكس چيز خاصي برداشت نكردم. منتظر كارهاي ديگر شما هستم.
مشتاق خواندن نظرات شما در مورد اين عكس هستم:
http://img.photoamp.com/i/CtmPvS2iSd.jpg
-
سلام
فکر ميکنم نزديک به 1 ماهي غيبت داشتم
يک بحث ناتمام در اينجا مانده بود، از آقاي مالک و آقاي آشتياني بابت پاسخشون در پستهاي 343 و 344 تشکر ميکنم
اتفاقا از ديد من هم دقيقا مساله اصل قضيه بود
اين عکس در مرداد در ساحل شلوغ آسترا گرفته شده، در ميان جمعيت زياد مردم اين پدر و پسر نظر من رو جلب کرد و شديدا به تفکر واداشت
اگر کمي زاويه ديد بيشتري نشان ميدادم شلوغيو ازدحام مردم را مي ديديد و اگر دوربين را بر ميگرداندم زباله هاي کنار ساحل نمايان بود با اين وجود از داخل دريا کوههاي سرسبزي که در افق محو ميشدند زيبايي سحر آميزي داشتند و در آغوش دريا هر زشتي را فراموش ميکرديد...
من هم مفاهيم زيادي به ذهنم خطور کرد اما در نهايت به اين نتيجه رسيدم که زيبا ترين عشق اين پدر و حضور اين پسر در بين مردم است، براي همين فکر ميکردم براي ديدن اصل قضيه بايد به افقي بالاتر، از جنس زلالي دريا نگريست
تصوير مفهومي، آزمون دل است، مفهوم نگاه!
-
آقای طاهری من خودمو در حدی نمی دونم که از نظر فنی به عکس شما نظر بدم اما از نظر مفهومی می تونم بگم با ظرافت خاصی به تقابل پرنده و انسان پرداخته.عکس طوری گرفته شده که میشه پرنده رو آزاد و انسان رو در قفس تصور کرد و غم انسان میتونه از در قفس بودن پرنده باشه یا در قفس بودن خودش!!
-
این چطوره؟ معنیش چی می تونه باشه؟
[IMG]http://i10.*******.com/30kpvz7.jpg[/IMG]
-
براي من معني دل بازي و صفا ميده عكس بسيار زيبايي است رضا جان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedglx
براي من معني دل بازي و صفا ميده عكس بسيار زيبايي است رضا جان
saeedglx ممنون از نظرت برداشت زیبایی از عکس کردی..
-
نقل قول:
علي آشتياني: عكس بسيار گويا است. تنه چوبي مجسمه از انسان و در پس زمينه محو، خود انسان هر دو به حالتي متفاوت وجود و هستي خود را به اثبات مي رسانند. طور ديگري نمي توانم بيان كنم!
آقاي طاهري ممنون ار نظر زيبايي كه در باره عكسم داديد.
اما در باره عكستون:
چون اين صحنه هارو معمولا توي جمعه بازاراي مولوي ديدم ناخودآگاه ياد فقر و اختلاف طبقاتي موجود در جامعه
مي افتم. اونجا كه وقتي با دوربين مكانيكي قديميم راه مي رفتم نمي تونستم نگاه هاي سنگيني رو كه به من ميكردنو تحمل كنم. هنوز حسرت اون سوژه هايي رو مي خورم كه اونجا از دست دادم...
اما در مورد عكستون، به نظر من اگه عمق ميدان بيشتر بود طوري كه پرنده سمت چپ محو نميشد خيلي بهتر بود.
ميخوام بدونم نظر خودتونم همينه يا نه منظور خاصي داشتيد يا سرعت كم شاتر اين اجازه رو بهتون نداد.
-
-
سلام
نذر و نياز مردم روستا و گره زدن دستمال و پارچه و نخ و پلاستيك و .....
[IMG]http://i13.*******.com/403wu8g.jpg[/IMG]
نظرتون چيه؟؟ به نظرم اعتقاد هاي قشنگيه
-
عکس پست 358 صفحه قبل Retex بنظرم خیلی عالیه و عنوان تاپیک مطابقت داره. اگر بتونیم چنین عکسهای رو در آینده توی این تاپیک مشاهده کنیم خیلی عالی خواهد بود.
-
-
سلام ...
جناب دیناوند عکسهای بسیار زیبایی هستن و خلاقیت عکاس کاملا توشون محسوسه، ولی مفهوم خاصی رو برای من القا نمی کنه.
جناب هاشمی: تو عکستون یه جور احساس آرامش و شادی و سادگی محسوسه. محل روستا کجاست؟
و جناب آشتیانی: عکس خیلی زیبا و در عین حال گویایی هست. احساس تکرار و سرخوردگی و زندانی بودن شخص توی این وضعیت و یه جور مجبور بودن به ادامه وضعیت کاملا دیده میشه.
-
-
سلام.
مرسي آراز خان. روستا كه نميشه بهش گفت.
بهش ميگن قدمگاه، نزديك نيشابور
-
*اين عكس كاره من نيست، كاره يكي از دوستامه(وجدان كاري!!)*
اين يكي يه جور حس آزادي رو به آدم تلقين نميكنه؟
[IMG]http://i12.*******.com/49k5m2s.jpg[/IMG]
-
جناب هاشمی عکس بسیار خوبی است مخصوصا که خورشید دقیقا در کف پای سوژه قرار گرفته .
فقط اگه پایین کادر ( اجسام شناور روی آب ) خلوت تر بود خیلی بهتر می شد . و یک نکته دیگه اینکه رنگ عکس یه کمی اذیت میکنه ( آسمان و دریا تقریبا همرنگ هستند ) .
ولی در مجموع عکس زیبایی است ...
-
نقل قول:
و جناب آشتیانی: عکس خیلی زیبا و در عین حال گویایی هست. احساس تکرار و سرخوردگی و زندانی بودن شخص توی این وضعیت و یه جور مجبور بودن به ادامه وضعیت کاملا دیده میشه.
آقاي سركار فرشي ممنون از نظرتون .
اما عكسي كه گذاشتيد...
نمي دونم چرا نمي تونم باهاش ارتباط برقرار كنم، يعني به نظرم نسبت به كاراي قبليتون يخورده ...
نمي دونم شايدم من مفهومشو درك نمي كنم.
ميشه توضيح بديد، چون نظري نديدم در باره عكستون.
آقاي هاشمي عكسي كه گذاشتين خيلي قشنگه ولي با اين نظرم موافقم كه
نقل قول:
فقط اگه پایین کادر ( اجسام شناور روی آب ) خلوت تر بود خیلی بهتر می شد
-
-
خانم جهانگير ميشه لطفا بگين اين عكس كجاست؟
-
خانم جهانگیری به نظر من این عکس چیز زیادی نمی رسونه !
اگر هم خواستین با ابرهای بالای سر مجسمه بازی کنید و شاید مفهوم تقدس رو برسونید زیاد موفق نبودین .
ولی اگه عکس کادر و ترکیب بهتری داشت، مفهوم آرامش و سکون رو بخوبی می رسوند . ( کما اینکه در همین کادر هم آرامش وجود داره )
-
سلام ...
جناب آشتیانی ممنون از نظرتون. این عکس برای خود من این تصور رو ایجاد می کنه که بچهه تو زندگیش کاملا مستقل و محکمه و یه جوری مثل آدمهایی که دارن میرن اداره داره راه میره! و مفهوم روی پای خود ایستادن رو تو ذهنم تداعی می کنه. حالا نمی دونم چقدر تو رسوندنش به مخاطب موفق بودم.
-
فکر کنم منم تو این مدت 3 تا نظر دادم ...
http://www.ghaab.com/no.jpg
مشهد - حرم امام رضا (ع)
-
خيلي وقته مي خوام اينجا يه پست بذارم اما...
آقاي سركارفرشي ممنون بخاطر توجه و توضيحتون، اما من هنوز سر حرفم هستم،
اينو مي گم بخاطر اينكه اينجا همش به به چه چه نباشه!
آقاي اكبري عكس خيلي جالب و گويايي هست.
مخصوصا اون رنگ قرمز كه محشره توي اون همه رنگ سرد و بي روح.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paya
سلام
پیام جان به نظرم اگر مکان رو نمینوشتی زیر عکس بهتر بود چون اولین مفهومی که به ذهن میرسه زیارت هست
2- جناب آشتیانی مفهوم عکس شما به نظرم زحمت
3-خانم جهانگیر عکس شم به نظرم آزادی مشروط
خب این هم سه تا نظر...
-
-
سلام...
کامیار جان حالا هی ما رو غصه بده.سر فرصت تلافی میکنم.من که شما رو میبینم حالا هی عکس بزار.خودت که میدونی من چجوریم.ببینمت .................................................
ببین به کجا رسیدیم که باید درخت های مصنوعی جای درخت های طبیعی رو بگیره.این بشر به کجا داره میره.
هرچند که هیچ کدوم با 1000 تا چراغ هم جای یه دونه برگ رو نمیگیرن
تلفیق زیبایی از تکنولوژی و طبیعت
کامیار جان برداشت بسیار زیبایی داشتی و ذهن خلاقی داری عزیز این رو گفتم بازم میگم عکاسی بسیار خوبی هستی با ذهن بسیار فعال.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh_ghobadi
ببین به کجا رسیدیم که باید درخت های مصنوعی جای درخت های طبیعی رو بگیره.این بشر به کجا داره میره.
هرچند که هیچ کدوم با 1000 تا چراغ هم جای یه دونه برگ رو نمیگیرن
تازه اگه قيمت هر كدوم از اين به اصطلاح درخت ها رو بدونبد بيشتر ناراحت ميشيد كه ما داريم به كجا ميريم
هرقطعه درخت فلزي 1250.000 تومان:eek:
-
سلام....
درسته دوست عزیز واقعا جای بحث زیادی داره که این جا جاش نیست . ولی حیف و صد حیف .
ار کامیار دوست بسیار عزیزم ممنون که این عکس رو این جا گذاشتن
-
راهي به سوي آسمان
[IMG]http://i15.*******.com/3z6jkwi.jpg[/IMG]
ضمن اينكه رنگ آسمون ابيانه واقعا همين رنگي بود
-
نقل قول:
http://roovig.persiangig.com/image/DSC_4910.jpg
-
سلام...
محمد جان بی شوخی و تعارف و این حرفا این عکس شما زیبا ترین عکسی بوده که تو این چند وقت دیدم.نمیدونی چقدر ازش خوشم اومد.مرسی عزیز.مرسی.
-
به سراغ من اگر مي آييد نرم آهسته بياييد --- مبادا كه ترك بردارد چيني نازك تنهايي من
[IMG]http://i10.*******.com/448udqa.jpg[/IMG]
قبرستاني در مسير جاده ابيانه
فقط نمي دونم تاريخ فوت قمريه يا شمسي؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh_ghobadi
سلام...
محمد جان بی شوخی و تعارف و این حرفا این عکس شما زیبا ترین عکسی بوده که تو این چند وقت دیدم.نمیدونی چقدر ازش خوشم اومد.مرسی عزیز.مرسی.
كاوه عزيز خيلي ممنونم از لطفي كه به من داري و خيلي خوشحالم كه از اين عكس خوشت اومده .
دقيقا موقعي كه اين عكسو ميگرفتم توي ذهنم داشتم دنبال اسمي ميگشتم كه به نظرم راهي به سوي آسمان مناسب اومد .
حالا به نظر شما چه اسمي ديگه ميتونه مناسب باشه . (*كاميار منتظر اسمهاي با مسمات هستم )
-
سلام...
محمد جان این یکی هم بسیار زیباست.
تاریخ هم احتمال 99% قمری است .چون در اون تاریخ اگر شمسی باشه هنوز تاریخ شمسی رو مبنا قرار نداده اند تاریخ شمسی از سال 1280 به بعد در ایران تاریخ رسمی بود تا سال 1350 و از 1350 تا 1357 شاهنشاهی بود که بعد تبدیل به شمسی شد.( برای اطلاع دوستان البته)
اون شعری که نوشتی کاملا با عکس همخونی داره.بهترین بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
راهي به سوي آسمان
عکس بسیار زیباییه.. لذت بردم دنیرو جان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
به سراغ من اگر مي آييد نرم آهسته بياييد --- مبادا كه ترك بردارد چيني نازك تنهايي من
با شعرت مفهوم عمیقی به عکس دادی..
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
تشنه!
هرچي فكر مي كنم نمي فهمم تشنه در اين عكس چه مفهومي رو مي رسونه
:confused:
-
تشنه؟؟!!! تشنهء چي؟ نكنه حقيقت؟!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashtiani_ali
هرچي فكر مي كنم نمي فهمم تشنه در اين عكس چه مفهومي رو مي رسونه
:confused:
بين نگاه و تشنه مردد بودم بيشتر ميخوام بدونم شما با ديدن اين عكس و عنوانش چي به ذهنتون ميرسه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhs2
تشنه؟؟!!! تشنهء چي؟ نكنه حقيقت؟!!
نميدونم هر كسي به اندازه خودش!
-
سلام
من فكر ميكنم و اگه درست برداشت كرده باشم ، تشنه يا چيزي مثل تشنه آب زلال به نظرم ميرسه
آبراه كثيفي در حسرت آب زلال ، عكس جالبيه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
بين نگاه و تشنه مردد بودم
حالا كه دقيقتر نگاه مي كنم...
به نظرم نگاه بهتره. اما تشنه هم جالبه. هنوزم وقتي نگاه مي كنم دقيقا نمي تونم حسمو توضيح بدم .
قرار گرفتن مظهر آلودگي و نجاست در كنار آب زلال و پاك و نگاه اين دو به هم...
يا تشنه پاكيزگي.
اين برداشت منه.
عكس جالبي بود يا بهتره بگم عنوان جالبي داشت!
-
خانم وفايي و جناب آشتياني نقطه نظر هايي بسيار نزديك به اون چيزي كه در ذهن من بود ، داريد ..
اين مدل عكسها به نحوي جاي بحث دارند ،چه روي عكس و چه روي اسم ، فكر ميكنم اگر بخوام جمع بندي كنم تشنه زلاليت بهتره ، ممكنه چيزي يا حتي كسي مدتها گذرگاه المان آلوده اي باشه كه شايد هميشه در حسرت ناب همان المان بوده يا فكر ميكرده كه نابش رو داره ولي وقتي به اصل ميرسه اين اختلاف حس ميشه.
متشكرم
-
سعيد خان چيزي که در عکس شما ميبينم حيا است : )
که متاسفانه نميتوانيم ببينيم :(
-
حيفم آمد تلاشهاي برجسته اي که در حفاظت طبيعت و گسترش گردشگري صورت ميگيرد انعکاس ندهم ...
چشمه!
http://www.filehigh.com/serve/14967/285198.jpg
-
جناب فخار عکس راهي به سوي آسمان خیلی زیباست. هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...
بابک جان این عکس من را یاد تبلیغاتی میندازه که تو راه اصفهان به سمیرم همیشه میدیدم. چای شهرزاد :) یا تبلیغ فلان هتل..
-
1 فایل پیوست
به کدامین گناه!
من درد مشترکم مرا فریاد کن..
-
ورقا جان اين جنايت کار sleepy hollow است يا يکي از اين ابناي آدم فلان فلان شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bf
سعيد خان چيزي که در عکس شما ميبينم حيا است : )
که متاسفانه نميتوانيم ببينيم :(
ميشه يكم واضح تر حرف بزنيد؟!امروز اين پست رو ديدم
-
کنايه به خالق اين منظره که شما به خوبي تصوير کرديد :)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bf
کنايه به خالق اين منظره که شما به خوبي تصوير کرديد :)
قرار دادن اين همه زشتي در كنار اين همه پاكي و زيبايي خلقت شاقه اي بوده واقعا!
-
نقل قول:
قرار دادن اين همه زشتي در كنار اين همه پاكي و زيبايي خلقت شاقه اي بوده واقعا!
يا خودموني بگيم ... واقعا رو ميخواسته! که ميشه همون حيايي که من نبودنش رو ديدم! :)
-
پرواز را به خاطر بسپار
معبد باز در نطنز
[IMG]http://i16.*******.com/46y288g.jpg[/IMG]
در سفری که به همراه دوستان به نطنز داشیم( برای صرف همون کباب معروف ) این عکس رو گرفتم
-
سلام
به نظر من عکس بسیار جالبی است، ولی نمی دونم چرا بیشتر از پرواز من برداشت "دیدار" و یا "حسرت " رو دارم.
-
" حسرت" به نظر من خيلي مناسبه
حسرت پرنده ( باز ) براي پروازي دوباره
ممنونم دوست عزيز به اسم بسيار جالبي اشاره كرديد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ardvisoor
سلام
به نظر من عکس بسیار جالبی است، ولی نمی دونم چرا بیشتر از پرواز من برداشت "دیدار" و یا "حسرت " رو دارم.
در مورد اين عكس محمد كمي توضيح در مورد واژه" باز" لازمه تا كمي تفسير راحت تر باشه ، اين قلعه كه در نوك كوه قرار گرفته قلعه باز نام داره ، جايي كه شاه عباس صفوي براي باز شكاريش كه به دست خودش سرش را كنده است آرامگاهي به نشانه احترام ساخته( توضيح مفصل تري دارد )و اين پرنده در اين مكان مدفون شده ، پس حالا رابطه اين جت و قلعه ملموس تر خواهد بود
محمد جان ديد بسيار زيبايي در اين عكس داشتي ، آفرين خوب لحظه اي رو شكار كردي اما كادرت خوب نيست ، مركزيت سوژه كادر رو خنگ كرده، شايد بهتر ميبود كراپش ميكردي
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
showan
در مورد اين عكس محمد كمي توضيح در مورد واژه" باز" لازمه تا كمي تفسير راحت تر باشه ، اين قلعه كه در نوك كوه قرار گرفته قلعه باز نام داره ، جايي كه شاه عباس صفوي براي باز شكاريش كه به دست خودش سرش را كنده است آرامگاهي به نشانه احترام ساخته( توضيح مفصل تري دارد )و اين پرنده در اين مكان مدفون شده ، پس حالا رابطه اين جت و قلعه ملموس تر خواهد بود
محمد جان ديد بسيار زيبايي در اين عكس داشتي ، آفرين خوب لحظه اي رو شكار كردي اما كادرت خوب نيست ، مركزيت سوژه كادر رو خنگ كرده، شايد بهتر ميبود كراپش ميكردي
سعید جان مرسی بابت توضیحاتی که دادی .
فکر میکنم باید یکبار دیگه تاپیک مبانی سواد بصری و ترکیب بندی رو مطالعه کنم و دقت بیشتری توی کادر بندیم داشته باشم .
اما به نظرت سوژه کجا می بود این عکس کادرش بهتر میشد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
سعید جان مرسی بابت توضیحاتی که دادی .
فکر میکنم باید یکبار دیگه تاپیک مبانی سواد بصری و ترکیب بندی رو مطالعه کنم و دقت بیشتری توی کادر بندیم داشته باشم .
اما به نظرت سوژه کجا می بود این عکس کادرش بهتر میشد ؟
محمد جان
اول از همه باید بگم ببخشید که از آقا سعید نظر خواستی و من پریدم وسط.
راستش مفهوم عکست خیلی قشنگه و به نظر من هم حسرت اسم مناسبیه. با نظر آقا سعید هم موافقم چون خودمم هم هیچ وقت از تقارن و یا از وسط قرار دادن سوژه خوشم نمی یاد و این شد که بدون اجازه یه تغییر کوچولو روی عکستون انجام دادم.(اگر دقت بفرمایید معبد و جت را تقریباً روی نقاط طلایی قرار دادم.)
http://www.filehigh.com/serve/20016/291435.jpg
-
خيلي ممنون سجاد جان
از وقتي كه واسه اين كار گذاشتي . متشكرم . من هدفم كه از تجربيات دوستان استفاده كنم حالا چه شما چه سعيد چه بقيه دوستان
من از اين صحنه 2 تا عكس گرفتم و اين عكس دومه
فكر كنم اين بد نباشه ؟!؟! رنگ آسمونم يك كم تغيير دادم . بهتر شد ؟
[IMG]http://i10.*******.com/44bxeoo.jpg[/IMG]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
خيلي ممنون سجاد جان
از وقتي كه واسه اين كار گذاشتي . متشكرم . من هدفم كه از تجربيات دوستان استفاده كنم حالا چه شما چه سعيد چه بقيه دوستان
من از اين صحنه 2 تا عكس گرفتم و اين عكس دومه
فكر كنم اين بد نباشه ؟!؟! رنگ آسمونم يك كم تغيير دادم . بهتر شد ؟
محمد جان
این خیلی عکس خوبیه. هم کادر بندی خوبی داره و هم رنگ آسمون خیلی خوب و زنده شده.
کراپی که من انجام دادم نسبت 4:3 رو حفظ کردم ولی کراپی که شما انجام دادید این نسبت حفظ نشده ولی عکس قشنگتری بدست اومده.
خیلی ممنون
همیشه بیشترین چیزی رو که دوست داری اینقدر دوست داشت باش که بتونی توی 30 ثانیه ولش کنی (رابرت دنیرو تو فیلم Heat)-(می دونم جای این حرفا اینجا نیست ولی چون بهت دسترسی ندارم همین جا میگم: دومین فیلمی که دنیرو کارگردانی کرده - چوپان خوب - تا دو هفته دیگه اکران می شه. امیدوارم مثل فیلم هایی که این اواخر بازی کرده نباشه)
-
سلام...
محمد جان عکس دوم به نظر من خیلی بهتر از اولی شده ، نمیگم اولی بد بود ، این بهتره.بعد اینکه تو این عکس آسمان حس بهتری داره و لی عکس اول مقداری بی روح بود.درباره ی خط سیر هواپیما یه سوال دارم آیا دو تا هواپیما رد شد.چون خط سیر اولی و دومی یک کم با هم فرق داره.
-
سلام
كاوه جان عكس اول, توي اين صفحه عكسي كه جناب حيدرزاده جهت هواپيما رو عوض كردن .البته فكر كنم با فتوشاپ
و در مورد بي روحي عكس اول كاملا باشما موافقم .
عكسو با فرمت raw و Daylight گرفتم و بعد روي Tungesten گذاشتم كه رنگش خيلي باز شد.
-
محمد جان عكس دومت بهتره ، اون احساس بي انرژي بودن رو نداره، خودت بالاخره خيلي چيزها رو توي كار دستت مياد.
-
محمد این عکس دوم تو من رو به یاد خاطره زیبایی میندازه که با یک دوست خوب به این مکان رفته بودم....
اما عجب شهاب باحالی توی عکست ثبت شده!!!!!!
http://www.photocity.ir/data/media/2/IMG_0925.jpg
البته این عکس مربوط به این تاپیک نمیشه....
راستی سعید این بازه عجب حکایتی داشته.....
-
سعيد جان اولا خريد تبر رو بهت تبريك ميگم. حتما زير امضات بزارش .
دوما مرسي بابت نظر . كاملا موافقم.
اما مسعود عزيز
عكست بسيار زيباست . يا به عبارت ديگه واقعا لذت بردم .
فقط لطف كن مشخصات عكسو حتما بگو . و اينكه نوري كه روي كوه هست چه جوري ايجاد شده ؟ نور موجود بود يا خودت ايجاد كردي ؟؟
جاي 3پايه ات هموار بود ؟ زمان نورد هي؟ نوع لنز؟
آره شهابش خيلي جالب شده فقط نميدونم چرا اينهمه دود از موتورش خارج ميشد ؟!؟! فكر كنم روغن ريخته بود تو باكش ؟ نه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Deniro
اما مسعود عزيز
عكست بسيار زيباست . يا به عبارت ديگه واقعا لذت بردم .
فقط لطف كن مشخصات عكسو حتما بگو . و اينكه نوري كه روي كوه هست چه جوري ايجاد شده ؟ نور موجود بود يا خودت ايجاد كردي ؟؟
جاي 3پايه ات هموار بود ؟ زمان نورد هي؟ نوع لنز؟
آره شهابش خيلي جالب شده فقط نميدونم چرا اينهمه دود از موتورش خارج ميشد ؟!؟! فكر كنم روغن ريخته بود تو باكش ؟ نه....
محمد جان ممنونم...لطف دارید...باور کن برای تعریف کردن اینجا نگذاشتم...
اما به هر حال....
نور روی کوه..همان نور نطنز هست....
محمد...یادت هست که با هم به اینجا رفته بودیم...آخه پسر خوب چطوری میشه روی کوه به این دوری نور انداخت...
اصلا با چی میشه....
جای سه پایه مهم نیست....
زمان نوردهی 3 دقیقه و با ایزوی 400 بوده...
لنز هم 300 م م اف 4.....
چون دامنه لنز بالا بود...نیاز به نوردهی طولانی مدت نیست.....
در مورد شهاب هم....راست میگی....باید از کارخانه اش شکایت کنیم...موجب آلوده شدن محیط زیست میشه...