سلام.امیرحسینی هستم و این اولین پست من هستش.
View From Paradise
[IMG]http://img5.*******.info/files/x6l7ltudwst5lzycunxr.jpg[/IMG]
سلام.امیرحسینی هستم و این اولین پست من هستش.
View From Paradise
[IMG]http://img5.*******.info/files/x6l7ltudwst5lzycunxr.jpg[/IMG]
ضمن خوش آمد گویی،
دوست عزیز عکسی که میخواهد مورد بررسی و تقسیر مفهومی قرار گیرد باید حداقل های تکنیکی را داشته باشد، مگر اینکه رعایت نکردن آنها چیزی به بار معنایی عکس اضافه کند. عدم ترکیب بندی مناسب، کادر بسیار شلوغ، مات بودن و flare زیاد، عدم دارا بودن رنگ و نور مناسب، فکوس نبودن و مشخص نبودن المانها و ... را در نگاه اول میتوان به عنوان بزرگترین ضعفهای تکنیکی عکس برشمرد. در تمامی بررسی های معنایی و مفهومی، چنین عکسی خیلی راحت بدون بحث کنار گذاشته میشود.
با عرض پوزش به علت اینکه رک صحبت کردم
شرمنده با مسعود جان خط رو خط شدم
آرش شاهکار
حرکت دوربین، سرعت کم، Flare و ... بقیه مسائلی که در یک عکس می تواند جزو عیوب محسوب گردد، ابنجا شاید هدفمند بوده و در خدمت مفهوم عکس باشد.
"گاهی" باید از اصول گذر کرد. بشرطی که "گاه"ش را بشناسیم.
سلام
ضمن عرض ادب به تمام اسااتید و دوستان...اما این عکس حس غریب و نوستالژیکی را به من القا میکند.شاید گاهی وقتها نباید خیلی درگیر قوانین و بایدها شد...تنها رها کردن احساس شاید کافی باشد...
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام
راستش منو یاد دوران انالوگ و عکسهائی که از هر 10 تاش 4 تاش به همین زردی و فلر و .... بودن اون هم مزه خودشو داشت.......
سلام
خوشحال می شوم نظر شما را بشنوم.
حامد چرخ انداز
با سلام خدمت تمامي دوستان هنرمند.
اين اولن پست من تو اين سايته، اميدوارم از نظرات خوبتون استفاده كافي ببرم.
اين عكس در يك روز آفتابي گرفتم.
سلام بر شما دوست خوب:
به جمع دوستانتان خوش آمدید.
برای شروع کار در این فروم، یکی از سخت ترین تاپیک ها را انتخاب کردید.
ممکن است علاقه شما در این خصوص باعث ارسال عکس در این تاپیک شده باشد. پیشنهاد میدهم یک بار از اول این تاپیک را بخوانید، اگر علاقه به موضوع بحث این تاپیک دارید یکبار خواندن این تاپیک خالی از لطف نیست
این تاپیک فراز و نشیب های زیادی داشته، بحث های خوبی شده و گهگاهی هم ..
در کل از تاپیک هاییست که مدتهاست از روند اصلی خود دور بوده و شاید بنوعی فرض کنیم مسکوت مانده بهتر است.
پیشنهاد من به شما اینست پس از آنکه تاپیک را از اول مرور کردید، سعی کنید این تاپیک را احیا کنید ( در مسیر درست با ارسال عکسی مرتبط با این تاپیک و نظر روی عکسهای پیشین )
ارادتمندتان
موفق باشید
سلام
عکس بسیار جالب و زیبائیه .
از جهات مختلف میشه دیدش و برداشت های مختلف داشت ؛ همیشه جمع نیست که مسیر درست و مشخص میکنه و در جمع بودن فقط کمی از میزان تلخیه حوادث تلخ کم میکنه در حالی که وقتی چشم باز میکنی خواهی دید که در بطن حادثه داری واسه رها شدن بیهوده تقلا میکنی و جمیعا اشتباه شد.....
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4