درود.
سنندج
تک درختی تیره بختم
که در سکوت صحرا فریاد من
شکسته در گلویم
تک درختی بی پناهم
که دشت آرزوها گردید آخر
مزار آرزویم
خشک و بی بارم پس ثمرم کو
آن شادابی آن برگ و برم کو
دور از یاران بی توشه و برگم
همخانه محنت همسایه مرگم
بر رخسارم غبار غم نشسته
طوفان از من چه شاخه ها شکسته
چو نهال زهر آلوده همه کس از من بگریزد
نه کسی با من بنشیند نه کسی با من آمیزد
گویم غم خود را با خار بیابان
در سینه نهفتم اسرار بیابان
در دل شب سکوت صحرا بود غم افزا آه
از تو جدا بگویم ای مه حدیث خود با ماه
تک درختی تیره بختم
که در سکوت صحرا فریاد من
شکسته در گلویم
تک درختی بی پناهم
که دشت آرزوها گردید آخر
مزار آرزویم
...
این عکسهای آماتور حداقل باعث میشه ارزش کارهای حرفه ای بچه های سایت بیشتر جلوه کنه.
اینجا دهات ماست به نام چسگین (نزدیک بویین زهرا)
این تاپیک رو تاحالا ندیده بودم. این عکس رو چند روز پیش تو تاپیک عکسهای ضد نور هم گذاشتم. ولی مثل اینکه جای اصلیش اینجاست.
بعضی تک درخت ها تو عکسهای دوستان همچین تنهای تنها هم نیستند ها
i can feel the world through the thirsty eyes, but with my mind i can see
سلام:
این عکس اگر چه با موضوع لنسکیپ است اما تک درختی این میان شاید نقش پررنگی در کادر داشته باشد شاید....
جناب قشقایی عکس بسیار زیبایی است.
لطف می کنید محل عکس و زمان (فصل) رو هم بگویید.
موفق باشید.
ویرایش توسط Nader Kohansal : Sunday 17 January 2010 در ساعت 21:53
[CENTER][/CENTER]
سلام:
از همین منظره که میبینید دست راست، پشت آبگیر سد دز خواهید بود. تاج سد فاصله ای بیشتر از این محل دارد
زمان عکاسی آخر پاییز
دوستانی که دزفول هستند یا بطور کل دوستان خوزستانی مناطق زیبایی تا 3 الی 4 ساعت مسافت ( با سرعت متعارف ) نزدیکشان زیاد است یکی از این مناطق که نزدیک به محل این ثبت است آبشار شوی و بیشه است. رفتن به اندیمشک و سپس با قطار محلی میتوان به این مناطق رفت که بسیار زیبا و بکر هستند. ابشار شوی فاصله زیادی برای پیاده روی از ایستگاه راه آهن دارد ( فکر کنم استگاه تله زنگ محلیست برای پیاده شدن از قطار محلی برای ابشار شوی که بقولی بزرگترین آبشار ایران است ) ترجیحا از محلی ها راه بلدی همراه باشد بهتر است. اما بیشه دسترسی بهتری دارد.
موفق باشید
آبشار شوی زیباترین و بزرگترین آبشار ایران است. و در منطقه ای بسیار بکر و دیدنی واقع شده است. از همه جالبتر اینکه بالا دست این آبشار عظیم هیچ رودخانه ای نیست! برای دسترسی به آن هم دو مسیر وجود دارد یکی همان که افشین گفت؛ یعنی از ایستگاه نوستالژیک تله زنگ و دیگری هم از دزفول که خیلی کم پیموده می شود. بهترین زمان بازدید هم از 15 اسفند تا 15 فروردین است. فقط حتما باید در گروهی بیش از 5 نفر و بسیار محتاط سفر کرد! ما سال 80 یک هفته در آن منطقه بودیم و از چیزی حدود 20 آبشار بزرگ در دره های فرعی سالن کوه که خیلی هم بکر و ناشناخته بود بازدید کردیم. یکی از بهترین، خاطره انگیز ترین و پر ماجراترین برنامه های من بود. شرمنده که عکسها متعلق به دوران نگاتیو است. افشین جان ما رو حسابی هوایی کردی