صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 131 تا 140 , از مجموع 201
Like Tree267تشکر

موضوع: خلاقيت - Imagination

كاربر همراه ashtiani_ali آواتار ها
    تشکر کرده
    93

پیش فرض پاسخ: خلاقيت ... imagination ...

نقل قول نوشته اصلی توسط amiroo0oo نمایش پست ها
    آقای عراقی
    همه ی عکس هایی که من تو این تاپیک دیدم همین طور بودن
    آقاي رحماني اينجوري حكم كلي دادن درباره همه ي عكساي اين تاپيك يخورده كم لطفيه. مگه ميشه آدم از خلاقيت منظور نداشته باشه!؟

فقط اينم بگم كه شما پست اول اين تاپيكو اگه نخوندين بخونيد و اگه خونديد يك بار ديگه بخونيد.
    من فقط يه قسمتشو اينجا ميذارم و بيشتر ازين حرفي ندارم.

از دوستان ميخوام كه همكاري كنن و عكسهاي كه حس ميكنن با يه خلاقيت خاص همراه هست ، اينجا بزارن و از همه مهمتر هر عكس داراي اسم باشه (مطمعنا عكسي كه شما با يك ديد خلاق و متفاوت گرفته ايد با يه انگيزه بوده كه ميتونه اسم اون عكس رو مشخص كنه و اگه ديديد كه نميتونيد واسه عكسون اسم انتخاب كنيد بايد بگم كه بايد بيشتر نگاه كنيد و بيشتر تمرين كنيد در انتخاب موضوع عكس)البته هيچ لازم نيست كه اسم رابطه مستقيم و مشخص با عكس داشته باشه و شما ميتونيد مخاطب رو به فكر ببريد كه طرز نگاه شما از اين عكس چي بوده. يا اينكه ميتونيد بغيير از اسم براي هر عكس توضيع مختصري بديد.(البته نه در مورد سرعت شاتر و دهنه دياف يا نوع دوربين چون به اين چيزاش كاري نداريم ، مهم نگاه و خلاقيت شما هست كه در عكس پيداست)
    و يه خواهش ميكنم از دوستان : در مورد عكسهاي كه گذاشته ميشه نظري ندهيد. جون هر عكس بر گرفته از خلاقيت و طرز تفكر عكاس در لحظه گرفتن عكس مربوط ميشه و چون قرار شد بدون در نظر گرفتن اصول عكاسي اين عكسها گرفته بشه پس احتياجي به ايراد گرفتن يا تعريف كردن از عكسي نيست و اسم هر عكس بايد جوابگوي سئوالات شما براي هر عكس باشه.
    علي آشتياني عراقي

mies van der rohe
    less is more

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

فقط اينم بگم كه شما پست اول اين تاپيكو اگه نخوندين بخونيد و اگه خونديد يك بار ديگه بخونيد.
    آقای آشتیانی عزیز چرا من پست اول رو خوندم چشم باز هم می خونم. همه ی اون حرف هایی که اونجا زده شده درست و صحیحه ولی باز هم می گم عکس خلاق که بخواد چیزی رو خودش برسونه نه اسمش من اینجا ندیدم اگه هست خوب اگه هست شما بگین. ولی همون حرفی که زدم بعضی هاشون حس دارن یه چیزی به آدم القا می کنن.
    آدم باهاشون ارتباط بر قرار می کنه ولی این که منظور داشته باشن من ندیدم.

اسم هم با اینکه هنوز مخالفم:

عکس ساعت: مضرب

عکس دوم: واقعیت به وهم
    ویرایش توسط amiroo0oo : Monday 12 March 2007 در ساعت 09:55
    امیر منصور رحمانی

Canon Powershot pro 1
    Canon AE1

كاربر فعال ARASH II آواتار ها
    تشکر کرده
    1259

با سلام خدمت دوستان
    با تشکر از دقت نظر آقای آشتیانی و عکسهای که بعد از مدت ها آقای رحمانی گذاشتن.
    و فکر کنم یه مقدار برداشت آقای رحمانی از خلاقیت با بقیه دوستانی که تا بحال اینجا عکسی گذاشتن متفاوت هست ( که نظرشون برای ما کاملا قابل احترام هست)
    ولی برای مشخص شدن هر چه بیشتر بحث یه عکس میزارم:

بحثی که توی این تاپیک در مورد خلاقیت تا الان شده این بوده که ما (بعنوان یک عکاس) دیدمون با یه فرد عادی متفاوت بشه , و قدرت در دید فقط با تمرین و دقت بدست میاد ( مسلما مطالعه در مورد خلاقیت هم شامل میشه)
    عکسی که من اینجا گذاشتم تا زمانی که به نکته ای از آن اشاره نکردم شاید خالی از معنی برای خیلیها باشه و بعضیها هم به صورتهای متفاوت این عکس رو تفصیر کنن , ولی ارزش این عکس برای من چیزی مشخص میکنه که من بهش میگم "اسم عکس" و معلوم میکنه که نگاه من بر چه سوه ای از عکس بوده و خلاقیت من برای پیدا کردن چیزی که دیگران نمیبینند در کجاست . اگر سوژه در عکس کاملا" مشخص باشه که بدون داشتن اسم همه پی به اون ببرند که عکس دارای خلاقیت نیست ( حد اقل در مورد سوژه , همان طور که قبلا گفتم یه کادر بندی با یه تغییر رنگ و .... هم میتونه خلاقیتی رو نشون بده )
    مثلا همون اولین عکس در پست اول همین تاپیک به اسم "دوتا چشم و یه دهن" این عکس در کمال سادگی نگاه عکاس رو توسط اسمش به شما نشون میده در صورتی که هیچ وقت ( شاید) شما به این شکل بوجود امده ته یک کنترل تلوزیون توجه نکرده اید.....

خب اسم عکسی که این جا گذاشتم " ظلم " هست .
    اون تابلو شبرنگی که الان زیر تابلو "دور زدن ممنوع " له شده یه زمانی به مردم مسیر راه رو نشون میداد و شما رو از هیچ چیزی منع نمیکرد تا اینکه ............

پی نوشت: دیدن عکسهای خلاقتون به خلاقیت ما کمک خواهد کرد و میتونه راه های دیگری برای دیدن متفاوت برای ما باز کند .
    منتظریم .............
    آرش زمانی
    5DII A7RII

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام آقای زمانی

آقا دمت گرم زدی تو خال. ببین خود من که عکس رو دیدم قبل از اینکه اسمش رو ببینیم نمی گم با یه نگاه ولی با کمی دقت توجه ام رفت سراغ اون تابلوی زیری یه جوری احساس له شدگی دیدم تو عکس. حالا اسمی که گذاشتی هم کمک کرد ولی شاید بهتر باشه اول عکس رو ببینیم بعدا اسمش رو بخونیم که ببینیم اون چیزی که ما فهمیدیم همون نظر عکاس بوده ولی اگه از اول اسم رو ببینیم دیگه روی عکس دقت نمی کنیم فکر نمی کنیم یه چیزه حاضر آماده است.
    امیر منصور رحمانی

Canon Powershot pro 1
    Canon AE1

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

[IMG]http://i14.*******.com/3z1tn2u.jpg[/IMG]

وز میان خنده هایم تلخ
    و خروش گریه ام ناشاد
    از درون خسته سوزان
    می کنم فریاد ، ای فریاد
    امیر منصور رحمانی

Canon Powershot pro 1
    Canon AE1

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

امروز فرصتي دست داد تا همه ي پست هاي اين تاپيك رو بخونم. و از مطالب مفيد دوستان مستفيذ بشم. از ديدن خيلي از عكس ها هم صرف نظر از اينكه خلاقانه بود يا نه لذت بردم . تعريف خلاقيت اونقدر ساده نيست كه همه روش بتونن به اجماع برسن ، شايد يك عكس از ديد من خيلي خلاقانه به نظر بياد و از ديد ديگري بي ارزش و برعكس.

من اين عكسو دوست دارم. خلاقانه نيست ولي من دوستش دارم اسمشم گذاشته ام 5 ثانيه با ساعت من !
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده  
    Saeed.gh.sh تشکر می‌کند.
    فرهاد حسيني

كاربر همراه GITANE آواتار ها
    تشکر کرده
    2892

سلام:
    نميدونم اسمشو چي بزارم تو دو سه تايي اسم گير كرده بودم كه اسمشو محيط زيست گذاشتم.
    نميدونم چرا بعضي از مردم تو رودخونه يا هر جايي كه خودشون بعدا براي گردش وتفريح ميان اشغال و خرتو پرتهايي كه ميخورند داخل رودخونه ميريزن اين هم عكس من شايد خلاقيت نباشه ولي مردي كه داره اشغالهاي زاينده رود و جمع ميكنه با يه دسته گل تازه هم مواجعه ميشه كه داخل رودخونه افتاده....:(

[IMG]http://i9.*******.com/47l0qcm.jpg[/IMG]
    حسن نجف آبادی
    فتوبلاگ
    D7100-18.105 vr-sb600

كاربر جديد
    تشکر کرده
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط arash20d نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمام دوستان
    با عرض پوزش خدمت دوستان که دیگه کم میرسم بیام تو فورم (دوران مجردی تمام شد)
    اول از همه تشکر کنم از دوستان که عکسهای جالبی گذاشتن توی این تاپیک , مخصوصا جناب آراز سركارفرشی
    ولی خب در مورد این عکس آخرتون بگم که اسم زنجیر یه اسم نرمال سوزه هست و خلاقیتی توش نیست , عکس خیلی جالبه ولی با یه اسم بهتر میتونست خلاقیتتون رو نشون بده.
    یه مثال ساده بزنم:
    اسم این عکس رو من گذاشتم " درخت کاج"

این نشون میده که من میوه درخت کاج رو به خود درخت کاج تشبیه کردم , (البته به این تشابه شاید خیلیها فکر کردن و خلاقت آن چنانی در کار نیست ولی مثال خوبیه) ولی اگه اسم این عکس رو بذاریم " میوه کاج " دیگه خلاقیتی نیست.
    واگه خاطرتون باشه من روی اسم عکسهای خلاقتون خیلی تاکیید داشتم .
    بازم منتظر عکسهای خوبتون هستم.
    سلام...
    از خلاقیتی که تو عکس بکار بردید و اسم مناسبی که براش انتخاب کردید, ممنون.
    ایده ی خوبی دادید.مرسی:)
    CANON EOS 350D
    Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6

تشکر کرده
    1259

سلام...
    از خلاقیتی که تو عکس بکار بردید و اسم مناسبی که براش انتخاب کردید, ممنون.
    ایده ی خوبی دادید.مرسی
    تشکر میکنم از توجهتون.
    آرش زمانی
    5DII A7RII

تشکر کرده
    1259

اما نه با کفش !!!!!

قدم شما روی چشم
    اما نه با کفش
    آرش زمانی
    5DII A7RII

صفحه 14 از 21 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... آخرینآخرین