تورج جان بد نيست با اين لنزت تجربه سرو ته گرافي رو داشته باشي مثل کارهاي آقاي ناظم الرعايا
به نظرم به تجربش ميرزه خيلي حال ميده عرقت رو در مياره اما نتايج عالين
تورج جان بد نيست با اين لنزت تجربه سرو ته گرافي رو داشته باشي مثل کارهاي آقاي ناظم الرعايا
به نظرم به تجربش ميرزه خيلي حال ميده عرقت رو در مياره اما نتايج عالين
سلام آقای ناظم رعایا: در مورد پست 697 منبع نور یا نور پردازی شما چگونه بوده است. همان توپ پینگ پنگ و فلش........؟ یا موارد دیگری. با پیشفرض هایی استنباط من اینست هنگام استفاده از اکستنشن تیوب ها یا هر مورد ابتکاری (مثل این روش شما) نیاز به جبران نور بیش از حد نرمال و تعریف شده برای لنزها با توجه به نورسنجی است. به زبانی دیگر فرض را بر تنظیمات دیاف و شاتر و ایزو...... ثابت قرار دهیم با اکستنشن تیوب یا بزرگنمایی بیش از 2 (حدودا) میزان نور ثبت کمتر خواهد بود.
سوال دیگر من اینست شما با این مورد هنگام این ثبت برخوردی داشته اید.؟
و در آخر اینکه تبریک میگم ثبت های ماکرو شما ثبت هایی خاص و زیباست. که ماحصل تجربه و مهارت توام با هنرمندی شما در این زمینه است.
ارادتمند شما دوست خوب افشین
علاوه بر سئوالات آقاي قشقايي واسه فوکوس از چه منبع نوري استفاده کرديد
عکاسي به اين طريق از يک موجود زنده اونم زنبور عذاب عظماست حتي از حلزون و لاک پشت هم با درد سر ميشه عکس گرفت بيشتر اين موردش براي من جاي تعجب داره
احتمالا بيشتر عکسها فوکوس خوبي نداشته و موردي خوب بودن
سلام
40دی +17-70 اف 9 ایزو200 سرعت 1/200
کامیار
www.kampixel.com
CANON 40D-CANON 70-200 f4 L IS USM-SIGMA 17-70 --FLASH SIGMA DG 500 SUPER-LowePro Off Trail2-TRIPOD SLIK PRO 400DX-PANASONIC GS500
سلام جناب قشقایی
از لطف شما بینهایت ممنونم و باید بگم اظهار لطف شما برای من باعث افتخاره . من هم از عکس های زیبای شما بخصوص در توپیک مناظر همیشه لذت برده ام.
در مورد نورپردازی عکس هایی که با لنز معکوس گرفته ام ، از فلاش Pop-up دوربین + یک پخش کننده دست ساز خیلی ساده استفاده کرده ام. ابتدا از یک صفحه کاغذ ( تقریبا نصف A4 ) استفاده میکردم. یک دایره در پایین آن خالی میکردم و سر لنز را داخل اون میکردم طوریکه کاغذ در قسمت جلویی لنز قرار بکیره و کمی متمایل به جلو باشه.
نتیجه واقعا عالی و دور از انتظار بود ولی تنها عیبش این بود که با اندک وزش باد به عقب یا جلو خم میشد و نور گاهی بدرستی به سوژه نمیرسید.
اخیرا از بطري هاي پلاستیکي مربوط به شیرهای پاستوریزه استفاده میکنم که هم نورو بهتر پخش میکنه و هم مشکل فوق الذکر رو نداره.
در مورد افت نور با اکستنشن تیوب ، احتمالا تا حدی این مورد وجود داره ولی با توجه به TTLبودن فلاش، توسط خود فلاش و افزایش برونده اون جبران میشه.
عکس ها با دیاف16 و سرعت250 و حساسیت 200 گرفته شدن.
البته فلاش R1 رو هم چند روزه که خریده ام و امروز برای اولین بار ازش استفاده کردم و انشاءالله بزودی اولین نمونه عکسهایی رو که با اون گرفته ام آماده خواهم کرد.
ارادتمند شما. بهین
ارادتمند شما
ویرایش توسط farhad44 : Tuesday 5 August 2008 در ساعت 21:04
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام.
واقعا فوکوس از فاصله 3-4 سانتی عذاب آوره. اونهم در حالیکه باید با یک دست شاتر رو بچکونی و با یک دست دیاف رو ببندی.
منبع نور خاصی نبوده . بیشتر عکس ها رو توی آفتاب گرفتم ، بعضی هم توی سایه.
وقتی لنز رو مستقیما، بطور معکوس روی بدنه میبندم ، چندان افت نوری وجود نداره که مانع دید مناسب برای فوکوس بشه ( مگر اینکه دیاف رو از قبل بسته باشی که در اونصورت دیگه به سختی میشه سوژه رو پیدا کرد، چه برسه به فوکوس کردن ) . بهمین خاطر من از لنزهای قدیمی که زبانه ای برای بستن دیافراگم دارن استفاده میکنم و همزمان با فشردن شاتر، دیاف رو هم با دست چپ میبندم.
دوربین هم روی دسته و بتدریج به سوژه نزدیک میشم و بمحض اینکه سوژه در فوکوس قرار گرفت شاتر رو میچکونم. معمولا طی 1 یا 1.5 ساعت عکاسی ( چون اغلب 12 تا 1.5 ظهر وقت آزاد دارم )، 70-80 تا عکس میگیرم که حدود 20-25 تاشون فوکوس خوبی دارن.
ارادتمند
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com