7D
100mmL
f/5/6
iso400
جعبه منعکس کننده.فلاش 580 روی دوربین رو به سقف.
7D
100mmL
f/5/6
iso400
جعبه منعکس کننده.فلاش 580 روی دوربین رو به سقف.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام خدمت دوستان عزیز
شهرام خانی
نوزاد یک روزه مانتیس
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
سلام و احترام
دوستان در مورد کادری که جناب شریفی در عکس قبل بسته اند چه نظری دارند؟
سلام خدمت آقای مومنی مقدم
فکر کنم این کادر بهتر باشه
سمت چپ کادر 1فضای غیر مفید است که به ثبت لطمه زده به نظر من
ویرایش توسط sh.khani : Monday 12 November 2012 در ساعت 15:55
شهرام خانی
سلام
صرفا كادر؟خب فضاي خالي زيادي داره كه كمكي به ماكرو نكرده انگار.ميشد در اينجا يك سوم را به هم زد .زيبائي پروانه هم از زاويه جانبي است و اين نماي روبرو خيلي كادر را كمينه (مينيمال )كرده. در واقع سوژه پروانه است اما بقول عكاسان پرنده گراف پرچ(perch) سوژه بيشتر از خود سوژه خودنمائي ميكندسپاس
ویرایش توسط shahram.p52 : Monday 12 November 2012 در ساعت 15:37
جناب مقدم عزيز از نظر تكنيك كار بنظرم فكوس به درستي صورت نگرفته و بنسبت عكس قبلي حميد عزيز عكس مقبولي نيست
كادرهم بسيار بزرگ انتخاب شده بنده كراپي از گوشه تصوير كه فقط شامل پروانه و گياهي كه روي ان است را ميپسندم اينطوري هم گياه به صورت مورب است و هم پروانه در نقطه طلايي
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
با سلام
با توجه به اینکه روی پروانه به سمت راست و در جهت عکس فضای منفی هست احساس فرار سوژه از کادر رو به من میده
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
ممنون دوستان عزیز
این عکس نمونه خیلی خوبیست که میانکنش پز و حالت سوژه را با چگونگی کادر به نمایش می گذارد
در این عکس در سمت چپ فضای خالی یا فضای منفی زیادی دیده می شود که تعادل عکس را کمی تغییر داده است در این عکس این موضوع مشهود است
اما اگر با همین کادر پروانه در حالت نیمرخ به سمت چپ قرار می گرفت چطور؟ این موضوع را تصور کنید در آن حالت یک عکس دلنشین تر به وجود می آمد که در تعادل فضاها عملکرد بهتری داشت و از دید زیبا شناسی به مراتب بهتر بود و این فضای خالی کمتر بدینگونه احساس می شد
البته در نهایت این موضوع به شانس عکاس هم بستگس دارد تحرک پروانه ها و حشرات همیشه غیر قابل پیش بینی است
در مورد کادر عمودی این اثر نیز باز دستمان بسته است و آن هم به دلیل زاویه نامناسب خود پروانه با گلی که روی آن نشسته است تشدید می گردد
ممنون از دوستان بابت مشارکت در موضوع