محمد علی شیرزاده
تجهيزات من
ضمن تشکر از جناب شیرزاده به نظر می رسد با اندکی ویرایش نور و کنتراست به نتیجه بهتری دست یابید
همچنین فکوس روی چشمها احتمالا به خوبی انجام نشده
مگس سرفيده
عرض ادب
چند مورد را عرض میکنم انشاالله مفید باشد
عکس شما دارای فوکوس مناسب نیست که مجید عزیز عرض کردن ، باید تلاش بیشتری شود تا بهترین خروجی ممکن را از دوربین بگیرید.
در ادیت میتوانست اوضاع عکس را بهتر کنید چگونه؟ صورت سوژه در تاریکی قرار گرفته برای رفع این موضوع از منوی image در فوتوشاپ وارد adjustment شوید سپس گزینه shadows/highlights را انتخاب کنید و در قسمت shadows عدد مربوط به Amount را افزایش دهید تا قسمت های تاریک عکس شما به میزان دلخواه روشن شود.
نکته بعدی افزایش میزان Vibrance است افزایش ویبرنس باعث زیباتر و زنده شدن رنگ ها میشود برای افزایش ویبرنس از همان منوی image وارد adjustment شده سپس Vibrance را انتخاب کنید با افزایش ویبرنس تاثیر آنرا ببینید...
شارپنس را در ماکروگرافی خیلی جدی بگیرید با اینکه خروجی اولیه شما عکس مناسبی نبوده اما با اعمال تغییراتی که عرض کردم و از همه مهمتر افزایش شارپنس میتوانستید چنین عکسی داشته باشید
حالا اگر خروجی مناسبتری از دوربین میگرفتید نتیجه خیلی متفاوت تر و بهتر میشد.
موفق باشید
نمونه رنگی عکسی که در سه پست قبل تر فرستاده بودم
سلام و احترام
سهیل جان فکر می کنم رنگ در عکاسی حشرات جایگاه بالایی داشته باشد و زیبایی واقعی حشرات را بیشتر نمایان می کند
ضمن اینکه تصویر از دیتیل و شارپ مناسبی برخوردار است و جای تبریک دارد
موفق باشین
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
تا قبل از اینکه این عکس رو بگیرم نمیدونستم سنجاقکا گوشتخوارن ، ظرف چند ثانیه این مگس نگون بخت رو خورد .
عزت اله طلی
عزت اله طلی