با سلام به دوستان
یه سوالی دارم میخواستم بدونم برای ماکروگرافی کدام گزینه بهتره :
1- رینگ فلش
2- استفاده از دیفیوزرهایی که برای انتقال نور فلش به جلوی لنز کاربرد دارند. البته این دیفیوزرها اکثرأ با دست هم ساخته میشن.
با تشکر
با سلام به دوستان
یه سوالی دارم میخواستم بدونم برای ماکروگرافی کدام گزینه بهتره :
1- رینگ فلش
2- استفاده از دیفیوزرهایی که برای انتقال نور فلش به جلوی لنز کاربرد دارند. البته این دیفیوزرها اکثرأ با دست هم ساخته میشن.
با تشکر
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
این دیفیوزرها هیچ وقت نمیتونن جای رینگ فلاش رو بگیرن. چون فلاش دقیقا از روبرو و بهترین زاویه نور رو روی سوژه میتابونه. دو نوع هست یکی نوع led که نور ثابت هست و فقط به صورت دستی میشه شدتش رو کم و زیاد کرد، 48 تاییش حدود 150 تومن قیمت داره.
نمونه حرفه ای هم که رینگ فلاش واقعی هست که جلوی لنز نصب میشه و از دو طرف سوژه رو روشن میکنه و ttl هم دارن. نمونه ساخت یانگونو حدو 100 دلار قیمتشه.
ویرایش توسط mostafa_1366 : Thursday 21 January 2016 در ساعت 13:38
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
این رو هم باید اضافه کنم که نور led فقط میتونه یه مقدار سایه ها رو کم کنه و یا سرعت شاتر رو بالاتر ببره ولی نور فلاش همونطور که میدونید یه جور خاصیت فیکس کنندگی داره که هیچ سرعت شاتری نمیتونه جاشو بگیره و تو کار ماکرو خیلی به کار میاد مخصوصا وقتی با دوربین روی دست کار میکنیم. چند روز پیش که تلوزیون داشت برنامه آموزش عکاسی پخش میکرد طرف دقیقا به این نکته اشاره کرد.
البته بنده منکر مزیت های رینگ فلش نیستم. اما فعلأ بودجه برای خرید یک نوع فلش دارم! ماکرو هم گهگاهی میخوام انجام بدم.
از طرفی احساس میکنم دوستانی که رینگ فلش دارن، خیلی استفاده نمیکنند.
به نظر شما ممکنه بخاطر مواردی چون سیاه شدن پس زمینه باشه یا خیر؟
نکته بعدی اینکه اگه بشه با یه دیفیوزر دست ساز از فلش های معمولی برای کار ماکرو نتیجه ایی در حد 80% هم بگیریم، مزیتش اینه که یک فلش همه کاره - مثلأ برای پرتره - هم داریم.
تا نظر دوستان چی باشه
ممنون از مشارکت و همفکری شما عزیزان
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
باور کنید آدم اگه یه مقدار خلاقیت+پشت کار داشته باشه میتونه با یه برگ کاغذ A4 و فلاش سر خود دوربین به نتایج خوبی برسه.عکسها و آموزشهاش تو اینترنت زیاد هست. مثلا تو یه فیلم آموزشی که من دیدم عکاس با یه دستش دوربین رو گرفته بود و با دست دیگه فلاش معمولی رو که با سیم سینک به دوربین وصل کرده بود و کنار سوژه نگه میداشت و در همین حالت برای فوکوس بدنش رو عقب و جلو میکرد و عکس میگرفت! شبکه اموزش ساعت 2.5 پخش میکنه.
سیاه شدن پشت سوژه به خاطر به خاطر فاصله زیاد سوژه از پس زمینه و همچنین کم نور بودن محیط اتفاق میوفته. تا جایی که من دیدم فلاش رو بیشتر مواقع تو نور روز و حتی زیر آفتاب برای فیکس کردن سوژه استفاده میکنن کمتر پیش میاد برای جبران نور محیط این کارو بکنن.
سلام
جسارتاً یادآوری می کنم این تاپیک برای "عکس" های ماکرو ایجاد شده. به نظرم بهتر است سوال و جواب های در مورد رینگ فلاش در تاپیک های مرتبط مثل "رینگ فلاش" یا "راهنمائی در موردخرید انواع فلاش اکسترنال (هات شو)" یا "سوالات عمومی عکاسی" طرح شود.
ارادت
درود
cute butt
فرشید قاسمیان
درود
gust
فرشید قاسمیان