عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
عکسهایی که در فروم بارگذاریمیشوند، قابل نقد هستند.
برای نقد اجازهی صاحب اثر نیازی نیست.
ضمن عرض سلام و خسته نباشید
با توجه به فرمایش شما این سوال برای من و شاید دیگر دوستان عزیز عضو و افراد غیر عضوی که از فروم دیدن می کنند پیش بیاد که:
واقعا چه کسی باید یک عکس را نقد کند؟ آیا همه این کار را انجام دهند؟ آیا نقد عکس سلیقه ایست؟ آیا هرگونه تخریب اثر و توهین به صاحب اثر نقد بحساب میاد؟
بعنوان مثال، شما همین چند نقل قول اخیر دوستان را در این تاپیک و سایر تاپیکها مطالعه فرمایید: آیا این نقد است؟
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
به نظر شخصی من، همه ی موجوداتی که میتونن فارسی صحبت کنن اجازه دارن نظرشون رو حتی اگه مخرب باشه هم بگن.واقعا چه کسی باید یک عکس را نقد کند؟ آیا همه این کار را انجام دهند؟ آیا نقد عکس سلیقه ایست؟ آیا هرگونه تخریب اثر و توهین به صاحب اثر نقد بحساب میاد؟
شما عکس میگیرین که به مخاطب نشونش بدید و مخاطب آزاده که آزادانه حرف بزنه حتی اگه احیانا به مذاق شما و من خوش نیاد
ادامه:
آیا دقت کرده اید که متاسفانه اخیرا دوستان بجای اینکه عکس بگذارند و باهم رقابت سالم داشته باشند، بیشتر بحث های حاشیه ای می کنند و از پی تخریب هم بر می آیند، که باعث می شود و شده است خیلی از دوستان رنجیده خاطر شده و به فرومهای دیگر کوچ کنند؟
با سپاس از شما
1: آیا شما تابحال عکس ماکرو گرفته اید؟ یا با لنز ماکرو کار کرده اید؟
2: هردو عکسی که فرمودید اکزیف داره و حداقل میتونید مطالعه کنید بعدا نظر بدهید!!!
3: پس با توجه به فرمایش شما بهتر از امروز دوستان عکسهاشونو تو بقالی یا سبزی فروشی و ... محل به نمایش در بیاورند تا هرکی رد شد بیاد و نظر بده ( کلا هرکی فارسی زبانه ) شما با این فرمایش کل فروم تخصصی عکاسی را زیر سوال بردی
4: ممکنه لااقل برای منی که نمیدونم فوکوس چیه کمی از فکوس بودن و نبودن صحبت کنید و توضیح بدید؟!!!