بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
با سلام و اجازه از دوستان
خوشحال میشم اگه نظرتون رو بدونم.
ممنون
با احترام فراوان، سیاوش امیراحمدیان::فتوبلاگ::
Canon EOS 5D MKII, EF16-35mmF2.8L, EF24-105mmF4LIS, EF70-200mmF4LIS, EF100mmF2.8Macro, EF50mmF1.4
نه برعکس قبل از فوکوس عمق ميدان رو تنظيم ميکنم اما مشکل عمدش اينه که براي استفاده از سه پايه بايد به چوب کبريتي چيزي زبانه رو تنظيم کني بعد عکاسي کني يعني با قراردادن شيئي خارجي جلوي بازگشت زبانه رو بگيري که من معمولا از چوب کبريت استفاده ميکنم
بهمن جان پاسخ کامنت 721 رو ندادي ها
1- برای اینکار حلقه های جفت کننده ( Coupling ring ) وجود داره که در سایزهای مختلف هست و دو لنز رو از روبرو بهم پیچ میکنه. البته نمیدونم که آیا در ایران گیر میاد یا نه. من با استفاده از دو حلقه فیلتر با سایز مورد نیاز که شیشه اونها رو در اوردم و در دوجهت مختلف بهم چسبوندم اینکارو میکنم. برای من فقط 10.000 تومن هزینه داشت ولی شاید ارزونتر هم بشه تمومش کرد.
2-لنز اول حتما باید فاصله کانونی بیشتری از لنز دوم داشته باشه، در ضمن بهتره لنز دوم دهانه بزرگتری از لنز اول داشته باشه . در غیر اینصورت حاشیه کادر خیلی تاریک میشه و باید کراپ بشه.
3- لنز اول باید بصورت عادی بسته بشه.
ارادتمند.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
فکر کنم لنز اول هر چه تله تر باشه بهتره بزرگنمايي بيشتري ميده بدم نمياد امتحان کنم رينگ فيلتر هم تا دلت بخواد موجوده دستت در نکنه کار ما رو دراوردي
شايد دوستان بگن ايا به اين همه درد سر ميرزه واقعيتش لذت وافري دارد اين سروته گرافي بگونه اي که من رو وادار به خريد يه ميکروسکوپ تهيج ميکنه هم خودم حالشو ميبرم هم بعدا دوقلوها ازش استفاده ميکنن
بعد دياف لنز دوم رو تو بازترين حالت ميزاري يا بسته ترين حالت
بهترین نتیجه رو با سوپرزوم ها ( مثلا S5 IS ) میشه گرفت چون دهانه لنز اونها از لنزهای SLR خیلی کوچکتره. زوم تا آخر + لنز معکوس واید + نوردهی خوب.
من اولین بار با Nikon 5700 اینکارو کردم . از لنز کیت EOS 400 + لنز 50 هم استفاده کردم و نتیجه بد نبود. البته در دوربینهای SLR هر لنزی که انتخاب کنی در نهایت ویگنتینگ اجتناب ناپذیره و تا حدی باید کراپ بشه.
دیاف لنز دوم حتما باید تا آخر باز باشه وگرنه باعث ویگنتینگ شدید میشه.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
[IMG]http://www.*******.info/files/sy2ltd7u7x3rbtv9rr4r.jpg[/IMG]
Av Mode, Sh Speed 1:100 sec, F/5.6, FL 36mm - Super Macro 5cm
نميدونم چرا دوستمون آقاي امير احمديان تمام عکسها رو با دياف 2.8 گرفته
عکسها شديدا از عمق ميدان کوتاه رنج ميبرن
ممنون از اقای دیناروند عزیز، گمونم اولین دلیل این طور اشتباهات مربوط به تازه کار بودن من باشه و دومین دلیلش نداشتن سه پایه.
بازم مرسی که ایرادهام رو گوشزد می کنید.
با احترام فراوان، سیاوش امیراحمدیان::فتوبلاگ::
Canon EOS 5D MKII, EF16-35mmF2.8L, EF24-105mmF4LIS, EF70-200mmF4LIS, EF100mmF2.8Macro, EF50mmF1.4