Nikon coolpix 5700
Nikon coolpix 5700
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
جناب ناظم رعایا ممنون بخاطر گذاشتن این عکس زیبا . کاش مشخصات عکس رو هم می گذاشتید .البته اگر ممکنه
اسدالله مداح
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
بحث شیرین ماکروگرافی داغ بود، اینهم مشارکت بنده:
Spider
Saari, Mazandaran province - Iran. March 07
Camera:Nikon D300 with Nikkor 105 - F 10 - S 1/60 - ISO 200 - A -SB 800 (TTL + Diffuser) - Handheld
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
Photo by : Igor Siwanowicz
tools : Canon EOS 20D, Canon 100mm/2.8 macro USM. 1/200s, F16, 2xflash (420EX & 550EX
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام در مورد بحث قبلي که داشتيم من موفق نشدم از juza بپرسم چون براي 1 تور عکاسي رفته امريکا اما از يک نفر ديگه پرسيدم و اين لينک رو به من دادن گفتم شايد دوستان بخوان مراحل کار رو ببينند.
http://www.naturescapes.net/122006/ce1206.htm
در پايين مقاله چندتا لينک مفيد هم هست که دوستان مي تونند اونهارو ببينند.
good luck
مهرداد
مهرداد عزیز،
روش توضیح داده شده در این لینک، روش شناختهشده و قابل انجامی است و کاملا با موردی که شما فرمودید، متفاوت است.
در همین زمینه:
http://www.akkasee.com/articles/11974/
سلام جناب روشن درسته من منظورم مراحل انجام شده
بود دقيقا بهترين حالت براي کنترل عمقه ميدن اين هست که روي نقطه هاي مختلف سوژه فوکس بشه اما 1 سئوال براي من پيش اومده ايا براي راحت کردن کار نميشه همينطور که قبلا گفتم ۲عکس با ديافراگم هاي مختلف گرفته بشه و فايلها رو با هم ادقام کرد به صورتي که عکسي که با ديافه کوچک گرفته شد زير باشه و عکسي که با ديافراگم بزرگ گرفته شده
بالا باشه در اين حالت عکس بالاي شما عکسي هست که بک گراند كاملا خوبي داره اما عمقه ميدان سوژه کافي نيست اون وقت شما سوژتون رو پاك کنيد و سوژه اصلي شما بشه اون لايه زيري که در عمقه ميدان مناسبتري قرار داره.
ممنون ميشم اگر راهنمايي کنيد.
مهرداد
مهرداد عزیز
اینجا دو مساله است که نباید با هم مخلوط شوند.
1- مساله عمق میدان در ماکروگرافی. که خب همگان میدانند که عمق میدان در عکسهای ماکرو خیلی کم است و حتی با Step-down زیاد هم مشکل گاهی به قوت خود باقی است. یکی از راههای حل این مشکل تهیه عکسهای متعدد با Plane های فوکوس متعدد و ادغام آنهاست. که موضوع بحث لینک شما و آن مطلب سایت عکاسی است.
2- شما میفرمایید برای آنکه Background blur خوبی در ماکرو داشته باشیم، دو عکس با دو دیاف بگیریم و ادغامشان کنیم.
جدای از مساله تکنیکی ادغام نرمافزاری، اصلا این راه کارآیی چندانی نخواهد داشت. چرا؟ چون در ماکروگرافیهای نزدیک به 1:1 اساسا Background blur در دیافهای متفاوت زیاد فرق قابل ملاحظه ای ندارد. عملا عمق میدان آنقدر کم است که هر چقدر دیاف را ببندید، از 1-2 میلیمتر آنطرفتر همه چیز blur است. پس این روش نه کمکی به افزایش عمق میدان میکند و نه تاثیر چندانی در کیفیت Backgroud blur دارد. مگر انکه ماکرو، ماکرو درست و حسابی نباشد.