گرده افشان
گرده افشان
شرمنده دیگه...فعلا سوژه ندارم...اینم آزاد کردم رفت...
یک نکته ای درباره این مارمولک خیلی جالبه...وقتی به شکار عقرب میرید بعد از مدتی متوجه میشید که هیچ حشره یا حیوانی با عقرب همسایه نمیشه.و همیشه سنگهایی که عقرب زیر خودشون دارن جز عقرب موجود زنده دیگه ای رو اونجا نخواهید دید.اما بارها پیش اومد که بعد از بلند کردن تخته سنگها این مارمولک رو دیدم که با فاصله نزدیک با عقرب یک سنگ رو شریک بودن.اکثر اوقات چسبیده به هم!!! برام جالب بود که چرا عقرب با اون کاری نداره.با توجه به اندازه کوچک این مارمولک(نهایتا 3 سانت) و شکارچی بودن عقرب،همزیستی اونها جالب بود.
انصافا موجود خوش خط و خال و زیبایی هست...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
کاش بتونی از پهلو از چشم بسیار زیبای این مارمولک عکسی بگیری چون فوق العاده خوب میشه
در ضمن دوستان عکسی در قسمت عکسهای آبستره آپلود کردم که در واقع از یک قطعه لاستیک یکی دو سانتی گرفتم یعنی ماکرو هم میشه محسوب کرد خوشحال مشم ببینید
ممنون
نزدیکترین عکسی که از چشم این مارمولک دارم اینه.سعی میکنم بازم بگیرم و یه عکس نمای نزدیک از چشم بگذارم.
عقیل احمدی
نون دونه ای یک تومن رو خوب یادمه...یا اون روزهایی که این سکه جز پول توی جیبی محسوب میشد...روزایی که با چندتا از اونها میشد لواشک و آلوچه خرید...اونوقتا یادمه یه بار دختر خالم بهم 12 تومن داد! کلی از این تنقلات میشد خرید...
عجیبه که یک ماهه که دنبال سکه 5 تومنی(اون قرمزا) یک تومنی و دو تومنی میگردم پیدا نمیکنم...
عقیل احمدی
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
عقیل احمدی
سلام دوستان
این هم یک ماکرو با رویکرد انتزاعی
امید جان چندتا لکه گوشه بالا سمت چپ کادر هستن همینطور سمت راست پایین،که اگر پاکشون میکردی بهتر بود.
اما سوژه جدیدم...اعصابمو منهدم کرد از بس پرید!...
ویرایش یخ زده!
اینهم پای سوژه و البته سلاحش.ولی خب ضربات این پا من رو منصرف نکرد!
عقیل احمدی