ممنون جناب روجائی.
تجربه بسیار عالی و در عین حال بسیار سختی بود. فضای بسیار کوچک سالن، نور کم،ممنوع بودن استفاده از فلاش، ثابت ایستادن و حرکت نداشتن در حین بازی و ... جزء مواردی بودند که کار رو خیلی سخت می کردند، اما با همه این مشکلات این تجربه برای من واقعا لذت بخش بود و هیجانی
پ ن: همه سختی ها به کنار، درد آور تر ازهمه اینکه با لنز 200-70 عزیز تشریف ببرید ومجبور بشید با 55-18عکاسی کنید.![]()
برقی از منزل لیلی بدرخشید سحر ، وه که با خرمن مجنون دل افگار چه کرد
instagram: hoda.zaeimi
تمرینات قایقرانان در زاینده رود
سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
ادامه عکسها رو در لینک زیر ببینید
http://www.isna.ir/ISNA/NewsView.asp...1729528&Lang=P
مسابقات آفرود قهرمانی کشور - لاهیجان 26/01/90
کد:بقیه عکس ها
مهدی روجایی
سلام
در این مسابقه من و داریوش و انوش و فرید خان کامران نیا بودیم که البته خیلی زودتر از مهدی خان مسابقه را ترک کردیم(از بس برنامه ریزی شده بود باورمون نمیشد...!! )
من که فقط از چند ماشین اول عکس گرفتم و بعد از کمی گپ دوستانه رفتیم .
![]()
وحید بیگدلی
سلام.
امروز مرحله دوم مسابقات دوچرخه سواری تور آذربایجان،مسیر تبریز-مشکین شهر بود.امسال سطح این تور به نسبت سالهای گذشته بسیار بالا رفته و کم کم شاهد حضور دوچرخه سواران و تیم های نام اشنا در این تور هستیم.
میشه گفت نام آشناترین دوچرخه سوار این تور ایشون هستن.
اشتفان شوماخر
![]()
![]()
لحظهی به ثمر رسیدن گل دوم داماش رشت از روی ضربه ایستگاهی، در مقابل تراکتورسازی تبریز
![]()
سلام
دوستان برای عکاسی از یک درواز بان در حین بازی باید برم استادیوم(چند تا عکس میخواد برای مصارف شخصی خودش)
ولی متاسفانه سابقه عکاسی از مسابقه فوتبال نداشتم
1. بازی ساعت 12 ظهره
با توجه به این مطلب لنز 70-200 اف 4 روی بدنه 60 دی کفایت میکند؟(با توجه به ضریب 1.6 کراپ و ...)
2.در داخل زمین و حین بازی خبرنگارا مجازند کجاها حرکت داشته باشن>؟
3.بهترین جا برای عکاسی از شخص دروازه بان کجای زمینه؟ که بازیکنای دیگه خیلی تو تصویر نباشن؟
اگر لطف کنید امشب جواب بدید بسیار ممنون میشم
موفق باشید