سلام علی جان.من بعضی وقتها تفننی عکاسی ورزشی میکنم شاید بتونم کمی کمکت کنم
1.ساعت بازی ساعت خوبیه و نور کافی هست و با ایزوی 100 میتونی به سرعت بالایی دست پیدا کنی با لنزی که گفتی
2.داخل زمین اگه بازی درست و حسابی باشه (منظورم لیگ برتر و یا لیگ آزادگان است) شما فقط باید پشت دروازه ها و کنار خط عرضی زمین باشی تا نزدیکی های پرچم کرنر
3بهترین جا برای عکس برداری از دروازه بان همین خط عرضی و کمی زاویه گرفتن نسبت به دروازه است مخصوصا اگه نزدیک پرچم کرنر بری خیلی بهتره (با توجه به لنز شما )
-------------
حالا چند نکته پیشنهادی من
1.سعی کن که از نقطه مرکزی فوکوس دوربینت استفاده کنی
2.از فوکوس ممتد استفاده کنید
3.به سرعت بالای 800 و یا 1000 دست پیدا کنید البته با توجه به نور روز
4.بازترین دیاف رو استفاده کنید بهمراه بالا ترین سرعت (با توجه به شرایط نوری)
5.سعی کنید از خط عرض به سمت خط طولی بروید (در صورتی که ناظر بازی اجازه دهد) و نزدیکی های پرچم کرنر کارتون رو انجام بدید
6.در صورت امکان تک پایه رو همراه داشته باش.
7.مهمترین نکته اینکه باید سرعت عمل بالایی داشته باشی و بازی رو از چشمی دوربینتون دنبال کنید.(در مورد شما چون نظرتون بازیکن خاصیه کار راحت تره به محض نزدیک شدن بازیکنان حریف به دروازه مورد نظر روی بازیکن مورد نظر فوکوس کنید و سرعت عکس برداری رو در سرعت بالا قرار دهید و از چشمی دوربین حرکاتش رو تعقیب کنید و در موقع لازم بصورت مداوم چندین عکس پی در پی بگیرید
8.عکاسی ورزشی تمرین زیاد و دقت و سرعت بالایی رو طلب میکنه
عکس زیر رو من دیروز از دروازه بان ارمنستانی تیم گل گهر سیرجان گرفتم
دوربینم هم همون 60 دی شما است و لنز رو 70-300 قرضی یکی از دوستان بود.شما لنز بسیار بهتری نسبت به من دارید و مطمئنم عکسهای بسیار بهتری خواهید گرفت