سلام
اول ماجرا رو تعريف كنم ، روز جمعه يه سر رفتم لشكرك براي هواخوري ، توي جاده تلو يه عده موتورسوار را ديدم كه داشتند هنر نمائي ميكردند ؛ من هم كه دوربين همراهم بود معطل نكردم و چند شاتي زدم شما هم ببينيد .
![]()
سلام
اول ماجرا رو تعريف كنم ، روز جمعه يه سر رفتم لشكرك براي هواخوري ، توي جاده تلو يه عده موتورسوار را ديدم كه داشتند هنر نمائي ميكردند ؛ من هم كه دوربين همراهم بود معطل نكردم و چند شاتي زدم شما هم ببينيد .
![]()
يك سئوال:
براي مسابقات ورزشي كه در سالن انجام ميشود و سرعت موضوع بسيار بالاست ( مانند ورزشهاي رزمي ) بهترين تنظيم دوربين چه حالتي است كه علاوه بر داشتن كمترين نويز ، بتوان موضوع و محيط را شفاف داشت . لازم به ذكر است سرعت 1/60 و فلاش نيز به علت سرعت بالاي ضربات نمي تواند جوابگو باشد.
با تشكر
سلام؛
با توجه به مواردي كه گفتيد؛ ظاهرا منظورتون استفاده از حالت اتوماتيك است (و احتمالا لنزكيت) كه جوابگو نيست. شما براي فريز شدن سوژه به سرعتي به مراتب بالاتر نياز داريد.
اگر از فلاش سرخود دوربين استفاده مي كنيد و اجازه استفاده از فلاش را داريد دوربين خود را بر روي حالت دستي (M) قرار دهيد و سرعت را بر روي 1/250 (حداكثر سرعت فلاش سرخود) قرار دهيد كه در اين حالت فاصله تا سوژه هم فاكتور مهمي است. اگر قدرت فلاش در اين حالت كافي نيست؛ يا بايد به سوژه نزديكتر شويد و يا ISO را بالاتر ببريد.
اگر سرعت 1/250 براي كار شما كافي نيست (كه احتمالا نيست) در صورت استفاده از فلاش بايد از فلاش اكسترنال استفاده كنيد.
در صورت عدم امكان استفاده از فلاش بايد از لنزهاي با دياف باز و همچنين ايزوهاي بالاتر استفاده كنيد كه سرعت مورد نياز شما براي فريز كردن سوژه مهيا شود.
البته همه اين موارد به ميزان نور داخل سالن نيز بستگي دارد.
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
برای پیدا کردن اسانترین روش تجهیزات خود را بازگو کنید تا دوستان راحتتر بتوانند به شما کمک کنند
در ادامه صحبت های محسن عزیز
اگراز فلاش سر خود استفاده میکنید و مسئله عکاسی پیاپی ندارید تابش فلاش بر سوژه در جبران کم بودن سرعت شاتر سوژه را فریز میکند البته بسته به نوع سرعت سوژه و سرعت انتخابی شما می باشد
حمید رضا مرادی
G12
سلام
آخرین ثبت ها با 450D
کراپ جزئی
ثبت با سیگما 200-55
فوکال :55
دیاف: 9
سرعت شاتر:320/1
جبران نوردهی .067- استپ
دلشاد باشید یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
با سلام
![]()
سلام.
با تشکر.
آرش سلطانی