سینا جان تلاش خوبی رو با تجهیزات کم شروع کردی . عکس ها خوبن ولی خیلی میتونن بهتر باشن .
عکس اون شیشه های عطر جالب شده ولی نور پردازی چندان خوبی نداره که اونم فکر میکنم دلیلش تجهیزات کم شما هست .
موفق باشی .
سینا جان تلاش خوبی رو با تجهیزات کم شروع کردی . عکس ها خوبن ولی خیلی میتونن بهتر باشن .
عکس اون شیشه های عطر جالب شده ولی نور پردازی چندان خوبی نداره که اونم فکر میکنم دلیلش تجهیزات کم شما هست .
موفق باشی .
دستت درد نکنه سینا جان ... عکسهای خوبی گرفتی ... با این امکانات هم که تو عکس نشون دادی دیگه واقعا عالیه .
منم یه عکس میذارم فقط واسه اینکه تنوعی باشه ...
منتظر عکسهای بهتری از تو هستیم .
پیام اکبری
my Photos
سینا عکس پاک کن ایده و چیدمان خیلی خوبی داره به نظرم اما نور پردازیش اذیتم میکنه.به نظرم این عکس با پس رمینه ی مشکی و سایه ی مشخس تر از پاک کن خیلی قشنگ تر میشه..
پیام جان خوبه که اینجا میبینمت.اون لبه ی ظرف به نظرم سطح عکست رو اورده پایین.اگه کادرت رو روی میوه و انعکاسش میبستی اجرای حرفه ای تری میشد.
بیشتر ببینیمت اینجا.
راستی سینا در مورد عکس اولت تو این صفحه هم چند تا نکته رو یادم رفت بگم.
اول اینکه اون قاشق میتونست نقره ای تر باشه و برق قشنگتری داشته باشه.
باز هم اوراکسپوز شدن زمینه.نمیدونم به اوراکسپوز شدن عکس علاقه داری یا بخاطر تجهیزاتته یا تنظیمات دوربین.
اون خط انعکاس نوری هم که روی قوطی هستش میتونست در منتها الیه سمت چپ قوطی باشه نه رو نوشته.
ببخش که فقط ایرادای کار رو گفتم.
عکس ویولنت اما خیلی حرفه ای تر از بقیه اجرا شده.
موفق باشی.
راستی تو سری عکسهای ادکلن تاپیک اول اون ایده ی یخ خیلی علیه اما خیلی هم جای کار بیشتر داره.
تاپیک شماره دو عکسهای سری 8 از لحاظ کادر عالی هستند ولی حس میکنم باز هم توی شیشه ی آبی مشکل اور اکسپوز شدن وجود داره(شاید هم من اینجا اینجوری میبینم)
سه پیشنهاد:: بک گراند سیاه و فضای تاریک رو هم امتحان کن.
موفق باشی
ویرایش توسط tonino_baliardo : Sunday 29 October 2006 در ساعت 01:16
پیام اکبری
my Photos
سلام
به طور مجدد
آقا ویژه گی های عکس تبلیغاتی رو می خواستم.
عکس های تبلیغاتی چه ویژه گی هایی دارن ؟
اگه ممکنه باعکس و مثال توضیح بدین ممنون می شم.
من تنها منبعی که به ذهنم میرسه ... وبلاگ آقای داریوش کیانی است . ایشان یکی از عکاسان برجسته در زمینه عکاسی صنعتی و تبلیغاتی هستند . البته وبلاگ 7-8 ماهی هست که بروز نمی شه، اما تو آرشیو مطالب و تجربیات بسیار خوبی پیدا میشه...
امیدوارم بدردتون بخوره .
http://kiani.akkasee.com/
پیام اکبری
my Photos
سلام
من كه اين كاره نيستم ولي از اساتيد محترم خواهش ميكنم به اين تاپيك هم
سري بزنند و چند تا عكس بگذارند. تاپيك جالبيه.
مرسي آقا سينا
B. Hashemi
Canon Powershot S2 IS
Titanium Tripod