سلام
نمی دونم چرا تا حالا این تاپیك رو ندیده بودم!!
اینها چند تا از جدید ترین كارهامه . امیدوارم كه دوستان ما رو از نظرات تخصصی خودشون بی نصیب نگذارند.
استاد... چرا سخت میگیرید؟سلام
شوخی میكنید دیگه آقا رضا؟ شاید ما رو دست میاندازید. در عكس پورشه عكاس خارج مسیر جاده است. و در عكس آئودی هم كاملاَ مشخص است كه اتوموبیل مورد نظر با تریار كشیده نمیشود.
در عکس پورشه... عکاس در ماشین بغلی در لاین بغلی نشسته و عکاسی میکنه....
اونهم به سادگی!
کافیه یک بار در بزرگراه و یا اتوبان از ماشین کناری عکاسی کنید.
در عکس بعدی هم عکاس در ماشین جلویی نشسته...(ترجیحا در سکویی بسته به ماشین جلویی... چون ارتفاع کمی نسبت به زمین داره...) و هردو ماشین با سرعت ثابت حرکت میکنند و با یک زاویه دور میزنن...
کلا در این نوع عکاسی خطا وجود داره و باید فریمهای زیادی رو سوزوند تا عکس بدون اشکال بشه.
بالاخره پست ما هم هم زمان شد
این نکته رو هم بگم که چنین تصاویری رو میشه با کامپیوتر هم ساخت... اما تکنیک عکاسیش همونه که آقا رضا گفت و تا حدودی من... و شدنی هم هست....
(مثلا نگاهی به بازتاب درختان در عکس پورشه بیاندازید! گمان میکنم حرکت درختان در پشت ماشین اندکی تشدید شده باشه...)
سلام
با 4 ثانیه نوردهیاز تو ماشین گرفتیم. شد هیچی به هیچی:(
الان مطمئنم كه پست پروسس است.باید رفت سراغ فیلتر های بلر فتوشاپ.
ولی آئو دی شانه خوابانده(امیدوارم باز از لهجه شهرستانیم وارد فارسی نكرده باشم)یعنی داره حركت میكنهیعنی فیلتر فتو شاپ نیست؟:confused:
حاج آقا عاشوری نیا!ما عكاسی یاد بگیرش نیستیم!به هر حال ممنون از راهنمائیتون
فرزام
سلام ... ببخشید پریدم وسط بحث، چون خودم این عکسها رو خیلی دوست دارم یه چند تا نکته بگم .
جناب عکاسباشی در این موارد بهتره از سرعتهای بالاتر به پایین بروید ، در روز بدون فیلتر کاهنده و با پایینترین ایزو فکر کنم 4/1 هم جواب بده ، اگه دیدین کشیدگی مورد نظرتونو نداره سرعت کمتر کنین ...
و اینکه این عکسها دقیقا یه نوع پنینگه که شما ساکن نیستین و هم سرعت با سوژه هستین !
پیام اکبری
my Photos
اینها چند تا از جدید ترین كارهامه . امیدوارم كه دوستان ما رو از نظرات تخصصی خودشون بی نصیب نگذارند.
farsad عزیز از عکس سوم خیلی خوشم اومد . البته از نورش !
نورپردازیهای بسیار خوب و موفقی دارین . کمی توضیح بدین در مورد نورها بد نیست .
شاید نامربوط باشه اما بک گروندش چیه ؟ ( عکس 3 )