سلام .
عكس من فرمت 135mm مي باشد كه نگاتيو اسكن شده و روي آن در فتوشاپ مختصر كار شده.
ویرایش توسط Ali Shaterian : Thursday 24 July 2008 در ساعت 16:16
اينهم يكي ديگه.
ویرایش توسط Ali Shaterian : Thursday 24 July 2008 در ساعت 16:16
سلام دوستان
ببخشید یه مدت من درگیر بودم اما وعده شلوغ شدن این بحث رو با آوردن عکس های 40 نفر دانشجو که این ترم موضوع عکاسیشون تبلیغاتیه می تونم بدم . . .
سینا - s3 is canon
http://www.iranhiv.com سايت رسمي آموزش همگاني ايدز ايران
ايدز را متوقف كنيم و به عهد خود پايبند باشيم (Stop AIDS , keep the promise )
سلام
تا اونجا که میدونم نگاتیو نسبت طول و عرضش 2 به 3 هستش.عکسها کراپ شده یا من باباقوری میبینم؟سلام .
عكس من فرمت 135mm مي باشد كه نگاتيو اسكن شده و روي آن در فتوشاپ مختصر كار شده.
عکس دوم اگه تخم مرغها اوراکسپوز نمیشد خیلی فضای قشنگتری بوجود میومد.
عکس اول میتونست خیلی بهتر باشه..اینکه مثلا اون بیسکوییت ها کامل تر میبود..مثلا چشم بین اون شیشه نسکافه و اون فنجون هی حرکت میکنه و نقطه ی تمرکز خاصی نمیتونه پیدا کنه..فکر کنم اگه یه کم دوربین رو بیشتر میچرخوندید جوری که اون بیسکوییت ها بیاد تو کادر و فنجون بیشتر بره تو حاشیه بهتر میبود..
موفق باشید.
محمد جان سلام
مرسي از اينكه درباره دوتا عكس من نظر دادي . نظرات شما رو قبول دارم. اين دو تا عكس رو تقريبا" دو سال پيش با
300V كنون گرفتم . دقيقا" يادمه يك روز كامل در منزل توي آشپزخونه وقتم رو گرفت تا يك حلقه تبليغاتي رو براي اولين
جلسه كلاس عكاسي ارائه دهم. چون اولين حلقه عكاسي من بود قطعا" پر از اشتباه ميباشد. بعد از گرايش پرتره در
زمينه عكاسي ، عكاسي تبليغاتي را دوست دارم . اميدوارم كه عكسهاي زيادي رو از دوستان شاهد باشم.
با تشكر.
با سلام
آیا تو این فروم کسی هست که قیمت عکس ها (عکاسی تبلیغاتی) رو داشته باشه مثلا قیمت ها بر چه اساسی است ؟ از چه قدر شروع می شه ؟
خوش حال می شم نظراتتون رو بدونم:
My Gears:
Gluttony * Greed * Sloth * Envy * Wrath * Pride * Lust and Other Demons
سلام
سلام
من يه تحقيق در باره ي عكاسي تبليغاتي داشتم.
زمين و زمان رو زير و رو كردم.
چيز به درد بخوري گير نياوردم.
بلاخره يه چيزايي جور شد.
خواستم تا براي آيندگان و بالا بررن سطح عكاسي جامعه اين تحقيق رو گذاشتم تا همه استفاده كنن.
واقعا كار خوبي شد.
http://mofty.blogfa.com/post-45.aspx
در اين جا مي تونيد تحقيق رو مشاهده كنيد با نمونه هاي عكس
اين چقدر جالبه كه هيچ كس نظري نداشته
يا مطلب اين قدر عالي بوده كه هيچ كس نظري نداده
و يا در حد نظر نبوده
كه احتمال نظر دوم قوي تر است:biggrin: