عکس از درون آیینه ماشین گرفته شده است.
عکس از درون آیینه ماشین گرفته شده است.
بنام خالق رنگها
بنا م خالق رنگها
من چیزهای جالبی تو عکسهای معدودی از بچه ها دیدم
self portrait که معادلش حدوداً میشه خود نگاره یعنی اینکه عکاس از خودش عکس بگیره نه دیگرآن از اون یا اون از دیگران
البته شاید هم اشتباه شده بود
استاد عکاسی من آقای دستوری خاطره ای رو از یک نمایشگاه سلف پرتره تعریف میکردند ، گفتند زمان تحویل آثار یکی از استادان بنام عکاسی که بماند ، با یک قطعه عکس از خودش حالا یادم نیست گفتند 3*4 یا قطع دیگری اومند و عکسشون رو تحویل دادند ، همه با تعجب پرسیدند این چیه ، بنده خدا گفت به من زنگ زدند و گفتند یه عکس از خودت بیار ماهم اوردیم
سلام
سلف پرتره فقط به معنی عکاسی از خود(صورت یا بدن) نیست
در حالت کلاسیک یعنی خود نگاره یا تصویر خود هنرمند ولی امروزه هر سلف پرتره ای نباید لزوما تصویر خود شخص باشد و یا خودش عکاس ان بلکه خیلی بهتر است تعریفی از طرز تفکر یا شخصیت فرد باشد و دوباره عرض میکنم حتما نباید از چهره یا بدن هنرمند باشد می تواند از لوازم شخصی یا یک نشانه باشد که به صلاحدید هنرمند حتی می تواند یک تصویر مثلا لنداسکیپ باشد که وقتی به عنوان سلف پرتره ارایه می شود رویکرد متفاوتی می گیرد
اتفاقا در مورد همین نمایشگاه مورد اشاره شما حدود یک سال پیش با اقای دستوری عزیز یک صحبت مفصلی داشتیم که ایشان هم اذعان داشتند که متاسفانه خیلی از مفاهیم هنری مثل همین سلف پرتره حتی درمیان بعضی هنرمندان شناخته شده هم بدرستی درک نشده است نمونش همان نمایشگاه سلف پرتره سال گذشته و یا نقاشی های سلف پرتره که اصلا در اندازه یک هنرمند نیست
و با عرض پوزش بسیاری از عکسهای همین تاپیک که تنها خلاقیت به کار رفته در ان عکاسی از یک ایینه است و ... که ناصر الدین شاه حدود ۱۵۰ سال پیش انجام داد هم جای تامل دارد
مهیار سیاسی
بنام خالق رنگها
اتفاقاً من سه شنبه با استاد با جمعی از دوستان در جلسه ای در مورد همین موضوع صحبت میکردیم که ایشون هم به حضور خود عکاس در عکس به وضوح اشاره کردند در ضمن استادفرزاد امامی هم همینطور ، که این مطلب هم در کتاب ایشون ( 120 نکته ضروری در عکاسی ) صفحه 97 و مثل اینها اشاره شده .
موضوی رو که شما مطرح فرمودین برای من جالب و تازه بود
دوست دارم در صورت امکان برای تکمیل اطلاعاتم یک مرجعی رو برام معرفی کنین
ممنون میشم