امروز ، دامنه یک کوه :
امروز ، دامنه یک کوه :
اصغـرمحمـدی
مهرداد بن عباس
5D mark II + BG-E6 / 15 f2.8 fisheye / 24-70 f2.8 L / 70-200 f2.8 IS L II / 50 f1.8 / 580 EX II / 4x PW Plus II / Manfrotto 7302YB & 055XPROB + 303SPH
بابت آف تایپیک معذرت
هر کی گفت سوژه های داخل عینک جناب بن عباس چه کسانی هستند( البته به غیر از خود جناب بن عباس و دو تا سوژه) جایزه داره. جدی میگما جایزه میدم
این عکس یک نکته هم داره پیدا کردن اون نکته هم جایزه داره خیلی دقت می خواد شاید خود جناب بن عباس هم نتونه کشفش کنه؟
یا علی
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
آقا IQ بنده جوابگو نيست
توضيح هم لطف كنيد ...
سلام
جناب قشقائي جسارتاً بايد عرض كنم كه بله ، اشاره به پست نكردم چون بلافاصله بعد از پست شما ارسال كردم ، باز هم عرض ميكنم لطف كنيد توضيحي در مورد عكستون بديد .
ممنون
خوب پس من بايد نسبت به IQ خودم نا اميد بشم .
چون وقتي مي بينم بعضي از دوستان به پست شما تنكس زدند يعني اينكه منظور شما را فهميدند ، ولي من . . .
بابت توضيحاتتون ممنون
سعي ميكنم بهتر نگاه كنم شايد يه چيزائي دستگيرم بشه
جناب نصیری باید نظر دوستان دیگر را جویا شد ( دست کم 1 ساعت آن عکس تایید کننده ای نداشت )
شما فقط 4 دقیقه بعد از ارسال عکس ( توسط من ) نظرتان راگفتید، خوشبینانه قضاوت کنیم تمامی 4 دقیقه این عکس را بررسی کرده باشید ( صرف نظر از زمان باز شدن صفحه، یا حتی زمان صرف شده برای تایپ کردن ) این زمان کوتاه در نظر دادن به یک عکس و استنباط برداشتی از آن، یک زمان کافی ( جهت نتیجه گیری ایده آل ) نیست.
برای همین موضوع این مفهوم از جمله شما
"خوب پس من بايد نسبت به IQ خودم نا اميد بشم "
میتواند برای اکثر افراد (فرضا خودم ) مصداق روشنی از موضوع باشد اگر که حداکثر زمان بررسی یک عکس را برای ما 4 دقیقه در نظر گرفت...