جناب قشقایی
خود عکس گویاست اما ربطش به سلف پرتره رو نمی تونم بفهمم.
عليرضا تارا
این پست را مرور بفرمایید....
سلف پرتره
جناب قشقایی عکس زیباییست، فضای خوبی در اختیار داشتین، اگزیف هم اگه اضافه میشد که عالی بود
جناب قشقایی
ممنون از عکس ارسالی
بنده متوجه سلف پرتره و کفش شما شدم.
ولی متوجه کراپ 100% نشدم ( آیا در آن هم نکته نهفته است ؟ )
یا فقط برای آگاهی از خروجی 100% قرار داده شده است ؟
ممنون و متشکر
سلام:
این عکس با ایزو 100 روی دیافراگم 10 با دوربین 5DII بهمراه 35-16 @ 35 میلیمتر با نورسنجی عذاب آوری :) با 10 فریم ( ایده اولیه) ثبت شد.
از این 10 فریم، در کل 4 فریم در اولین ارزیابی حذف شد. این عکس ماحصل 6 فریم از کادر عمودی است. ( اگر میشد تمامی فریم ها ثبت بشوند نزدیک به خط افق پشت سر من تصویر تمام، ضمن آن عرض تصویر تا حدودی از هم اکنون بیشتر میشد. منتها به دلیل اینکه 3 پایه ای در کار نبود و روی دست این پانوراما به این شکل ثبت شد مجبور به حذف بعضی از فریم ها شدم و کراپ های تحمیلی در انتها)
وسط کار علی رغم استفاده از سیستم عامل 64 بیت و 8 گیگ رم و سرعت بالا و .... اولین بار بود که سیستم در پاره ای موارد بسختی پذیرای ویرایش فایل نهایی بود. حجم فایل با متعلقات ..... در فوتوشاپ چیزی نزدیک به 1.5 گیگ بود.
زمانی که عکس را ارسال کردم خیلی کوتاه چند جمله ای در این خصوص نوشتم و کراپ 100% از فایل گذاشتم. پس از ارسال احساس کردم ممکن است این موارد برای من جالب باشد (و در محیط فروم مخصوصا در این تاپیک و با دقت به آنکه صحبتی هم در این خصوص نشده بود) ذکر آن زیاد ضرورتی نباشد. سریع پست را ویرایش کردم چند خط نوشته شده را حذف کرده بعد از مدت کوتاهی دیدم که کراپ 100% این فایل هنوز هست و آنرا حذف نکرده ام پیش خودم حذف کن حذف نکن زمزمه میکردم که حالا این کراپ هم بود مشکلی نیست یا هست که ... این زمان کوتاه 4 دقیقه بعد پست ارسال شده از آقای نصیری، مانع از آن شد که پست اصلی را ویرایش و کراپ 100% را حذف کنم. و نهایتان خودم را اینگونه قانع کردم که این کراپ باشد...
حقیقتا بسیار روی این موضوع حساس هستم که وقتی دوستان پستی از من میخوانند ( یا تایید میکنند، یا میخواهند جوابی بدهند ( و بلاعکس )، پس از آن پست اصلی را ویرایش کنم. بعضی مواقع جواب پستی را داده ام که پست اصلی ویرایش شده و مفاهیم زمین تا آسمان جابجا شد و ....
به هر شکل این عکس نکته خاصی نداشت، یک پانورامای ساده بود. و این چند خط در اصل اشاره به آن نکات نیست صرفا خلاصه ای است از هر آنچه که موقع ثبت، ویرایش ، ارسال آن در فروم، و جواب به آن و ... از ذهن من گذشت.
موفق باشید
ویرایش توسط QashQai : Sunday 31 January 2010 در ساعت 20:54 دلیل: حذف "روی فوکال لنت 10" اشتباه در متن، با تشکر از نوید عزیز
سلام
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
با سلام
سلف پرتره استروبیستی
فلاش 580 در سمت چپ / قدرت 1/16 ( البته در حالت چراغ سبز ) /
جناب مرادی فلاش در سمت چپ هست چرا سمت راست سوژه روشنتر افتاده ؟ :confused:
علی اسلامیان