باز گویا هوای دل ابریست...
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
سهراب قابزلو
photography is about what you feel and see
sohrabphotography.blogfa.com
Cacal Telegram : telegram.me/sohrabphotography
سلام
عکس زیباییست ولی بافت پوست رو در ادیت از بین بردید.
باسپاس
Canon 6D
100mm f/2.8L IS USM Macro
16-35mm f/4L
50f/1.4
- جسارتاً ادیتی که بر روی پوست صورت انجام شده، کاملاً Destructive (تخریبی) بوده و بافت پوست را تمام و کمال از بین برده است. این ادیت تخریبی، مقداری از پوست صورت (واقع در دوطرف استخوانهای آرواره ی پائینی) را شامل نشده که کنتراست زیادی را در بافت پوست بوجود آورده ...
- Crop ای که اعمال شده، بنظر این حقیر قابل قبول است.
- BackLight ای که از سمت راست دوربین و عقب کادر به سوژه تابیده، حس خوبی تولید کرده ...
- و بنظر، ارتفاع منبع نوری (MainLight)، که واقع در سمت چپ دوربین بوده، کمی بیش از حد در نظر گرفته شده. (CatchLight ها، گواهند)
- اینطور بنظر میرسد که، یک منبع نور بازتابی هم برای جلوی سوژه و پائینتر از دوربین قرار داده شده (شاید شیشه ی میزی باشد، جلوی صندلی سوژه)، که Fill کردن سایه ها را تقریباً از عهده بر آمده است. میشود حدس زد که، اگر نور اصلی کمی پائین تر بود، آن نور بازتابی، نمود بهتری هم میکرد.
- بعلت تیرگی موها و پس زمینه، فقدان نور مو (HairLight) برای جداکردن و کندن سوژه از پسزمینه، مشهود است.
ممنون از ارسال زیبا...
شاد باشید.
پس نویس: جناب بهرامی، قابی در پشت سر سوژه به دیوار است و یا هاله ای بصورت مونتاژ شده ؟
با سلام خدمت اساتید بزرگوار ..
با نظرتون کاملا موافقم حق با شماست ..
.. این عکسو چون خودم از خودم گرفتم تار شد ..
.
من یه اتاق 12 متری تاریک - یه فلاش 200 ژول -canon 400D-لنز 18-55 - و ( سه تا فلاش ضعیف که سه تاشو 100 تومن گرفتم ) دارم وعکسام کنتراست و تاریک میشه البته بیشتر پوست صورتشون افتاب سوختس و قرمز (کسایی که پوستشون خوبه فقط بافت تو سایه ها مشخص نیست ) ..
iso=200*f=11*1/100 معمولا تو این حالت عکس میگیرم ..
.
ممنون میشم اهنماییم کنید ..
.