رضا جان، با وجود آفتاب شديد و ايجاد کنتراست بالا در صورت، استفاده از فلاش يا رفلکتور به نظرم لازم مياومده. دارم تصور ميکنم که اين پرتره ها، با يک Fill که مثلاً 0.7 استاپ کمتر از نور اصلي بود، چقدر دلپذير ميشدند.
رضا جان، با وجود آفتاب شديد و ايجاد کنتراست بالا در صورت، استفاده از فلاش يا رفلکتور به نظرم لازم مياومده. دارم تصور ميکنم که اين پرتره ها، با يک Fill که مثلاً 0.7 استاپ کمتر از نور اصلي بود، چقدر دلپذير ميشدند.
اقای محبی من از اون موقع که اومدم توی این سایت به هوس تله پرتره افتادم .عکس های اصلی یکم از نظر تناژ سافتر بود منتها چون بیشتر به انسان مانند سابجکت نگاه میکنم یکم بیشتر باهاش ور میرم .نمیدونم کار درسته ایه یا خیر.
نمونه بدون پست پروسس
[IMG]http://i22.*******.com/wbx9bn.gif[/IMG]
ما هم سوژه داریم اونها هم
5d
[IMG]http://i20.*******.com/u8o0i.jpg[/IMG]
ولی رضا جان من با شما موافق نیستم. به نظرم در پرتره جدای مسائل فنی، حس سوژه مهمترین عامل برتری پرتره هاست. و لزوما چهره های زیبا، حسی که بیننده رو جذب کنه رو ندارند.ما هم سوژه داریم اونها هم
یکی از هنرهای عکاسهای بزرگ هم گرفتن این حسه. مثل بازی گرفتن کارگردان از بازیگر با این تفاوت که اون حس اینجا دیگه بازی نیست. ضمن اینکه اکثر عکسهایی که جوایز بزرگی گرفتند و تو محافل عکاسی مطرح شدند همین پرتره های انسانی هستند که سوژه هاش از جنس سوژه شما بودند.
اقا وحید دوست داشتنی من
من عرض کردم که هر موجود زنده ای رو توی عکس فقط به عنوان subject میشناسم نه بیشتر .
بالاخره هم موجود یعنی چیزی که دارای وجود است .چرا گفتم موجود جالب . خوب بخاطر این بود که جزو معدود کسانی بود که وقتی دوربین رو بطرفش نشانه گرفتم داد و بیداد نکرد که آی من ال هستم بل هستم از من عکس نگیر .تازه خودشو آماده کرد برای عکس گرفتن با روی باز
باز هم متشکرم بابت تذکر شما:biggrin:
ببخشید. به نظر من این طرز فکر اصلا خوب نیست. مثل این میمونه که یک شخصی همانطوری که به سمت یک هدف تیر اندازی می کنه، به سمت یک انسان هم تیر اندازی کنه.من عرض کردم که هر موجود زنده ای رو توی عکس فقط به عنوان subject میشناسم نه بیشتر .
امیدوارم منظورتون رو اشتباه متوجه شده باشم.
و البته امیدوارم جناب قبادی عزیز که ارادت داریم خدوتشون، به خاطر پریدن یک آماتور بین صحبتهای چند حرفهای بنده را مورد مواخذه قرار ندهند.
اینجا همه (به اعتقاد بنده) اومدیم چیز یاد بگیریم. حالا اگر این اعضای حرفهای بخواهند با چنین جملاتی، حال آماتورها رو بگیرند اصلا خوب نیست.