صفحه 30 از 67 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 291 تا 300 , از مجموع 661
Like Tree2482تشکر

موضوع: ايران ما

كاربر بسیار فعال babakdin543 آواتار ها
    تشکر کرده
    1522

پیش فرض پاسخ: خاطرات سفرهای گروهی

حتما كاوه جان منتظر لیستت هستم

بله اونجا مداح عزیز رو دیدم و قسمت زیادی از گزارشم به ایشون بر میگرده

و متاسفانه نتونستم برم هرمز اینشالله سفر بعدی قرار با اسد مداح برنامه ریزی كنم اگر پایی بیا بریم
    Amir Mohebi، A_Maddah، Kaveh Ghobadi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

تشکر کرده
    1522

قسمت دوم گزارش سفر

جنگل حرا به راحتي 1 روز پتانسيل براي عكاسي در زمستان رو داره اما حيف كه قشم با يه دنيا جذابيت و وقت كم با هم جور در نميان
    عكسهاي پرنده ها رو در تاپيك مربوط به حيات وحش قرار خواهم داد

بعد از دوساعتو نيم كرايه قايق و پرداخت كرايه 16000 هزار توماني آن حرا رو به سمت دره ستارگان ترك كردم. با تشكر از از صاحب قايق كه همكاري فوق العاده اي تو اين سفر با من داشت
    اينم عكس ايشون

[IMG]http://i28.*******.com/2i96pvq.jpg[/IMG]

خوب همرام محمد راننده بسيار خوبي كه زحمت گردوندن اين حقير تو قشم با ايشون بود رفتم دره ستارگان
    اينم محمد عزير دستش در نكنه از ساعت 7:30 دقيقه تا ساعت 12:30 دقيقه ما رو تحمل كرد قيمت كرايه ماشين شد 35000 تومن دوستان حواستون باشه اونجا اگر محمد به دادم نرسيده بود راننده ها تا 60000 هزار تومن هم تيغم زده بودن
    [IMG]http://i25.*******.com/2r2lkiq.jpg[/IMG]

تو مسير دره ستارگان معماري مساجد زيباي و تميز سني ها توجه منو جلب كرد. اكثر گلدسته هاي اين مساجد داراي مقاطع مربع يا پنج گوش بود رنگ همه آنها سفيد و عمدتا سقفهاي بلندي داشتن در بيشتر مواقع هم فقط يه گلدسته بيشتر نداشتن
    [IMG]http://i31.*******.com/2crqd8y.jpg[/IMG]

خوب بعد از گذشتن از اين مسجد به دره رسيديم معماري خاصي تو سخره ها بود كه تا حالا نديده بودم اثر فرسايش اب دريا رو سنگها جالب بود و تقريبا هيچ جا تا حالا همچين چيزي نديده بودم
    [IMG]http://i26.*******.com/muilqo.jpg[/IMG]

عكسهاي زيادي از اين منطقه گرفتم كه در روزهاي اتي بعضي از اونها رو تو سايت لود ميكنم

كاوه من همچنان منتظر معرفي مكانهاي ديدني اين استان هستم تا گزارش با كمك تو مرجع خوبي باشه براي دوستان

مداح هم اگر لطف كنه جاهاي ديدني رودان و اون اطراف رو معرفي كنه كه ديگه معركس مداح به كنار زيارت قسمت ميدم كه بنويس از اونجا

خودم قصد داشتم كه از قشم برم جزيره هنگام منتها وقت پيدا نكردم هنگام جزيره زيباييه پشت قشم و نزديك به اون كه با قايق هاي تندرويي كه عكس اون رو گذاشتم ميشه رفت
    جزيره زيباي لارك هم پشت قشم واقع شده كه گويا ساحل سخره اي زيبا و معروفي داره منتها جزيره حالت نظامي داره و براي عكاسي بايد مجوز گرفت لذا من به اونجا هم نتونستم برم

جزيره هرمز هم كه جاي خود دارد با اون قلعه پرتقالي هاي زيباش البته قشم هم آثاري از يك قلعه پرتقالي توش هست كه عكس اونو براتون اينجا ميزارم اما قلعه هرمز كجا و قلعه قشم كجا قطعا سفر بعدي اين جزاير رو خواهم رفت

منتظر قسمت بعدي گزارش باشيد حكايت همچنان باقيست
    M.R.Shahbazi، nmroshan، Amir Mohebi و 21 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

تشکر کرده
    1522

قسمت سوم گزارش سفر به هرمزگان
    بعد از دره ستارگان به سمت غارهاي خربس راه افتاديم باورتون نميشه دفعه قبل كه اونجا رفتم بيشتر خرابه اي بود كه رهاش كرده بودن اما الان بسيار بهتر شده بود هر چند هنوز جا براي بهبود داره
    غارهاي تو در تويي كه از هر يك از درهاش كه به بيرون نگاه كنيد خليج فارس رو ميبينسد منظره زيباييه و ارزش رفتن رو داره

[IMG]http://i31.*******.com/29ompa1.jpg[/IMG]

خوب بعد از ديدار از اين منطقه به قشم برگشتم تا برم با يكي از بزرگان اين كشور كه خدمات بي شائبه اي رو به موسيقي خصوصا نوازندگان عود كرده ملاقات كنم بله استاد اشعري نوازنده و عودساز زبردست كشورمون ساكن قشم است ايشون يكي از بهترين عود سازان منطقه خليج فارس و ايران و به روايتي بهترينه، سازهاي ساخته دست استاد در اركسترهاي منطقه و تهران استفاده ميشن و بنا بر اظهار نظر اين نوازنده ها بهترين سازهاي حال حاظر هستن و جالب اينكه حتي قشمي ها از حضو ايشون خبرندارن يا ايشون رو اونجوري كه هست نميشناسن وقتي به ديدار استاد رفتم برخورد دوستانه و صادقانه ايشان منو متعجب كرد و با آغوش باز منو تو كارگاه خودش پذيرفت شايد خيلي از سازندگان ساز تهراني همچين كاري نكنن و يك غريبه رو به كارگاه خودشون كه به نوعي مكاني براي تمام رازهاي كاريشون باشه راه ندن.
    با استاد در خصوص موسيقي، سازعود و فرهنگ صحبت كرديم نكته جالبي كه توجه منو جلب كرد اين بود كه استاد 21 سال تجربه خود آموز خودش رو در عود سازي با دانش جديد عجين كرده بود ايشون از اتوكد در كشيد طرحهاي دقيق استفاده ميكنه از ابزار اتوماتيك و برقي جهت برش و شكل دهي چوب استفاده ميكنه چوبهاي مختلف رو خوب ميشناسه و از نوآوري تو كارهاش غفلت نميكنه مثلا شنيدم كه يه عود هفت سيمه در دست طراحي و ساخت داره برام جالب بود چون عود معمولا 5 سيم داره اما استاد دو سيم ديگه يكي در پايين و يكي بالاي 5 سيم اضافه كرده بدون اينكه عرض دسته زياد پهن بشه و نواختن رو دشوار كنه يا از لحاظ فني ساز رو دچار مشكل كنه (البته عود هفت سيمه اولين بار نيست ساخته ميشه اما براي ساختش تبحر نيازه زيرا عرض دسته پهن شده و .....)
    مصاحبت با كسي كه تجربه 21 ساله در عود سازي داره و مهارتش در نواختن عود لحظات رويايي رو برام رقم زد ايشون منو مهمان يك اجراي زيبا از استاد فريد الاطرش كرد كه ظبطش كردم به حدي زيبا نواخت كه وقتي ظبط شده كار رو براي بعضي دوستان فعال در زمينه عود پخش كردم كلي سوپرايز شده بودن.
    استاد رابطه خوبي هم با اينترنت داره و سايت شخصيش در حال راه اندازيه من ايشون رو دعوت به عضويت در سايت عكاسي كردم و قرار استاد از عكسهام در طراحي سايتش استفاده كنه هر چند كه خود استاد از عكاسي ديجيتال نيز غافل نيست و بعضي وقتها عكاسي هم ميكنه از دوربين S3 IS استاد ميشد فهميد كه علاقه به عكاسي هم داره
    اين استاد و اينم كارگاه عود سازيش

[IMG]http://i27.*******.com/ams102.jpg[/IMG]

[IMG]http://i29.*******.com/xaq7er.jpg[/IMG]

سرمست از مصاحبت با استاد اشعري قشم رو ترك كردم و به بندر برگشتم
    در ادامه سفر گزارشی از بند عباس شامل بازار ماهی فروشان و معبد هندوها و همچنن شهرستان رودان و اسد الله مداح عزیز خواهم داشت
    این ممنوعیت سه عكس در هر پست رو نمیشه كاری كرد اگر میشد گزارش رو یه دفعه مینوشتم
    M.R.Shahbazi، nmroshan، Amir Mohebi و 20 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر فعال yasin-m آواتار ها
    تشکر کرده
    4861

با سپاس از شما جناب دیناروند،
    یه 6-7 ساعت هم به زادگاه نزدیک میشدین ،بوشهر میرسیدیم خدمت.
    به هر حال از همین جا همه دوستان خوب نادیده ام رو برای روز های آینده به بندر بوشهر دعوت می کنم. خوشحال خواهیم شد.

پی نوشت:
    مدیران محترم هم ببخشن که اف تایپیک شده ولی خوب گفتیم تنور گرمی هست ،و....
    Amir Mohebi، A_Maddah و babakdin543 تشکر می‌کنند.
    یاسین محمدی

Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote

تشکر کرده
    1522

لطف داري ياسين جان بخدا از مهمان نوازي هرمزگانيا كلي شرمنده شديم در انتهاي گزارش تشكر ويژه اي از اونا ميكنم مردمان خوبي كه هر چي در خصوصشون بگي كم گفتي چون خودم جنوبيم صحيح نيست در خصوص جنوبيا زياد بنويسم اما فرقي نداره كل جنوب يه جورن مهمان نواز انشالله به بوشهر هم ميرسيم چون قصدم ايران گرديه و تا دوسه سال اينده خدا بخواد خيلي مكانهاي كشورمون رو عكسي خواهم كرد

اصلا آف تاپيك نيست ياسين جان اتفاقا يه تاپيك بود كه ميتونستي جاهاي ديدني براي عكاسي رو توش معرفي كني تو بهار و عيد جنوب بيشترين مسافرا رو داره بد نيست جاذبه هاي بوشهر رو معرفي كني توسط خيلي ها استفاده خواهد شد اگر تو نكني كسي اينجا اينكار رو نميكنه
    من خودم عيد ميرم خوزستان و برنامه گسترده اي براي عكاسي دارم با چند تا از دوستان سايت هم صحبت كردم بعد از سفر به صورت مصور مكانهاي جذاب اونجا رو معرفي خواهم كرد.
    انشالله عيد به همه بچه ها خوش بگذره
    Amir Mohebi و yasin-m تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

تشکر کرده
    1522

ادامه گزارش سفر بندر عباس
    بندرعباس نسبت به سري قبلي كه ديده بودم كلي تغيير كرده بود هر جاي شهر كارگاههاي خانه سازي براه بود و در مقياس وسيعي ساخت و ساز اپارتمان وجود داشت در مركز شهر مجتمع هاي تجاري جديد و بسيار مدرني در حال ساخت بود كه با مجتمع هاي تجاري تهران برابري ميكنن. در ازدهام اين مجتمع هاي تجاري معبد زيبايي وجود داره به نام معبد هندوها كه در حال باز سازي هم هست متاسفانه ديواره هاي اين معبد رو ساختن و ديگه مشخص نيست اما بالاي معبد مشخصه و بسيار هم زيباست

اينم دو تا عكس از معبد
    [IMG]http://i26.*******.com/5z2rsi.jpg[/IMG]

به سقف زيباي معبد توجه كنيد
    [IMG]http://i27.*******.com/iei8p2.jpg[/IMG]

متاسفانه نميدنم چرا ديوارهاي اين معبد رو با ساختمان مجاور كه دور تا دور اون زدن پوشوندن و معبد هم براي بازديد عموم فعلا بسته بود
    در مسير برگشتن به خونه دلم هوس ماهي و ميگو كرد گفتم برم يه چند كيلويي بخرم و جاتون خالي حالشو ببريم
    بازار ماهي فروشان بند عباس بسيار جالبه ماهي هايي كه تا 2 ساعت پيش تو دريا بندري ميزدن(ميرقصيدن) حالا ساكت و آروم رو ميز ماهي فروش خوابيدن و منتظر فروخته شدنن تا براي ظهر (احتمالا 2 ساعت بعد) تو ماهيتابه هاي ساكنين بندر دوباره بندري بزننو برشته بشن، نميدونيد طعم ماهي و ميگو و خرچنگ و صدف تازه با ادويه هاي بندري چيه و چه حالي كرديم ما، اونجا ماهي هايي نظير سنگسر، هوور، چمن، سكلا، شوريده، راشكو، حلوا سفيد(زبيدي)، مركب و ........ تازه تازه در اختيار مشتري ها بود و در گوشه بازار بعد از خرید پاك ميشدن و تقديم مشتري ميشد
    اين نمايي از بازار
    [IMG]http://i27.*******.com/b6ab6c.jpg[/IMG]

اينم ماهي هاي هوور آماده فروش

[IMG]http://i26.*******.com/4tki6o.jpg[/IMG]

اينم قسمت پاك كردن ماهي ها به گوشت لخم ماهي نگاه كنيد حالا فكر كنيد تو ماهي تابه چي ميشه
    [IMG]http://i28.*******.com/eumr6s.jpg[/IMG]

اي خدا دوباره هوس ماهي كردم يه خوراك معركه هم از خرچنگ زديم تو رگ به خدا جاي همه دوستان رو خالي كردم
    بازار ماهي بندر عباس بد جوری منو ياد اسكله ممد عامري بوشهر انداخت

در كنار بازار ماهي فروشان جاده ساحلي بندر شروع ميشه كه اسكله شهردارهم در همين بلوار قرار داره و در ادامه كل بندر رو تا انتها طي ميكنه منظره هاي زيبايي از اين بلوار ميتونيد ببينيد

ترجيح دادم از بازار هاي بندر عكاسي نكنم چون نظير اونا تهران هم هست اما اگر بخوام نام ببرم
    بازار زيتون، بازار رويال، بازار سيتي سنتر، بازار شهاب، بازار لاريا، بازار اوزيا، بازار نيلي، بازار شمس،بازار ستاره جنوب و ...
    متعصفانه هر چي گشتم مكانها و مجتمع هاي فرهنگي نديدم فقط فكر كنم دو تا سينما بيشتر تو بند عباس نبود. كه در اين خصوص جا براي كار زياد داره
    مسجد جامع سني ها هم بسيار با شكوه و زيبا بود كه تو همون بلوار ساحلي واقع شده بود.
    دو تا هتل عمده شهر هم هتل هرمز و هتل هما بودن بقيه در حد هتل هاي سه ستاره بيشتر نبودن نميدونم شايد هم بوده من خبر ندارم

در ادامه به رودان میریم دیار مردان دلیری مثل مداح خودمون
    M.R.Shahbazi، nmroshan، Amir Mohebi و 16 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

آقاي ديناروند عزيز :
    من زمان دانشجوييم 4سال بندر عباس بودم (سالهاي 75 تا 79) و اين عكساي شما منو به حال و هواي اوون زمان برد .
    در تكميل فرمايشات شما :

1- زمان ما يك سينما بيشتر نداشت كه اوونم بدليل آتش سوزي حداقل در اوون چهار سالي كه من بودم تعطيل بود .
    2- بيشتر بازارهايي رو كه فرمودين جديد ساخته شدن ، اوون موقع يه بازار شهرداري داشت كه همش با چادر ساخته شده بود و كنار همون اسكله شهرداري بود و اكثر مردم و مسافرها بدليل ارزون بودن اجناس خريدهاشون رو از اوونجا ميكردن كه بعدا" شنيدم جمع اش كردن .
    3- در خصوص درست كردن ماهي با ادويه و هنر بندري هم توضيحاتتون كامل و بي نقص بود من هيچي نگم بهتره .كلا" ماهي جنوب يه چيز ديگه است .
    4- در خصوص اماكن فرهنگي و ........ غصه نداره كه اونم مثل بقيه شهرستانها .:(
    5- سني هاي بندر عباس هم دو تا مسجد جامع دارن يكي همون كه تو اسكه ساحلي هستش و ديگري هم در منطقه سووروو كه از محله هاي قديمي هستش .
    Amir Mohebi، babakdin543، Stalker و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1522

بله شباب جان
    بندر عباس به شكل خیلی سریعی از سال 80 یا 81 به داره متحول میشه اون بازار شهرداری هم كه گفتی دو سه سالیه كه جمع شده و اصلا اونجا ساماندهی شده منتها بابت كمبودهای اون استان حالا حالا ها باید كار بشه
    متعصفانه نتونستم برم اسكله باهنر و شهید رجایی عكاسی اما اسكله شهید رجایی عجب عظمتی داره

شنیدم می خوان كارخونه فولاد بزنن اگر اینطوری بشه در كنار پالایشگاه بندر عباس میتونه یه مقدار استان رو بیشتر متحول كنه

متاسفانه یكی از قطبهای كشاورزی استان(رودان) بد جوری گربیان گیر خشكسالی و و آفات نباتیه و اقتصاد مردم اون منطقه رو تحت شعاع قرار داده مداح بهتر میتونه در خصوص اون صحبت كنه

در خصوص ماهی جنوب و بهتر بودنش بحثی كاملا سلیقه ایه و به ذائقعه افراد بر میگرده من خیلی ها رو میشناسم كه اصلا نمتونن ماهی جنوب بخورن اینم دو دلیل داره
    1- اصلا ماهی جنوب تازه گیرشون نمیاد
    2- روش پخت رو نمیدونن و ادویه های لازم رو ندارن
    كلا تهرانیا بیشتر به واسطه نزدیكی با دریای خزر با ماهی های این دریا آشنایی دارن لذا سلیقشون بیشتر به ماهی های دریای خزر نزدیكه
    خرید و انتخاب نوع ماهی و تشخیص تازگی اون هم داستانی داره كه از حوصله سایت خارجه و الا كاملا توضیح میدادم ماهی رو چگونه شناسایی كنن و ماهی تازه رو چطور تشخیص بدن و روشهای پخت رو هم كامل میگفتم بگذاریم برای فوریوم آشپزی
    Amir Mohebi، yasin-m، alimha و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

تشکر کرده
    1522

در ادامه سفر به رودان رفتم اين قسمت سفر به پيشنهاد و دعوت آقاي مداح بود كه من و خانوادمو به رودان دعوت كرد وقتي پيشنهاد رفتن به رودان رو بهم داد از خوشحالي نميدونستم چيكار كنم منتها چون بدون خانوادم زياد بهم حال نميداد گفتم ببينم چي ميشه كه مداح گفت آهاي بدون خانوادت رات نميدم رودان ها، بابا مرامتو عشق است جنوبي.

خوب قرار شد با خانواده بريم رودان من كه واسه ديدن جاهاي تازه كلي شوق دارم منتها قبل از رفتن يه ضد حال اساسي توسط باجناقم داشت حالمو ميگرفت كه ممكن بود نتونيم بريم رودان اما با سياست خانوم جانمون خلاصه ما روداني شديم. مرسي عيال جان.

مسافت بندر تا رودان تقريبا 85 كيلومتره، جاده اي عالي كه تو استان تهران هم مثلش پيدا نميشد براي رفتن به رودان لازمه كه اتوبان ميناب(ديگر قطب كشاورزي استان) رو تا دوراهي ميناب طي كنيد بعد 25 كيلومتر به سمت كهنوج استان كرمان بريد وارد يه جلگه سر سبر ميشيد و باورتون نميشه تو اون برهوت بندر همچين جاي حاصلخيزي رو ببينيد
    باغات ليمو. نخلستانها، درختان انبه و تك و توكي هم موز ميوه و صيفي جات، گل خانه ها، باغهاي مركبات، كندوهاي عسل و .... رو كنار جاده ميشد ديد. یه شهرك صنعتی هم داشت كه صنایع جانبی مانند تولیدی های ترشی و مربا و ابلیمو و ...بیشتر در اون فعال بودن

[IMG]http://i25.*******.com/2r2vk13.jpg[/IMG]

رودان مجموعه اي از چند بخش و روستاس خود مركزيت شهر هم بسياركوچيكه و زندگي مردم بيشتر با كشاورزي و باغداري ميچرخه. ولي تا دلت بخواد خونه هاشون بزرگ و جاداره از اين مورد فربد و باربد كلي حال كردن كلي دويدن و بازي كردن

متاسفانه رودان امسال خشكسالي بوده و آفت "جادوي جادوگر" گريبان گير باغات ليمو شده بود كه اينجوري كه مداح ميگفت اگر اين افت افتاد تو باغت تنها راه حل قطع كليه درختان و سوزاندن اونا جهت جلوگيري به سرايت افت به بقيه باغاته. حالا فكر كنيد اون باغدار بيچاره كه تنها سرمايش باغ ليموشه

بر خلاف ما تهرانيا كه جا براي كيف دوربينمون نداريم مداح تو خونش يه استوديو با تجهيزات كامل نورپردازي داشت يه اتليه هم تو ميدان اصلي شهر داشت يعني دو تا استوديو داشت. كارهاي عكاسي ايشون رو هم ديدم در حد اتليه هاي خوب تهران بود و به نظر ميومد بهترين اتليه رودان باشه .

تا كهنوج 95 كيلومتر بيشتر راه نبود خيلي دوست داشتم برم كهنوج رو ببينم منتها با خانواده مجالي براي اين كار نبود.

مداح ما رو تو رودان كلي چرخوند اون پرنده سبر قباي هندي كه دوستان عكسش رو تو سايت گذاشته بودن مثل گنجيشك و كلاغهاي تهران به وفور تو رودان وجود داشت. از رودان مداح عكس زياد گرفت اگر امكان داشته باشه مداح چند تا عكس بزار ببينيم چون تو مسير دوربين من دست خانومم بود و چون ايشون عاشق پرتره و عكاسي از زندگي مردم است بيشتر عكسهاش رو از مردم گرفت تا طبيعت رودان، من هم موقعي كه خانومم عكاسي ميكنه معلوم چيكار ميكنم با اجازتون بچه داري

اينم اسد الله مداح دوست خندان و شادي كه هيچ وقت فراموشش نميكنم اميدوارم تو تهران بتونم ببينمش
    [IMG]http://i25.*******.com/r6wcba.jpg[/IMG]

خوب لازم در انتها از خانواده هاي مداح، كنگي، ابراهيمي و استاد اشعري و كليه مردم خوب قشم تشكر كنم
    بدرود تا سفر بعد و گزارشی دیگر
    ویرایش توسط babakdin543 : Wednesday 12 March 2008 در ساعت 14:14 دلیل: اشتباهات املايي
    M.R.Shahbazi، nmroshan، Amir Mohebi و 18 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    بابک دیناروند
    BabakPhoto
    Puppy

كاربر همراه KingArash آواتار ها
    تشکر کرده
    1226

Wink پاسخ: عکس بناهای دیدنی ایران

مقبره الشعرا - تبریز

[IMG]http://www.*******.info/files/xvka5dk64kmvyyyqbm3a.jpg[/IMG]
    Av Mode, F/7.1, Sh Speed : 1/400 sec, ISO 80, FL 36mm

با معذرت خواهی از یاسین جان، من عکس های شما رو نمی بینم ولی از توضیحاتتون
    متوجه شدم که تصاویرتون مربوط به این بنای زیبا هستند، در هر صورت ببخشید اگه پست
    من تکراری شد.
    ویرایش توسط KingArash : Wednesday 12 March 2008 در ساعت 12:32
    A_Maddah، babakdin543، yasin-m و 7 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

صفحه 30 از 67 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 40 ... آخرینآخرین