سلام دوستان
قبل از هر چیز سال نو رو بهمه تبریک می گم . امید است دوستان را در سال جدید در بندر عباس و رودان زیارت کنم .(البته بعد از عید .چون ایام عید من اصفهان هستم )این باعث افتخار من است که میزبان دوستانی چون آقای بابک دیناروند و شما دوستان باشم .انشالله که مارو قابل بدونید .
راستش یک روز خوب و بیاد موندنی رو با بابک جان و خانواده محترمشون داشتیم .براستی که به من و خانوادمون خیلی خوش گذشت بخصوص که دوتا مهمون با حال از نوع دو قلو مثل باربد و فربد هم باشه دیگه چی می شه . راستی تا یادم نرفته بگم که این فربد. من رو تا زمانی هم که رفت تحویل نگرفت .این تحویل نگرفتنش منو کشته بود . برعکس باربد تا دلت می خواست تحویل می گرفت .
از آقا بابک و خانمشون هم که هر چی بگم کم گفتم دوستانی گر م و صمیمی و خونگرم . انشالله بابک خان یه برنامه دیگه بذاره برای بندر تا باهم بریم پرنده گرافی و باغ گردی .
راستش خیلی دوست داشتم که قشم را با بابک باشم ولی متاسفانه شرایط کاری من و خانومم خیلی بد بود .مقطع راهنمایی و دبیرستان معلم در هفته چند روز بیکار است ولی مقطع ابتدایی که ما هستیم باید تا اخر هفته یه سر کار کنیم بهمین خاطر نتونستم همراه بابک جان در قشم باشم .
البته بابک یه نیمچه قولی داده که دوباره با خانواده به بندر بیاد و ایندفعه اگه اومد همه جای بندر و قشم پایه اش هستم .انشالله که بقیه دوستان رو هم زیارت کنیم .
بابک جان منتظر هستم ها
یا حق