قلعه رود خان فومن
![]()
قلعه رود خان فومن
![]()
Samsung Nx2000
قلعه رود خان فومن
![]()
Samsung Nx2000
قلعه رود خان فومن
![]()
Samsung Nx2000
[IMG]http://i43.*******.com/52m4jq.jpg[/IMG]
امامزاده قاسم الیمستان ارتفاع ۲۵۰۰ متری
سنگ افراشته های منطقه باستانی شهر یئری در 40 کیلومتری مشکین شهر مربوط به هزاره سوم قبل ازمیلاد ؟ :
نمایی از کوههای کسری، هرم و سبلان (4811 متر) از مشکین شهر :
نمایی از کوه آرارات (یا آغری داغی که در مرز بین ایران و ترکیه و ارمنستان و در خاک ترکیه قرار دارد) ، از جاده ماکو به پلدشت در آذربایجان غربی :
اصغـرمحمـدی
تالاب جیران (جیران گولی) در دامنه های سبلان ، حوالی آبگرمهای معروف شابیل و قوتورسویی:
اصغـرمحمـدی
قره کلیسا در استان آذربایجان غربی :
سرعت شاتر : 1/100 ثانیه دیافراگم : f10 فاصله کانونی : 18 میلی متر ایزو : 100
اصغـرمحمـدی
سلام.سلام
ممنون از تبریک.
بله تبریز - کرمانشاه- همدان -شهر کرد و.....
کلا من 1 هفته رو میتونم اون سمت باشم و در رفتن به جاهای مختلف هم محدودیتی ندارم.
ممنون میشم جاهای دیدنی رو معرفی کنین.
در صورتی که بخواهید در طول یک هفته از تمام شهرهایی که نوشته اید فقط دیدن کنید و تنها در شهرهای اصلی توقف کوتاهی داشته باشید ممکن است وقت کم نیاورید.
در غیر اینصورت اگر قصد عکاسی از مناطق دیدنی استانهای غرب و شمال غرب را داشته باشید باید عرض کنم که یک هفته حتی برای دو استان همدان و کرمانشاه هم کافی نیست.
بنابر این پیشنهاد میدهم در صورت صلاحدید و امکان، محدوده جغرافیایی محدود تری را مشخص کنید تا عجله و کمبود فرصت باعث به هم خوردن برنامه ها و کاهش لذت سفرتان نشود.
به نظر بنده با جستجوی ساده ای در اینترنت میتوانید محدوده خود را که ممکن است شامل 2 تا 3 استان شود را انتخاب کنید و مطمئن باشید هرکدام از این مناطق در صورت داشتن اطلاعات کافی از آنها، قابلیت های فراوانی برای لذت بردن و تجربه کردن را دارند.
در مورد استان کرمانشاه فقط چند نقطه را نام میبرم و سعی میکنم در پست های بعدی چند نمونه عکس هم اضافه کنم.
1. محدوده تاریخی و طبیعی بیستون در 35 کیلومتری کرمانشاه که بجز آثار باستانی و جذابیتهای خود کوه بیستون
در حول و حوش خود روستاها و مناطق دیدنی فراوانی مثل رود سیمره و روستاهای نجیوران و برناج را ( با فاصله 5 و 15 دقیقه ای ) دارد
2.منطقه جوانرود در حدود 60 کیلومتر کرمانشاه به سمت مرز عراق که مهمترین جاذبه آن غار قوری قلعه ( بزرگترین غار آبی آسیا ) است.
3. کوههای پاتاق و منطقه فوق العاده زیبای ریجاب با دره عمیق و معروف شیطان ، آبشار و رودخانه همیشه جاریش و همینطور اماکن مذهبی اقلیتهایی مانند اهل حق.
4. سراب و آبشار صحنه و منطقه گردشگری دربند واقع در شهرستان صحنه.
5. پاوه و اورامانات که به نظر بنده خود این منطقه حداقل به 2 روز کامل زمان نیاز دارد و تعاریفش را حتمن شنیده اید.
6.معبد آناهیتا در کنگاور
7.آثار باستانی و نقش برجسته طاق بستان در شمال شهر کرمانشاه
و....
اینها حتی نیمی از دیدنی های استان کرمانشاه هم نیست. بنا بر این همانطور که متوجه شده اید، شناخت درست از ذائقه روحی، علایق و اولویتها و همینطور محدودیتهای احتمالی خودتان و بعد برنامه ریزی دقیق از ضروریات چنین سفریست.
پ.ن: دوست داشتم و درست هم این بود که برای هر منطقه ای عکسهای مرتبط با آن را هم ضمیمه کنم. اما متاسفانه به دلیل اینکه اغلب عکسهای من از این مناطق روی نگاتیو ثبت شده اند و در حال حاظر امکان و فرصت اسکن آنهارا ندارم ، معذورم.
با جستجوی ساده ای در اینترنت میتوانید به منابع خوبی دسترسی پیدا کنید.
ویرایش توسط siamak77 : Saturday 6 June 2009 در ساعت 01:25
رامسر - منطقه لرسانور
[IMG]http://i41.*******.com/2z5t5z5.jpg[/IMG]
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.