در مورد پست 169 :
جسارتا اگر این عکس رو در تاپیک عکسهای خیابانی میگذاشتید فکر کنم بهتر بود
اگر هم فکر میکنید در ژانر مستند اجتماعی می گنجد اندکی در مورد عکس شرح دهید
در مورد پست 169 :
جسارتا اگر این عکس رو در تاپیک عکسهای خیابانی میگذاشتید فکر کنم بهتر بود
اگر هم فکر میکنید در ژانر مستند اجتماعی می گنجد اندکی در مورد عکس شرح دهید
مرغ جنگی
سرگمی کاذب اما رایج در بین بعضی جوانان و نوجوانان
مرغ جنگی سرگرمی رایج از سالیان دراز در بین جوانان و نوجوانان می باشد که امروزه اس ام اس بازی و دیگر سرگرمی های مدرن چون مبایل و انترنت و رسانه های تصویری جای آن را گرفته و تا حدودی این سرگرمی جای خود را به این ها داده اما هنوز هم در گوشه و کنار شهر کسانی هستند که مرغ هایی گران قیمت تا یک و دو ملیون تومان را نگهداری و پرورش می دهند و از این کار لذت میبرند .
به امید روزی که چنین سرگرمی ها کاذبی به دست فراموشی داده شود
برای دیدن عکس ها بر روی آنها کلیک کنید
دوستان منتظر نقد و بررسی شما عزیزان هستم
مرتضی جان، اینا مرغند یا خروس!؟
معمولا خروسا رو به جنگ هم می فرستن
------
عکسای جالبی گرفتی مخصوصا عکس شماره 2 (البته به نظر حرکتش خطا میاد )
مرسی از اشتراک
امید بنی اسدی"Silence, and Deeper silence, When crickets hesitate"
دوست عزیز سلام
در خصوص این عکس(پست 169): در ژانر مستند اجتماعی گفته شده :"عکاسی مستند اجتماعی گونهای از عکاسی است که در آن عکاس رخدادهای پیرامونش را ثبت میکند و میکوشد از موضوع، (و عموما مردم،) بیطرفانه، عکسی واقعیتگرا، واقعنما و راستگو ارائه دهد."
این عکس هم سادگی مردمی را نشان می دهد که در کنار شهرهای بزرگ ما در حال زندگی هستند
ممنون از توجه شما
این اولین تجربه من تو عکاسی خیابانیه- ساحل بندرعباس
در مورد پست 177(قبلی)
خوب دوست عزیز اگر این عکس خیابانی است پس چرا در این تاپیک ارسال کردید!!؟
دو پست آخر 177و176 باید در تاپیک عکس های خیابانی ارسال می شد چون با مستند اجتماعی هیچ ارتباطی ندارد
اقاي هراتي اگه من زير عكسم مينوشتم عكس مستند اجتماعي باز هم شما برداشتتون از اين عكس اين بود.
سلام دوست عزیز من در مورد پست 169 هم همین نظر رو داشتم و نظرم رو گفتم ولی ایشون قبول نکردند و عکس بعدی ایشون هم در همین تاپیک ارسال شد دیگه نظر ندادم چون فایده ای نداشت .در مورد عکس شما اگر عکس خیابانی نمی نوشتید من نظری نمیدادم ولی وقتی نوشتید مجبور شدم برای بار دوم متذکر شوم
باز هم می گویم بدون آنکه شما می نوشتید این سه عکس هیچ ربطی به موضوع مستند اجتماعی ندارد نه این که عکس بد باشد من به خوب و بدی عکس کاری ندارم