پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
با اجازه جناب حمزه ای:
مجموعه عکس Photo Essay/Photo Series
در روزهای محرم بنا به رسم مسلمانان واقعه ی عاشورا هر سال بازسازی میشود که با اسم تعزیه شناخته شده.یکی از تعزیه های معروف میان ایرانیان صحنه ی نبرد یاران امام حسین با لشکر یزید در روز عاشوراست.در عکس فوق فردی که نقش حضرت زینب را بازی میکند سراسیمه به سمت قتلگاه حضرت ابوالفضل شتاب میکند و فردی که نقش امام حسین را بازی میکند بر بالین خونی و زخم خورده حضرت ابوالفضل عزاداری میکند.
CACTUS.HOSSEIN=INSTAGRAM
CANON M5 + 15-45 / 50MM F1.8 STM / Yongnuo 600ex-rt*2 / Yongnuo YN-E3-RT
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
عکاسی می تواند وسیله ای برای بیان آیات خداوند باشد، این آیات می تواند در چشم زنبور عسل و یا نمایش کل جهان هستی به مخاطب باشد.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
مستند اجتماعی ؟ جدا از بحث فنی عکس ، به نظر بنده این ثبت در این دسته قرار نمیگیرد .
در هر دسته ای هم قرار گیرد vignetting به شدت زیاد است !
قصد ایراد گرفتن نیست (چون کار های حوب از شما زیاد دیدم )اما شخصا جدیدا سعی میکنم کمتر عکسی رو از کار هایم آپلود کنم ، حس میکنم باید کمی وسواسمان را در آپلود عکس ها بیشتر کنیم .
ارادت
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
آیدین جان این پرتره اجتماعی هست ولی متاسفانه ما همچین شاخه ای در فروم نداریم، پرتره داریم، مستند اجتماعی دارین، عکاسی خیابانی هم داریم که این عکس و عکس قبلی من به همین ژانر نزدیکتر بوده برای همین اینجا آپلود کردم ، ضمنا این ونیت نیست بلکه بخاطر شرایطی تعمدی ایجاد شده و برای حذف اشیا مزاحم بک بوده، تنها هدف عکاسی من از این سوژه هم این بوده که: این حس نوستالژی رو به تصویر بکشم حسی که خیلی از ما در خاطر داریم، پرتره دو کودک در حال گل بازی در محیط اجتماع که مستند هم هست، فقط همینقدر اطلاعات بنظرم برای این عکس کافیست ولی اگر بخواهیم بگوییم عکس خاصی باشد خیر نیست فقط باعث تحریک همان احساسی که گفتم میشود و همزاد پنداری
ممنون از توجه شما