کسری جان خیلی ممنون که اطلاع دادید واقعا رنگها مشکل داشت علتش هم این بود که باز تنبلی کردم و با ال سی دی لپ تاپ ادیت کرده بودم. این عکس ادیت شده با مانیتور معمولی فکر میکنم رنگها درست شده باشن.
فرهاد رضوی
سلام
تیهو .
D300-sigma 150-500@500mm-f/8-Iso 200
ویرایش توسط A_Maddah : Sunday 2 August 2009 در ساعت 12:50
اسدالله مداح
از دیدن این پرنده کنار آبزی ؟ در دریاچه نئور تعجب کردم اسمش رو هم نمی دونم ؟ :
چک ؟
چک ؟
خرگوش :
هر چند در رفت و نتونستم عکس خوبی ازش بگیرم همش هم تقصیر آقای واحدی (Pooyan) بود مثلا قرار بود من تپه رو دور بزنم و ایشون پائین منتظر خرگوش بمونه من از بالا عکس بگیرم و ایشون از پائین ، که یهو دیدم به جای خرگوش داره از من عکس می گیره
در هر صورت خوش به حال روباهی که این خرگوش رو شکار کنه
اصغـرمحمـدی
سلام
مارمولک
سلام
نام پرنده دلیجه
این پرنده بدن باریک و دم بلند در انتها با لبه ای صاف یا اندکی گرد و دارای بالهای نوک تیز است. در پرنده نر , سر و دم خاکستری , رو تنه و جبه قهوه ای بلوطی با نقطه نقطه سیاه و شاهپرهای اولیه و ثانویه سیاه است. در پرنده ماده , رو تنه قهوه ای با نقطه نقطه سیاه و شاهپرهای سیاه , خط زیر چشم سیاه مشخص , زیر تنه نخودی با رگه های طولی قهوه ای تیره و زیرگلو اندکی روشن تر است. هر دو جنس دارای ناخن سیاه رنگ هستند.
غذا: سوسکها , گنجشکها , موش مزرعه , ملخ
زیستگاه: در مناطق باز , درخت زار , حاشیه تالابها , روی تیرهای برق و صخره ها
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سلام
پایکا، یا خرگوش موش منطقه حفاظت شده پرور
البته زمان مناسب نبود و نور خیلی زیاد.
ویرایش توسط farhad81 : Monday 3 August 2009 در ساعت 14:55
فرهاد رضوی
سلام فرهاد جان؛
ظاهرا لينك مشكل دارد.
------------------------------------------
پي نوشت:
ظاهرا لينك صحيح
استکد:http://lh4.ggpht.com/_4RwCAGIxUL4/SnaIFaSAk0I/AAAAAAAAAQY/dMoBL3VVAZI/IMG_1843%20copy.jpg
ویرایش توسط Pooyan : Monday 3 August 2009 در ساعت 14:35
سلام
ظاهرا تنوع پرندگانی مثل چک خیلی زیاده و تشخیص اونها مشکل تر و نداشتن راهنمای مصور مثل کتاب هم مزید بر علت شده که اسامی اونها غریبه باشم . دوستانی که با تجربه ترند اگر اسامی رو اعلام کنند عالی می شه. مثلا توی پست قبلیم اسامی چکها ؟ رو دقیق نمی دونم و هم چنین پرنده اولی ؟
با تشکر
اصغـرمحمـدی