کسری جان خیلی ممنون که اطلاع دادید واقعا رنگها مشکل داشت علتش هم این بود که باز تنبلی کردم و با ال سی دی لپ تاپ ادیت کرده بودم. این عکس ادیت شده با مانیتور معمولی فکر میکنم رنگها درست شده باشن.
![]()
فرهاد رضوی
سلام
تیهو .
D300-sigma 150-500@500mm-f/8-Iso 200
![]()
ویرایش توسط A_Maddah : Sunday 2 August 2009 در ساعت 12:50
اسدالله مداح
از دیدن این پرنده کنار آبزی ؟ در دریاچه نئور تعجب کردم اسمش رو هم نمی دونم ؟ :
چک ؟
چک ؟
خرگوش :
هر چند در رفت و نتونستم عکس خوبی ازش بگیرم همش هم تقصیر آقای واحدی (Pooyan) بود مثلا قرار بود من تپه رو دور بزنم و ایشون پائین منتظر خرگوش بمونه من از بالا عکس بگیرم و ایشون از پائین ، که یهو دیدم به جای خرگوش داره از من عکس می گیره![]()
در هر صورت خوش به حال روباهی که این خرگوش رو شکار کنه![]()
اصغـرمحمـدی
سلام
مارمولک![]()
سلام
نام پرنده دلیجه
این پرنده بدن باریک و دم بلند در انتها با لبه ای صاف یا اندکی گرد و دارای بالهای نوک تیز است. در پرنده نر , سر و دم خاکستری , رو تنه و جبه قهوه ای بلوطی با نقطه نقطه سیاه و شاهپرهای اولیه و ثانویه سیاه است. در پرنده ماده , رو تنه قهوه ای با نقطه نقطه سیاه و شاهپرهای سیاه , خط زیر چشم سیاه مشخص , زیر تنه نخودی با رگه های طولی قهوه ای تیره و زیرگلو اندکی روشن تر است. هر دو جنس دارای ناخن سیاه رنگ هستند.
غذا: سوسکها , گنجشکها , موش مزرعه , ملخ
زیستگاه: در مناطق باز , درخت زار , حاشیه تالابها , روی تیرهای برق و صخره ها
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سلام
پایکا، یا خرگوش موش منطقه حفاظت شده پرور
البته زمان مناسب نبود و نور خیلی زیاد.
![]()
ویرایش توسط farhad81 : Monday 3 August 2009 در ساعت 14:55
فرهاد رضوی
سلام فرهاد جان؛
ظاهرا لينك مشكل دارد.
------------------------------------------
پي نوشت:
ظاهرا لينك صحيح
استکد:http://lh4.ggpht.com/_4RwCAGIxUL4/SnaIFaSAk0I/AAAAAAAAAQY/dMoBL3VVAZI/IMG_1843%20copy.jpg
ویرایش توسط Pooyan : Monday 3 August 2009 در ساعت 14:35
سلام
ظاهرا تنوع پرندگانی مثل چک خیلی زیاده و تشخیص اونها مشکل تر و نداشتن راهنمای مصور مثل کتاب هم مزید بر علت شده که اسامی اونها غریبه باشم . دوستانی که با تجربه ترند اگر اسامی رو اعلام کنند عالی می شه. مثلا توی پست قبلیم اسامی چکها ؟ رو دقیق نمی دونم و هم چنین پرنده اولی ؟
با تشکر
اصغـرمحمـدی