سلام جناب نصیری
شما لطف دارید عزیز.جناب نصیری اینطوری می گویید باور کنید من ادم کم ظرفیتی هستم زود باورم می شه که بله حالا عکس هام عددی هستن.
بله جناب نصیری حق باشماست اصلا کنتراست لنز های ارزان قیمت در پیت ما با لنز هایی گرانقیمت سوپر تله های فیکس قابل قیاس نیست.اما من عکس هایی که از شهد خوار بالغ گرفتم (بخصوص اونهایی که در افتاب بود)95 درصدش مشکل داشتند علت هم بخاطر بیش از حدسیاه بودنشان است و کنتراستی که با محیط اطرافشون ایجاد می کنند و فکر می کنم نور سنج دوربین گول می خوره .من فکر می کنم هنگام عکاسی از این پرنده باید نور سنجی نقطه ای باشه. و 1-Evرا لحاظ کنم البته من هنوز منتظر دوستان حرفه ای مون هستم که شاید آنها راهکار مناسب را نشان ما دهند.اگر این پرنده در دسترس بود با تست حتما نتیجه را اعلام می کردم .
راستی من یادم رفت بگم عکس شهد خواری که من گرفته ام و در بالا گذاشته ام کنتراستش رو تغییر ندادم چرا که باز هم سیاهی ها کمی بیشتر می شد.
فرهاد جان هفته گذشته من هم موفق شدم از چنگر و جوجه هایش (که از نظر سنی مختلف بودند)عکاسی کنم .اتفاقا این عکس شما بسیار شبیه یکی از عکسهای من است با این تفاوت که عکس شما خیلی بهتر و با کیفیت تر است .عکس من هنوز افتا ب کامل بالا نیومده بود بهمین دلیل عکس خوبی نیست وبه نظر من هم جوجه چنگر است.جالبه که در آبگیری که من عکاسی می کردم کشیم با جوجه هایش هم بود .ولی اینقدر دور بود که باید بی خیال عکاسی از انها می شدم.
عکس جالب و دوست داشتنی است.
پایدار باشید
یا حق