Nikon D90
Sigma 100-300@300mm
1/125s - F4 - iso:640
اولین تجربه با سیگما 300-100
به علت نداشتن لرزه گیر کار باهاش یه کم مشکله
Nikon D90
Sigma 100-300@300mm
1/125s - F4 - iso:640
اولین تجربه با سیگما 300-100
به علت نداشتن لرزه گیر کار باهاش یه کم مشکله
تالاب انزلی
200@ 18-200
احسان هریسچیNikon D300+MB-D10 / Nikon 24-70/ Sigma 150-500 / Speedlight SB900 / Manfrotto 190XPROB+804RC2 / Lowepro Computrekker aw
سلام اشکان عزیز ، پرنده ای که عکسش را گذاشته اید هرچند از خانواده کلاغه ولی تصور نمی کنم Jay یا همون جی جاق باشه.
جی جاق حتی کوچکتر از زاغی است و گویا در جنگلهای دور دست دیده می شود. فقط یکبار این پرنده را در بیشه حاتم دیده ام که عکسش را قبلا هم گذاشته بودم :
عکسی از جی جاق :
منبع عکس فوق :
کد:http://www.iranian-bird.blogfa.com/cat-73.aspx
اصغـرمحمـدی
البته با عرض پوزش به خاطر اینکه نسبت به عکس های حرفه ای شما خیلی آماتوره.
اسم عکس: دم بریده
[IMG]http://img2.*******.info/files/d8ehwwr0c3b06rniym8t.jpg[/IMG]
Samsung Nx2000
سلام
راستش اين پرنده دقيقا همان جي جاق است عکس هايي با کيفيت کمتر از اين پرنده گرفتم که اگر خواستيد ميگذارم متاسفانه هوا خيلي بد بود و عکس ها اکثرا تيره و تار هستند ولي قابل شناسايي اند من اين عکس ها رو در منطقه اي گرفتم که کمتر کسي به اون جا ها ميره و راهش هم مناسب نبود و تا حدودي بکر بود به زودي براي اطمينان عکس هاي ديگه رو هم ميفرستم جالبه که از اين پرنده چند تا ديدم و تا فاصله زيادي دنبالشون داخل جنگل رفتم ولي از اون جايي که پيدا کردن اونها داخل جنگل هاي انبوه خيلي سخته نتونستم از نزديک عکسي بگيرم ولي از فاصله دور چند عکسي دارم که کمي نياز به ويرايش دارند
با تشکر
ویرایش توسط ashkan.ojaghi : Wednesday 19 August 2009 در ساعت 19:17
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it
سلام
30D -- f/8 --- @ 500 mm ---- Hand held
Jay جی جاق
اردبیل
متاسفانه کیفیت این عکس های به دلایلی که ذکر شد مناسب نیستند و فقط برای تشخیص بهتر استفاده می شوند