جناب علی اسلام ممنون و سپاسگزار به خاطر راهنماییهاتون
تعدادی لینک توی پست 1184 گذاشته بودم که جناب رضوی اسامی اونها رو لطف کردند فقط می خواستم مطمئن بشم برای همین و با عرض پوزش از آقای رضوی و بقیه دوستان ، تصاویر رو که از فاصله دور گرفته ام و کیفیت خوبی ندارند رو دوباره می زارم
سه عکس زیر متعلق به یک پرنده، این پرنده در حال آواز خواندن دمهایش رو باز می کرد (البته شاید از قواعد پیدا کردن جفت باشه)
این پرنده پائینی صدای بسیار زیبایی داشت بین صدای بلبل و سهره . طول صدا بیش از 10 ثانیه بود. البته اگه با صدای سایر پرندگان اشتباه نگرفته باشم.
یه سوال دیگه ؟
حدود یه ماه پیش یه زاغی توی باغمون در حال لانه سازی بود و عجب لانه ای ساخت. ساعتها نشستم و زحمت کشیدنش رو دیدم . شاید باور نکنید ولی زاغ از گل (خاک + آب) هم برای ساختن لانه استفاده می کنه !
همینطور این روزها یه سهره طلایی توی هنرستان محل خدمتم روی یک درخت لانه سازی کرده و صبحها موقع مراسم صبحگاهی با آواز خودش همه رو به ذوق میاره . با کمک دو تا از دانش آموزها که قبل از من جای لونه رو می دونستند ، لانه فعلا تحت نظره ، برای ارائه گزارش در آینده :)
اینا رو برای این گفتم تا از زمان جفت گیری پرندگان و تخم گذاری اونها با راهنمایی دوستان مطلع بشم ؟