سلام
اين يه مارمولك درختي كه در حال شكار مچشو گرفتم
sony h20
سلام
اين يه مارمولك درختي كه در حال شكار مچشو گرفتم
sony h20
سلام؛
چرخ ريسك پشت سرسفيد-Coal Tit
مكان:جنگلهاي عباس آباد
Iso640,F8,1/125s,-2/3EV@500mm
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
فکر ميکنم ميشد زاويه بهتري رو انتخاب کرد که سوژه توي شلوغي پس زمينه گم نشه. به عنوان مثال با توجه به جهت نور ميتونستيد کمي به سمت چپ حرکت کنيد و با اندکي زوم بالاتر (در صورت کشش لنز!) و اجازه دادن به سوژه براي کمي بالاتر رفتن، با داشتن سطحي يکنواخت از هاي لايت روي تنه درخت به عنوان پس زمينه سوژه رو بهتر در کانون توجه قرار دهيد.
البته اينها نظر منه و شما استاد ما هستيد.
ممنون از شماM.Kazemi عزيز
بايد بگم كه اين مارمولك بالاي يك درخت 3 متري بود و اين عكس رو هم با انتهايه زوم دوربين گرفتم.در مورد تغيير جهت عكس برداري هم وقتي يكي دو قدم مي خواستم حركت كنم مارمولكه تاجايي كه تونست رفت بالايه درخت.(مارمولك به اين شجاعي تا حالا نديده بودم)
خواهش مي کنم مقصر منم آخه از دوربينت انتظار تلسکوپ داشتم
جدا فکر ميکردم خيلي دورتر از 3 متر باشه (آخه زير عکستو نخونده بودم که مدل دوربينتو ببينم)
باز هم اگه نظرم غير کارشناسي بود ببخشيد آخه تاااااااااااااااازه واردم بابا
سلام خدمت دوستان
نظرتون در مورد این 3 عکس چیه؟
زنبور خور گلو خرمایی
...؟
حواصیل هندی
با تشکر
مرتضی نعمتی
https://telegram.me/Morteza_Nemati63
Canon EOS 7D-Canon EF 400mm f/5.6L USM-Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM
ویرایش توسط reza_Bahman : Saturday 26 September 2009 در ساعت 23:31 دلیل: افزودن نام محل
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
با سلام خدمت علاقمندان عکاسی از حیات وحش و پرندگان و تشکر از بابت به اشتراک گذاشتن عکسها توسط دوستان عزیز.
قبلا هم بعضی از دوستان پیشنهاد کرده بودند که مکان عکاسی قید بشه، مجددا از دوستان تقاضا می کنم مکان عکاسی را ذکر کنید. ضمنا در مورد تصاویری که از نزدیک ثبت می کنید ، در مورد نحوه نزدیک شدن به سوژه و تمهیدات و خلاقیت به کار رفته ، توضیحاتی ارائه کنید و درصورتیکه از پرنده یا حیوان، در اسارت (غیر محیط طبیعی) عکس گرفته اید، اعلام فرمائید.
پیشاپیش ممنون.
اصغـرمحمـدی