سهره سینه سرخ - ( Common Linnet (Carduelis Cannabina
EOS 40D - EFs 55-250 @250mm - S 1/160 - F8 - ISO 400
[IMG]http://i42.*******.com/2v93hx0.jpg[/IMG]
سهره سینه سرخ - ( Common Linnet (Carduelis Cannabina
EOS 40D - EFs 55-250 @250mm - S 1/160 - F8 - ISO 400
[IMG]http://i42.*******.com/2v93hx0.jpg[/IMG]
علی علی اسلام
سلام دوستان
اگر ممکن است دوستان لطف کنند و عکس هاشون رو در ******* آپلود نکنند چون چند وقتیست که من و ظاهرا بعضی از دوستان موفق به دیدن عکس های شما بزرگواران نمی شویم .(بعبارتی کلی افسرده می شویم ):(
موفق باشید
یا حق
اسدالله مداح
سلام
ماهیخورک
ماهیخورک یکی از پرندگان بسیار زیباست که تقریبا نزذیک شدن و عکاسی از آن دشوار است.
بهترین روش عکاسی از این پرنده پیدا کردن محل شکار و استراحت آن است که باید در جای مناسبی مخفی شد و با صبر و حوصله عکاسی کرد.
مکان بابلسر
فرهاد رضوی
عکاس: Brutus Östling
یکی از عکاسان مطرح سوئد.
سلام:
به شرط انصاف و دور از تعارف... حقیقتا در برابر کارهای خوب دیگر دوستان هیچ است.... از منظر یک تلاش( در این سبک ) به این عکس نگاه کنید
نمیدانم چه نام دارند و خوراک انها چیست ولی بطور جمعی پرواز میکردند و در منطقه ای که دولفین ها طعمه هایشان را جمع میکردند اینها هم در همان محدوده حرکت میکردند و ظاهرا به شکار مشغول میشدند...
در اصل دوستان وارد تر باید اطلاعات جامع و کاملی در این خصوص بدهند....
پاینده باشید
این عکس آنقدر بی نظیر است که در وحله اول چیدمانی از اشیاء بیجان بنظر میرسد مثل اینکه دو حیوان تاکسیدرمی شده را در این حالت بهم وصل کرده اند. ولی واقعیت اینست که عکاس بموقع سر صحنه حاضر بوده.توجه شما را به آن حاله سفید دور بدن عقاب جلب میکنم سایه ای از جنس نور! ... نمیدانم عکاس چقدر صبر کرده تا به این لحظه رسیده. حقیقتا میتوان به این جناب Brutus Östling حسودی کرد.
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
این پرنده در رودان یکی از کوچکترین پرندهها بشمار می آید .البته یک پرنده دیگر هم دیده ام که به نظر از این پرنده کمی (خیلی جزئی)کوچکتر است .تنه این پرنده که در تصویر پایین می بینید به اندازه دوبند انگشت میانی می شود.بلندی دمش هم اندازه به اندازه تنه آن می رسد .شاید کلا این پرنده 7تا 8 سانتیمتر بیشتر نشود. عکاسی از این پرنده 20-25 دقیقه وقت من را گرفت که کلی لذت بردم .
این پرنده روی بوته های و خارو خاشاک کنار و در باغ ها بیشتر پرسه می زند .از جذابیتهای این پرنده این بود که مثلا تا ارتفاع 3 متر پرواز میکرد و خلاف جهت باد حرکت می کرد زیاد دوام نمی اورد و زود خسته میشد و دوباره مسیر رفت را برمی گشت به همین خاطر من 20 تا 25 دقیقه ای که با این پرنده بودم در دایره ای به شعاع 35 متردنبال این پرنده بودم و از ان عکاسی می کردم و دیگه می دانستم که هر لحظه این پرنده می خواهد چه کاری انجام دهد بعبارتی رفتارش حفظم شده بود .جالب بود این پرنده عادت داشت سریع وارد مرکز (شلوغ ترین جای بوته) بوته می شد وسپس خود را به زمین می رساند 2-3تا نوک به زمین می زد و دوباره وارد بوته می شد وسپس به بالاترین نقطه بوته می آمد و محیط را ورانداز می کرد و جایش را به بوته بعدی تغییر می داد.
نام محلی این پرنده ترتنک (Tertenak)است و نام اصلی آن را نمی دانم .کلا نام اصلی پرنده هارا نمی دانم ولی نام محلی ان ها را می دانم .دوستان لطف کنند نام ان را بگویند تا من هم نامش را یاد بگیرم.
موفق باشید یا حق
1/80sec at f/8 - Iso 320 - 500mm
ویرایش توسط A_Maddah : Tuesday 20 January 2009 در ساعت 16:01 دلیل: اگزیف عکس
اسدالله مداح
دوست عزیز، آقای ناظم رعایا این پرنده ای که آقای قشقایی عکس نه چندان جالبی ازش اینجا گذاشتند Lesser Gull نیست. جالب اینجاست که عکس شما هم هیچ گونه شباهتی به Larus Minutus ندارد !!!
Larus Minutus یا همان کاکائی کوچک در فصل زمستان دارای تارک خاکستری و لکه سیاه مشخصی در قسمت گوشپرها می باشد و رنگ نوک آن کاملا سیاه است.علاوه بر این اصولا این گونه مهاجر زمستانی سواحل دریای خزر است ! پرنده شما هم که احتمالا در اصفهان عکاسی کرده اید یک Slender-billed Gull یا همان کاکائی صورتی در اولین زمستان زندگیش است. در خانواده Laridae به مشخصاتی چون Plumage بدن، رنگ نوک و لکه جلوی آن(که بعضا در زمستان و تابستان هم با هم فرق دارند!!)، شکل و کلفتی نوک، زاویه پیشانی ، لکه گوشپری و رنگ پاها دقت کنید!
عکس آقای قشقایی به احتمال بسیار زیادCommon Gull یا همان کاکائی نوک سبز است که از نظر trait های ظاهری و محل عکاسی (با اشاره به دلفین ها در جنوب ایران) مطابقت دارد. البته گونه Armenian Gull هم شباهت زیادی به عکس آقای قشقایی دارد ولی چندین سال است که هیچ رکورد موثقی از این گونه در جنوب کشور نداشته ایم. کاکائی ارمنی دارای Plumage نسبتا شبیه به عکس آقای قشقایی اما زاویه بسیار خفته تری در محل اتصال پیشانی به منقار می باشد.
علی علی اسلام
ممنون از بابت حسن توجه دوستان
با توجه به موارد اشاره شده... بخاطر آنکه دوستان استنباط بهتری از گونه داشته باشند کراپ 100% از چند عکس گرفته شده خدمت شما
عذر خواهی از بابت آنکه کیفیت ها بالا نیست...
.
.
.