چکاوک شاخ دار - Horned Lark
7D - 300 2.8 + tc2x - 1/1000s - F 8 - ISO 400
چکاوک شاخ دار - Horned Lark
7D - 300 2.8 + tc2x - 1/1000s - F 8 - ISO 400
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
چکاوک شاخدار :
آنقوت :
کلاغ نوک قرمز :
اصغـرمحمـدی
با سلام
چند سوال در مورد این پرنده
1. نوعی مرغ دریای هست ؟
2. محل که از این پرنده عکاسی شده دشتی خشک در حوالی جنگل اولنگ در نزدیکی شاهرود می باشد و در نزدیکی یک استخر اب اسکان کرده بودند - حال ایا محل زندگی این پرندگان چنین محل هایی می باشد و یا در حال مهاجرت بودند
حمید رضا مرادی
G12
سلام حميد جان
پرستوي دريايي (تشخيص نوع دقيقش عكسهايي با زاويه ديگر لازم دارد)
دقيقا در حال مهاجرت (احتمالا به تالابهاي حاشيه خزر و براي تخم گذاري) است.
---------------------------------------------------
كاكايي نقره اي؟؟؟
55-250,F8,Iso 100,1/400s@250mm
اين هم يك كراپ بزرگ از قسمت چشم براي بررسي كاليبره بودن مانيتورم (آيا تصوير انعكاس يافته در چشم پرنده براي شما مشخص است؟)
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
باسلام
این یکی فکر کنم داشت پرها شو مرتب میکرد .:biggrin:
موفق باشید .
با سلام.
این عکس رو یکی از اقوام با دوربین سونی H10 من هنگام برگشت از سبلان در ارتفاع بالای 3000 گرفته بود.دوستان لطف کنن بگن که ایا این طرقه کوهی نر هست؟اگه نیست نام این پرنده چیست.
با تشکر.
چک ماده :
Canon 7D, Canon 400 f/5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
چکاوک شاخدار نر :
چکاوک شاخدار ماده و یا جوان ؟ :
کنجکاوی مختصری باعث کشف این لانه شد ، نمایی از لانه چکاوک شاخدار با یک تخم:
حدس می زنید این پرنده کجا لونه ساخته ؟ بین گون که مملو از تیغه ... هر چند گون زود آتیش می گیره و دود باحالی داره که از چند کیلومتری دیده میشه ولی شاید لونه یه پرنده توش باشه ....
برای همین من یکی دیگه گون آتیش نمی زنم ;)
با تشکر فراوان
اصغـرمحمـدی
سلام جناب فانی
پرنده که دوست شما عکس گرفته به احتمال زیاد طرقه کوهی نری است که دچار البینیسم موضعی شده . البینیسم ناهنجاری ژنتیک است که بر اثر عدم وجود رنگدانه در کل بدن یک جاندار یا بخش هایی از آن به صورت موضعی به وجود میاید . نمونه بارز آن ببر سفید است . و همچنین انسانهأیی که با پوست و موی سفید میبینیم و به آنها در زبان عامی زال گفت میشود .
در طبیعت این گونه از جانداران شانس بقای خود را از دست میدهند چرا که پوشش استتاری طبیعی خود را از دست میدهند و در چشم شکار یا شکارچی به راحتی دیده میشوند . برای مقایسه عکس شما و آقای محمدی را که ایشان زحمتش رو کشیدند میگذارم تا دوستان خود مقایسه کنند .
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
salam