زردپره مزرعه :
7D , 400 f/5.6 L
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام
عامو بهین من عکس های ارسالی شما رو نمی بینم.
اسدالله مداح
باسلام
جناب میلانی خیلی زیباست
فکر کنم در این لحظه با حمید مرادی عزیز بوده اید و از زوایای مختلف از این پرنده و شکارش شات زده اید درست میگویم ؟
موفق باشید
7D - 300 2.8+ TC1.4x - 1/800s - F 6.3 - ISO 250
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
عقاب صحرایی
D300-Sigma150-500@450mm-f 8-1/1000sec-ISO320
اسدالله مداح
فکر کنم در این لحظه با حمید مرادی عزیز بوده اید و از زوایای مختلف از این پرنده و شکارش شات زده اید درست میگویم ؟
لو رفتیم ! عکس حمید را ندیده بودم :biggrin: شاید درست همان پرنده باشد.
به عکس زیر توجه کنید :
شکارچی فرومی در جستجوی شکار :cool:
(بک گراند ایست بازرسی محیطبانی پارک ملی کویر است)
با اینکه ما وارد پارک نشدیم اما منطقه بسیار غنی یی است! کلاً نیم ساعت توقف داشتیم حدود 8 صبح . تو همین نیم ساعت که من 15 دقیق از جاده خارج شدم بدون درد سر 3 یا 4 تا عکس مناسب گرفتم. حمید هم با 200-70 و خزیدن روی زمین تا 3 4 متری پرنده ها می رفت و عکس های خوبی گرفت. دم یک خرگوش رو هم ثبت کرد . چند نوع پرنده شکاری هم در حوا بودند که لنز های بلند نیاز داشت. بنده هم یک روباه ثبت کردم اما دور بود و درست همان زمان مشغول تست 300 مم آینه ای ماکینون همراه با یک تله کانورتور 2X متفرقه و فوکوس دستی بودم :( و نرفتم دنبالش:
الان که تالاب تقریباً خشک شده برخی پرنده ها رفته اند اما هنوز هم پرنده خیلی زیاد بود. و البته هوا پر از پشه . متاسفانه زمان آب داشتن تالاب بد بو و بد منظره با آب سیاه و پر از بطری پلاستیکی و زباله است که الان که آب خشک شده بر جا مانده اند. لایه رویی زمین خشک ولی زیر گل است و نمی شود وارد نیزار ها شد.
اگر کسی از دوستان نقشه خوبی از منطقه سراغ دارد ممنون می شوم که راهنمایی کند.اگر هم کسی خواست برود خبر کند فرصت بود باهم برویم. واینکه گرفتن مجوز انفرادی (خارج از تور) ممکن است یا خیر.
زنبورخوار :
7d, 100-400@400mm, F/6.3, 1/1250 s, Iso 320
مار آبی ؟ :
7d,100-400@400mm, F/5.6, 1/500 s, Iso 200
اصغـرمحمـدی