دو عکس از پرندگان مهاجر اصفهان در پاییز 86
sigma 70-300, canon eos400d
دو عکس از پرندگان مهاجر اصفهان در پاییز 86
sigma 70-300, canon eos400d
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
سلام .این پرنده ها یک جفت دلیجه کوچک/Lesser Kestrel نر ( عکس اول) و ماده هستند که متعلق به خانواده شاهین هستند . اندازه پرنده بالغ آن حدود 30 سانتی متر است . بیشتر از حشرات تغذیه میکند و بندرت از خزندگان، دوزیستان و جوندگان کوچک . در فصل بهار و تابستان بیشتر دیده میشوند . مکان های پر درخت را برای زندگی ترجیح میدهند . بیشتر بال باز پرواز میکنند . در حالیکه دلیجه بزرگ یا معمولی عادت در جا بال زدن دارد .
با توجه به خالهای پشتی پرنده نر ممکن است که این پرنده دلیجه معمولی باشد . در این صورت کمی بزرگتر است و برای شکار در جا بال میزند تا طعمه را پیدا کند و بر روی آن شیرجه میرود . بیشتر هم از جوندگان ، دوزیستان و خزندگان کوچک و حشرات بزرگ تغذیه میکند .
ویرایش توسط bfarahanchi : Monday 28 April 2008 در ساعت 12:25 دلیل: .
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
آقای غفاری عزیز لطف دارید اما مسئله سر همین اطلاعات ناقص و شکسته بسته من است که جسارت نمی کنم و اظهار نظر کمتر می کنم . بروی چشم اگر مطلبی بود که در توان من باشد اطلاعات صحیحی ارائه کنم حتما در خدمت دوستان خوب فروم هستم .
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
شانه به سر / Hoopoe
تالاب لپو
[IMG]http://i30.*******.com/23uy5aw.jpg[/IMG]
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
جناب فراهانچی،
اول اینکه میبینم مقادیری لنز و دوربین به امضای شما اضافه شده، مبارکه
بعد اینکه چند تا سوال:
تو پارک جمشیدیه، چه زمانی و کجاش واسه عکاسی پرنده ها بهتره؟؟ من به غیر از بلبل خرما، مرغ مینا و سار، چیز دیگه ای ندیدم :(
در باره جاده تلو هم میشه بیشتر توضیح بدید، از سمت جاده لواسان میرید اونجا؟؟ یادمه سر کلاسهای bird-watching هم استادش میگفت اونجا هم پرنده های زیادی میشه دید!
و اینکه این تالاب لپو کجاست؟؟
با تشکر
شاهین عسگری جاویدCanon EOS 30D - SIGMA 18-200mm f3.5-6.3 DC OS - Canon EF 50mm f1.8 II
جناب فراهانچي :
عكسهاتون بسيار زيبا و استادانه است .
همچنين اگر براتون مقدور هست نوع لنزي رو كه در هر عكس استفاده ميكنيد بنويسيد
متشكرم
با سلام،
جسارت من رو ببخشید ولی با دوریین کامپکت بهتر از این نمیشه.
[IMG]http://i28.*******.com/23iz30z.jpg[/IMG]
ISO 400
1/1125
ممنون از لطف شما .
جاده تلو از انتهای اتوبان بابایی به سمت شمال و جاده لشگرک و لواسانات میرود . متاسفانه نود درصد اراضی اطراف جاده نظامی است و هر چند متر تابلوی ایست ممنوع و عکاسی ممنوع دارد . تنها جایی که من پیدا کردم حدود کیلومتر 5 اول جاده از سمت بابایی است . ده مخروبه قدیمی در سمت راست قرار دارد که نشانه اش صلیبی آهنی و بزرگ بر روی تپه قبرستان اش است . آنجا می توانید از زنبور خور ها و پرندگان کوچک عکاسی کنید .
پارک جمشیدیه صبح زود بعد از آفتاب زدن تا حدود ساعت ده و نیم و بهد از ظهر از سه تا دم غروب برای عکاسی مناسب است . پرنده های مختلف زیاد دیده میشود منتها من تقریبا هر روز سر میزنم و صبر میکنم تا چیزی ببینم . در ضمن ممکن است روزی بدون حتی یک عکس هم بگذرد . در حال حاضر هم به دلیل رشد برگ ها دیدن و عکس گرفتن از آنها بسیار سخت تر شده.
جای مناسب داخل تپه های شرق و غرب استخر در میان درختان است . و بالای پارک تپه های اطراف رستوران ها . هر چه از مسیر رفت و آمد افراد دورتر باشید شانس دیدن پرنده بیشتر است ..
در مورد لنز هم تا کنون تقریبا تمام عکس ها با لنز 70-300 وی آر نیکون بوده که البته در اکثر عکس هایم ذکر کردم .
تالاب لپو هم در زاغمرز نزدیک به ورودی میانکاله قرار دارد .
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام آقاي فراهانچي، بابت عكسهايي كه تو اين تاپيك به اشتراك ميذارين و اطلاعاتي كه راجع به سوژه هاتون ميدين بينهايت ممنونم .اين تاپيك دقيقا در همون مسيري گام بر ميداره كه من دوست دارم و اين بخاطر عكساي جالب شما و ساير عزيزان هست مخصوصا عكسايي كه از پرندگان گرفته شده ، مخصوصا پرنده هايي كه تو شهرها كمتر ميبينيم يا نزديك شدن بهشون سخته.
يه سوال هم از شما داشتم اونم اينكه از اون هدهد از چه فاصله اي عكس گرفتين؟ با توجه به اينكه ميدونم اين پرنده تا حدي ترسو هستو و نميشه زياد بهش نزديك شد.
اين سوال رو بخاطر اين ميپرسم كه تصور درستي از 300 ميلي متر ندارم:(
سينااكبرنيا