D700...........200 mm
یاسین محمدی
Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote
سلام
من در آینده ای بسیار نزدیک تصمیم داشتم عکس هایی از این پرنده بگذارم و در خصوص این پرنده بسیار زیبا و خوش صدا کمی صحبت کنم اما عکس های زیبای شما دست مرا بست .
جناب مددی پرنده ی که شما عکسش را گذاشته اید نوع ماده مرغ شهد خوار است .نوع نر آن زیباتر می باشد که قدیما کاملا سیاه بود و دور گردن این پرنده نر مانند اردک ها در نور آفتاب آبی و سبز میزد .این پرنده در رودان یافت می شود البته قدیما بیشتر بودند ولی الان هم تعدادشون بد نیست ولی اتفاق مهمی رخ داده است .یا این پرنده (پرنده نر ) دچار جهش و تغییر رنگ شده است یا از جاهای دیگه این پرندها (نوع نر )به منطقه ما روی آورده اند .
بزودی .........
موفق باشید
یا حق
ویرایش توسط A_Maddah : Sunday 15 February 2009 در ساعت 23:31
اسدالله مداح
حاشیه رودخانه دز
جناب مداح شرمنده .سلام
من در آینده ای بسیار نزدیک تصمیم داشتم عکس هایی از این پرنده بگذارم و در خصوص این پرنده بسیار زیبا و خوش صدا کمی صحبت کنم اما عکس های زیبای شما دست مرا بست .
جناب مددی پرنده ی که شما عکسش را گذاشته اید نوع ماده مرغ شهد خوار است .نوع نر آن زیباتر می باشد که قدیما کاملا سیاه بود و دور گردن این پرنده نر مانند اردک ها در نور آفتاب آبی و سبز میزد .این پرنده در رودان یافت می شود البته قدیما بیشتر بودند ولی الان هم تعدادشون بد نیست ولی اتفاق مهمی رخ داده است .یا این پرنده (پرنده نر ) دچار جهش و تغییر رنگ شده است یا از جاهای دیگه این پرندها (نوع نر )به منطقه ما روی آورده اند .
بزودی .........
موفق باشید
یا حق
امیدوارم که از من نرنجیده باشید . ثبت هایی که من از این پرنده داشتم از جنس نر آن بود با همان ویژه گی هایی که شما فرمودید . ولی کیفیت مناسبی ندارند . چون تنها در یک قسمت از قشم بود که من و فرید انها را دیدیم . و بیشتر ثبتها رو هم از داخل ماشین انجام دادیم . از بین ثبتهای من تنها یکی از آنها قابل تحمل هستند که بازهم جسارتا ارسال می کنم . اما منتظر ثبتهای شما خواهم مانند که مطمئنا بسیار زیبا و گیرا خواهند بود .
400mm , F5.6 , 1/200 s , Iso 200 , Flash Fired ! , Partial Metering Mode
اصغـرمحمـدی
150mm
سجاد عبدالهی
Canon EOS 5D Mark II/Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM/Canon EF 50mm f/1.4 USM /Canon EF 180mm f/3.5 L USM Macro /Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG