سلام به همه ی دوستان .. با توجه به نکاتی که جناب فراهانچی ذکر کردند یکی از مناطق مناسب برای عکاسی نزدیک به تهران دشت لار میتواند باشد که هم تعداد پرنده ی بیشتری در ان وجود دارد و هم این که درخت ندارد البته فکر کنم برای ورود باید مجوز گرفت ..
سلام به همه ی دوستان .. با توجه به نکاتی که جناب فراهانچی ذکر کردند یکی از مناطق مناسب برای عکاسی نزدیک به تهران دشت لار میتواند باشد که هم تعداد پرنده ی بیشتری در ان وجود دارد و هم این که درخت ندارد البته فکر کنم برای ورود باید مجوز گرفت ..
We have the ability to make images that will teach people about endangered species and places needing protection, pictures that can even change minds, and we have a responsibility to do it
باغ وحش نیویورک:
[IMG]http://i27.*******.com/fa1qao.jpg[/IMG]
چرخ ریسک بزرگ /پارک جمشیدیه
خب پرنده ها همیشه هم زیبا نیستند . این پرنده و جفتش چند روزی است که مشغول غذا دادن به جوجه های تازه از تخم بیرون آمده هستند . تلاشی که شاهدش بودم طاقت فرسا است هر چند دقیقه یکبار با حشره ای که گرفتنش خود حکایتی است برای سیر کردن شکم جوجه ها میروند و می آیند . این ملخ هنوز مشغول دست و پا زدن بود و چند ثانیه بعد در شکم جوجه ای آرام گرفت .
Nikon D300 - Sigma 500 - F 5.6 - S 1/640 - ISO 400
[IMG]http://i25.*******.com/zj9ych.jpg[/IMG]
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
پرستو :
اصفهان، کوه صفه
بهین ناظم رعایا
www.prophotocom.com
شرمنده میفرمایید جناب تورج.به نظر من این عکس لیاقت شرکت در مسابقات رو داره.
البته یک عنوان هم باید بهش اضافه کرد، مثلاً (در حسرت خانه از دست رفته یا جایی برای زیستن)
من اینجا اومدم که از دوستان یاد بگیرم. حالا کو تا بخوام نامی از مسابقه بیارم.
عنوان خیلی جالبی برای عکس گذاشتید.
باسلام من بیست روز دیگه تصمیم دارم برم سمت شمال واز حیات وحش بخصوص پرندگان عکس بگیرم دوستان لطفا راهنمایی کنند با توجه به اون زمان بهترین جا ها کجا میتونه باشه از بابت ماشین مشکلی ندارم ماشینم خاکی رو خوبیه
پیشاپیش متشکرم .
سلام جناب آقای فراهانچی
مثل همیشه از دیدن هنرمندی شما لذت میبریم.لطف میکنید بفرمایید ویرایش چند درصد کار شما رو تشکیل میده؟ در هنر عکاسی شما شکی ندارم اما مایلم درصد نقش ویرایش رو هم بدونم.
ممنون از ارسالهای زیباتون و پیشاپیش تشکر از پاسختون :)
ممنون از محبت شما آقای رفوگران
در مورد ویرایش ، در حقیقت مفهوم ویرایش برای افراد مختلف متفاوت است . عکس ها را به صورت خام میگیرم و در فرایند تبدیل کارهای غالبی که انجام میدهم عبارتند از شارپ سازی ، تصحیح نور توسط لولینگ ، تصحیح رنگ که اغلب سعی میکنم رنگها با چیزی که دیدم یکسان باشد ، برش کادر در صورت نیاز ، تغییر اندازه عکس ، شارپ سازی نهایی و در صورت نیاز نویزگیری .
اینها نود درصد کاری است که در پروسه نرم افزاری انجام میدهم . به ندرت پیش آمده که شیئی مزاحم را در کادر حذف کنم .تا حد ممکن از این کار پرهیز میکنم تنها در صورتی که به کل عکس صدمه ای وارد نشود این ویرایش را انجام میدهم .
بیشتر فرایند تبدیل را هم در نرم افزار نیکون کپچر ان ایکس انجام میدهم به جز نویزگیری که در فتو شاپ از نیت ایمیج یا نویز نینجا استفاده میکنم .
حالا این ویرایش ها چند درصد از کل کار را تشکیل میدهد ، محاسبه اش با شما . از نظر من ویرایش جزیی جدایی ناپذیر از عکاسی دیجیتال است .
به هر صورت هیچ ویرایشی و هیچ فرد مسلطی به نرم افزارهای ویرایشی قادر به تبدیل عکس با نورسنجی اشتباه، فکوس ناقص ، رنگ خراب یا نویز زیاد ، به عکسی شاخص و بی نقص نیست و این مراحل همه در زمان عکاسی اتفاق می افتد .
موفق باشید
ویرایش توسط bfarahanchi : Wednesday 14 May 2008 در ساعت 16:23 دلیل: .
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE