سلام
توکای گلو سیاه - Black-Throated Trush
بسیار عکس زیباییست
ممنون
سلام
توکای گلو سیاه - Black-Throated Trush
بسیار عکس زیباییست
ممنون
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
طبق هماهنگی هایی که از قبل شده بود توانستم از پریشب تا دیروز عصر در خدمت آقای موسوی باشم که جدا جای دوستان خالی بود,وانشالله که یک همچین سعادتی باز نصیبم بشه و دوباره با ایشان بتوانم برم عکاسی (البته یک قرار دیگه در فرودین یا اردیبهشت داریم ).تمام لحظات که همراه ایشان بودم مرتب در حال یادگیری چیزهای جدیدی بودم که فکر نکنم اگر خودم به تنهایی مدتها عکاسی می کردم این تجارب ارزنده را تا سالیان سال بدست می آوردم.انشالله سفر با ایشان هم نصیب دوستان هم شود.انشالله.
دارکوب بلوچی
ظاهرا این پرنده فقط در جنوب شرقی ایران و جنوب پاکستان یافت می شود .که من یکی از روز های خوش اقبالیم را سپری می کردم که توانستم از این پرنده زیبا عکاسی کنم .
D300 @500mm f/7.1 - 1/200Sec - Iso 320 - By Monopod
اسدالله مداح
با سلام و تشکر ويژه بابت تصاوير فوق العاده زيباي دوستان، عکس هاي حيات وحش از شمال و جنوب کشور را ديدم و يکشنبه يازدهم اسفند گذرم به پارک لاله تهران افتاد و با کمي دقت چند عکس گرفتم و امشب ديدم که انگار اين پرنده ها در پايتخت گرد هم جمع شده اند.
www.OldTribalRugs.com
http://Piks.blogfa.com
Afshin Memarian
Nikon 4500---Canon eos20D---canon 28-105 f/3.5 4.5 USM II ---canon 75-300 USM III f/4 5.6
دو کفچه نوک در جزیره قشم ، جنگل حرا .
برای ثبت این دو پرنده و قرارگرفتن در موقعیت نوری مناسب مجبور به پیاده شدن از قایق ها و حرکت در لجنهای چسبنده و بسیار فروکشنده ( تا زانو :) ) جنگلهای حرا شدم ، تجربه جالبی بود ، مخصوصا حضور زیاد خزنده های مختلف در این لجنها مثل مار آبی ، آرتمیا ( درسته ؟ ) و چند موجود دیکر.....
]
[URL=http://imagehosting.ir/][/URL
سلام
این همان توکای گلو سیاه قبلی است منتها از یک زاویه دیگر
ولی این پرنده سیاه که اسمش را نمیدانم متاسفانه نتوانستم عکس خوبی از آن بگیرم فا صله خیلی زیاد بود و دائم از این شاخه به آن شاخه میپرید. دلیل این رفتار عجیب را متوجه نشدم البته اینها یک جفت بودند و کاملا شبیه به هم. بهر حال نکته جالب دیگر سرعت پروازشان بود وقتی از دره ای که به آن مشرف بودم بحالت شیرجه پرواز کردند در عرض چند ثانیه سرعتشان به حدی رسید که به دشواری با چشم میشد دنبالشان کرد.
پرنده دوم توکای سیاه ( نر ) Blackbird است .ماده آن قهوه ای تیره با خال هایی بر روی سینه میباشد . بسیار پرنده هوشیار و پر جنب و جوشی است و عکاسی از آن کاری دشوار .
خسته نباشید
بهزاد فراهانچی
TO SEE OR NOT TO SEE
سلام
اینجا نهضتی به پا شده. همه عکسها عالی و از اون عالی تر توضیحات جالب و مفید دوستان است. دست همگی درد نکنه.
f/7.1, 1/800, @170mm
درود به همه دوستان.
برای اینکه تاپیک یک کمی از "پرنده گرافی" بیرون بیاد ... :biggrin:
خرس سفید (باغ وحش نیویورک)
گرگ (جنگل مابین عباس آباد و کلاردشت)